خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 10 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 147
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology115 نمایش پست ها
      زلزله بم هم ساختگی بود

این زلزله توسط آمریکا و هارپ ایجاد شد

زلزله رو آمریکایی ها ایجاد کردن بعدش اومدن انداختن گردن حکومت ما و بد جلوش دادن ...

هر چقدر سعی میکنم این جمله رو تجزیه و تحلیل کنم واقعا برام سخته.

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Team Sar Dadbin نمایش پست ها
      موشک تاثیر راهبردی ئی در جنگ ها نداره !

اینایی که ما میسازیم رو بیست سی سال پیش؛ روسیه و آمریکا ساختن...!

من یه نکته رو بگم

نخست که بحث زمینی از همه مهم تره که ما در بعد توپخانه و زرهی واقعا مشکل داریم !

دوم؛ نیروی هوایی مهمه ! که وضعیتمون فاجعه باره !

در مراحل بعد نیروی دریایی و سپس موشک ! مهمن...

این پیشرفت ها خوبه

دوستان سپاه هم خسته نباشند

ولی همه چیز موشک نیست...!

یعنی چی همه چیز موشک نیست! یعنی چی موشک تاثیر راهبردی در جنگ ها نداره؟! پس با دمپایی میخوای بری به جنگ با دشمن!

بر عکس مهم ترین چیزی که الان واسه ما قدرت بازدارندگی ایجاد کرده تا کشوری نتونه بهمون حمله نظامی کنه همین موشک های بالستیک و قدرت موشکیمون هستش

در بحث نیروی زمینی و ادوات ، ارتش + سپاه در کنار هم برترین نیروی زمینی حال حاضر خاورمیانه رو تشکیل میدن

پ ن پ من برم تو افق محو بشم

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ولی خوشبختانه اونقدر قدرت داریم که بتونیم اسرائیل رو نابود کنیم ...
      اسرائیل با همه امکاناتی که داره باز هم عددی نیست . اینا به ذات ترسو هستن ! اسرائیل در کل برای ما تهدیدی نیست ، من از عربستان بیشتر میترسم ! چون کارای احمقانه زیاد میکنن ...

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      یعنی چی همه چیز موشک نیست! یعنی چی موشک تاثیر راهبردی در جنگ ها نداره؟! پس با دمپایی میخوای بری به جنگ با دشمن!

بر عکس مهم ترین چیزی که الان واسه ما قدرت بازدارندگی ایجاد کرده تا کشوری نتونه بهمون حمله نظامی کنه همین موشک های بالستیک و قدرت موشکیمون هستش

در بحث نیروی زمینی و ادوات ، ارتش + سپاه در کنار هم برترین نیروی زمینی حال حاضر خاورمیانه رو تشکیل میدن

پ ن پ من برم تو افق محو بشم

به نظرم اطلاعات نظامی اتو یه کم بیشتر کنی

راه دوری نمیره

+

در سطح خاورمیانه بدون شک هیچ کس حریف ما نیست !

درسته تجهیزات عربستان پیشرفته است

ولی شخصیت نظامی ایران بسیار بالاتره...

ولی در بحث آمریکا

هیچی نیستیم...!
      حکایت ما جاودانه شود

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

راه دوری نمیره

+

ولی در بحث آمریکا

هیچی نیستیم...!
      داداش خداوکیلی به نظر شما این حرفایی که من زدم

دروغه ؟؟؟؟؟

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

اسرائیل با همه امکاناتی که داره باز هم عددی نیست . اینا به ذات ترسو هستن ! اسرائیل در کل برای ما تهدیدی نیست ،
      من از عربستان بیشتر میترسم ! چون کارای احمقانه زیاد میکنن ...
      به خدا قسم که عربستان نزولی و کشورهای حاشیه خلیج از اسرائیل هم ترسو تر و بزدل ترن

یکی از همین شاهزاده های حرومی سعودی گفته بود :
      ما ایران را تهدید نمیکنیم چون طی 24 ساعت کار عربستان رو تمام کند ، اینا مثل چی میترسن از ما به خدا

خبرگزاری تسنیم ـ طلال بن عبدالعزیز شاهزاده سعودی : ایران را تهدید نمی کنیم چون طی 24 ساعت می تواند عربستان را نابود کند

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها

هر چقدر سعی میکنم این جمله رو تجزیه و تحلیل کنم واقعا برام سخته.

