ممنون جواب دادید خوب من که تازه نمیخام شروع کنم این کتاب رو بخونم بیشتر مطالبش رو خوندم در کنارشم تست آبی قلمچی ولی چون زیاد از ریاضی خوشم نمیاد گفتم کتاب تست استفاده نکنم ببینم این کتاب تنهایی خوب هست یا نه به هر حال ممنون
ممنون جواب دادید خوب من که تازه نمیخام شروع کنم این کتاب رو بخونم بیشتر مطالبش رو خوندم در کنارشم تست آبی قلمچی ولی چون زیاد از ریاضی خوشم نمیاد گفتم کتاب تست استفاده نکنم ببینم این کتاب تنهایی خوب هست یا نه به هر حال ممنون
ببخشید دوستان
من سال دوم هستم ریاضی مهر و ماه بگیرم یا کتاب دیگه؟
یدونه پرسمان دارم ولی اصلا ازش راضی نیستم
نخیر من این کتابو داشتم یعنی کتاب تستش و واقعا از نظر تستی غنی تر از گاج هست ولی نشرالگو سوم دیگه بهتر از گاج نیست
دوم | دبیرستان | ریاضی ۲ تست + آمار
نگا کنید ریاضی درسیه ک میشه سوالای خیلی متنوعی ازش طرح کرد. ب نظر من مهروماه کتابیه ک باهاش میشه 40 درصد زد و اگ خیلی سبز رو هم بخونید 70 درصد میتونید بزنید.![]()
پرنیان بانو جان سلام..
این کارنامه ی علیرضا آروینه..کاربر انجمنمون
ریاضیشو میبینی؟؟مهمرو ماه داره و گاج..اما خودش گفت از مهمرو ماه میزنم..درصداشو نیگا..راحت بالای 70 میزنی..حتی اگر از الان شروع کنی..عزمتو جزم کن..باتوکل به خداوند فکر کن امتحان ترم داری..آروم آروم شروع کن ...روزی 35 تا بزنی از مهرو ماه تا روز کنکور تمومه..به شرطی که غلطای گذشتتو هم یه مرور بزنی...
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)