یعنی چی همه چیز موشک نیست! یعنی چی موشک تاثیر راهبردی در جنگ ها نداره؟! پس با دمپایی میخوای بری به جنگ با دشمن!
بر عکس مهم ترین چیزی که الان واسه ما قدرت بازدارندگی ایجاد کرده تا کشوری نتونه بهمون حمله نظامی کنه همین موشک های بالستیک و قدرت موشکیمون هستش
در بحث نیروی زمینی و ادوات ، ارتش + سپاه در کنار هم برترین نیروی زمینی حال حاضر خاورمیانه رو تشکیل میدن
پ ن پ من برم تو افق محو بشم
There is enough light for one who wants to see
یکی از همین شاهزاده های حرومی سعودی گفته بود : ما ایران را تهدید نمیکنیم چون طی 24 ساعت کار عربستان رو تمام کند ، اینا مثل چی میترسن از ما به خدا
خبرگزاری تسنیم ـ طلال بن عبدالعزیز شاهزاده سعودی : ایران را تهدید نمی کنیم چون طی 24 ساعت می تواند عربستان را نابود کند
حکایت ما جاودانه شود
There is enough light for one who wants to see
اشتباه میکنی گلم ، من منکر این نیستم که از نظر نیروی هوایی ضعیفیم ولی در زمینه های دیگه به هیچ وجه
در اولین لحظات شروع جنگ بیش از 5 هزار سرباز آمریکایی مستقر در ناوگان پنجمشون به همراه اون ناو هواپیمابر n میلیاردی آمریکا و چند تا ناوچه جنگیشون با چند تا موشک بالستیک خلیج فارس و موشک حوت منهدم و غرق میشن از اون طرف ایران همه پایگاه نظامی آمریکا رو در خاورمیانه موشک بارون میکنه و ...
البته در جنگ احتمالی مسلماً ما هم آسیب میبینیم ولی نه به اون حدی که شما فکر میکنی
به نظر من دروغ هارپ از دروغ هولوکاست هم بزرگتره
امریکا اونطور که نشون میده فوق پیشرفته نیست الان هی اف 22 اف 22 میکنن هنوز توی یه جنگ واقعی شرکت نکرده که ببینم چنده مرده حلاجه ممکنه افرادی بگن خوب موشک های ما هم هنوز توی جنگ واقعی شرکت نکردن فرق این دوتا اینکه ما ادعا نکردیم که تحت هیچ شرایطی نمیشه موشک های مارو زد ما گفتم ده تاش رو میزنه؟باشه ما 1000 تا میفرستیم.
از اونجا که خدا به ما لطف کرده که ما متجاوز نیستیم و هرگز هم در اینده قرار نیست به کشوری تجاوز کنیم نیازی به سلاح های تجاوز کارانه نداریم مثلا این موشک برای دفاع خیلی عالیه ولی به درد اشغال کردن کشوری نمیخوره.
یه چیز دیگه رو روشن کنم اگر امریکا با ما وارد جنگ بشه قطعا در این جنگ شکست میخوره ولی یه نکته رو ذکر کنم که منظور از شکست دشمن اینکه دشمن به هدفش نمیرسه مثلا امریکا فرضا هدفش اینکه کشور مارو اشغال کنه وقتی ما جلوش رو بگیرم و اجازه ندیم این کارو انجام بده این معنیش چی میشه به نظر شما؟معنیش این نمیشه که امریکا توی هدفش و توی جنگ شکست خورده؟شکست امریکا این نیست که حتما ما بریم سرزمین امریکا رو بگیریم.
دوم اینکه بعد از پایان این جنگ امریکا دیگه این مورد نیست(ابر قدرت اقتصادی)و این برای امریکا خیلی هزینه داره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)