اولش برا منم سخت بود

بعدش با خوندن مطالب و بالا بردن اطلاعات فهمش آسون شد

به شما هم پیشنهاد میکنم همین کار رو بکنید ...

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      داداش خداوکیلی به نظر شما این حرفایی که من زدم

دروغه ؟؟؟؟؟
      حرف شما دروغ نیست

حرف کسانی که فقط بلدن "جو" بدن و "احساسات" رو بر انگیزانند

دروغه...
      حکایت ما جاودانه شود

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      به خدا قسم که عربستان نزولی و کشورهای حاشیه خلیج از اسرائیل هم ترسو تر و بزدل ترن

یکی از همین شاهزاده های حرومی سعودی گفته بود :
      ما ایران را تهدید نمیکنیم چون طی 24 ساعت کار عربستان رو تمام کند ، اینا مثل چی میترسن از ما به خدا

خبرگزاری تسنیم ـ طلال بن عبدالعزیز شاهزاده سعودی : ایران را تهدید نمی کنیم چون طی 24 ساعت می تواند عربستان را نابود کند
      اینا کشورشون هردمبیله آخه ! یه شازده میاد میگه ما از ایران میترسیم اونیکی میاد تهدید میکنه ! بعد بین شاهزاده ها هم سر تخت شاهنشاهی دعواست ! فک کن یکیشون که شانسش کمتره پادشاه بشه بیاد چارتا موشک بزنه ایران خودش هم فرار کنه بره سویس از اینا بعید نیست ...

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

اسرائیل با همه امکاناتی که داره باز هم عددی نیست . اینا به ذات ترسو هستن ! اسرائیل در کل برای ما تهدیدی نیست ، من از عربستان بیشتر میترسم ! چون کارای احمقانه زیاد میکنن ...
      عربستان عددی نیست ، رفته به یمن حمله کرده ، توش مونده نمیدونه چجوری جمعش کنه ...

11. Top | #26
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

راه دوری نمیره

+

ولی در بحث آمریکا

هیچی نیستیم...!
      باشه داداش گلم اطلاعاتم رو بیشترترش میکنم ، صد در صد جای دوری نمیره

نمیدونم به چه زبونی بگم آمریکا دیگه اون قدرت 10 15 سال پیشش نیست

اشتباه میکنی گلم
      ، من منکر این نیستم که از نظر نیروی هوایی ضعیفیم ولی در زمینه های دیگه به هیچ وجه

در اولین لحظات شروع جنگ بیش از 5 هزار سرباز آمریکایی مستقر در ناوگان پنجمشون به همراه اون ناو هواپیمابر n میلیاردی آمریکا و چند تا ناوچه جنگیشون با
      چند تا موشک بالستیک خلیج فارس و موشک حوت منهدم و غرق میشن از اون طرف ایران همه پایگاه نظامی آمریکا رو در خاورمیانه موشک بارون میکنه و ...

البته در جنگ احتمالی مسلماً ما هم آسیب میبینیم ولی نه به اون حدی که شما فکر میکنی

12. Top | #27
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

اینا کشورشون هردمبیله آخه ! یه شازده میاد میگه ما از ایران میترسیم اونیکی میاد تهدید میکنه ! بعد بین شاهزاده ها هم سر تخت شاهنشاهی دعواست !
      فک کن یکیشون که شانسش کمتره پادشاه بشه بیاد چارتا موشک بزنه ایران خودش هم فرار کنه بره سویس از اینا بعید نیست ...
      ولله قسم که این حرومیا هیچکدومشون جرأت و جربزه همچنین کاری رو ندارن حقیقتاً مثل چی از ایران میترسن

سر حادثه منا دیدی که چطوری با یه تهدید لسانی خودشون رو خیس کردن

13. Top | #28
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      به نظر من دروغ هارپ از دروغ هولوکاست هم بزرگتره

امریکا اونطور که نشون میده فوق پیشرفته نیست الان هی اف 22 اف 22 میکنن هنوز توی یه جنگ واقعی شرکت نکرده که ببینم چنده مرده حلاجه ممکنه افرادی بگن خوب موشک های ما هم هنوز توی جنگ واقعی شرکت نکردن فرق این دوتا اینکه ما ادعا نکردیم که تحت هیچ شرایطی نمیشه موشک های مارو زد ما گفتم ده تاش رو میزنه؟باشه ما 1000 تا میفرستیم.

از اونجا که خدا به ما لطف کرده که ما متجاوز نیستیم و هرگز هم در اینده قرار نیست به کشوری تجاوز کنیم نیازی به سلاح های تجاوز کارانه نداریم مثلا این موشک برای دفاع خیلی عالیه ولی به درد اشغال کردن کشوری نمیخوره.

یه چیز دیگه رو روشن کنم اگر امریکا با ما وارد جنگ بشه قطعا در این جنگ شکست میخوره ولی یه نکته رو ذکر کنم که منظور از شکست دشمن اینکه دشمن به هدفش نمیرسه مثلا امریکا فرضا هدفش اینکه کشور مارو اشغال کنه وقتی ما جلوش رو بگیرم و اجازه ندیم این کارو انجام بده این معنیش چی میشه به نظر شما؟معنیش این نمیشه که امریکا توی هدفش و توی جنگ شکست خورده؟شکست امریکا این نیست که حتما ما بریم سرزمین امریکا رو بگیریم.
      دوم اینکه بعد از پایان این جنگ امریکا دیگه این مورد نیست(ابر قدرت اقتصادی)و این برای امریکا خیلی هزینه داره.

14. Top | #29
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      حرف شما دروغ نیست

حرف کسانی که فقط بلدن "جو" بدن و "احساسات" رو بر انگیزانند

دروغه...
      این رو نگی چی بگی داداش گلم

دوستان عزیز میتونن درباره تک تک حرف هایی که زدم تحقیق کنن ببینن دو دو تا میشه چند تا

ما شاء الله اینترنت دم دست هممون هست و به راحتی میشه از همه چیز سر در آورد

موفق باشی

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hldvlpln نمایش پست ها
      به نظر من دروغ هارپ از دروغ هولوکاست هم بزرگتره

امریکا اونطور که نشون میده فوق پیشرفته نیست الان هی اف 22 اف 22 میکنن هنوز توی یه جنگ واقعی شرکت نکرده که ببینم چنده مرده حلاجه ممکنه افرادی بگن خوب موشک های ما هم هنوز توی جنگ واقعی شرکت نکردن فرق این دوتا اینکه ما ادعا نکردیم که تحت هیچ شرایطی نمیشه موشک های مارو زد ما گفتم ده تاش رو میزنه؟باشه ما 1000 تا میفرستیم.

از اونجا که خدا به ما لطف کرده که ما متجاوز نیستیم و هرگز هم در اینده قرار نیست به کشوری تجاوز کنیم نیازی به سلاح های تجاوز کارانه نداریم مثلا این موشک برای دفاع خیلی عالیه ولی به درد اشغال کردن کشوری نمیخوره.

یه چیز دیگه رو روشن کنم اگر امریکا با ما وارد جنگ بشه قطعا در این جنگ شکست میخوره ولی یه نکته رو ذکر کنم که منظور از شکست دشمن اینکه دشمن به هدفش نمیرسه مثلا امریکا فرضا هدفش اینکه کشور مارو اشغال کنه وقتی ما جلوش رو بگیرم و اجازه ندیم این کارو انجام بده این معنیش چی میشه به نظر شما؟معنیش این نمیشه که امریکا توی هدفش و توی جنگ شکست خورده؟شکست امریکا این نیست که حتما ما بریم سرزمین امریکا رو بگیریم.
      دوم اینکه بعد از پایان این جنگ امریکا دیگه این مورد نیست(ابر قدرت اقتصادی)و این برای امریکا خیلی هزینه داره.
      داداش جنگ ایران و آمریکا نمیافته ، خیالت تخت ...

صفحه 2 از 10 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن