سلام دوستان ساده بگم رشته ام انسانیه کتاباش انقد زیاد که انگیزه درس خوندن ندارم اصلا نمیتونم بخونم یه راه حل میخواهم که کمی انگیزه ام زیاد شه
سلام دوستان ساده بگم رشته ام انسانیه کتاباش انقد زیاد که انگیزه درس خوندن ندارم اصلا نمیتونم بخونم یه راه حل میخواهم که کمی انگیزه ام زیاد شه
درود
اول اینکه هدفتون رو مشخص کنید ؛ هدف از درس خوندن ! ؛ از دروسی که علاقه دارید شروع کنید
بعد برنامه ریزی کنید و متناسب با عادت ، ساعت مطالعه تون رو افزایش بدید ( استفاده از یک دفتر برنامه ربزی یا یک دفتر بردارید ساعت مطالعه تون یادداشت کنید )
مثلا هفته اول 20 ساعت ؛ هفته دوم 25 ساعت ...
موفـق باشید
سلام من شما را درک میکنم خواهر منم رشته اش انسانیه هم تعداد کتاب ها زیاده هم قطرشاما هر رشته ای سختیهای خودشو داره مثلا رشته من که هم سخته و هم جامعه اماری اش بالاست!!!!منم یک ههفته داغون بودم اصلا حس و انگیزه درس نبود اما به خودم گفتم تاکی میخایی بشینی و غصه بخوری پاشو یه کاری کن توی این چهار ماه خیلی میشه کارهای بزرگی کرد چجوریه که یه نفر سالها از درس دوره و رتبه برتر میشه چجوریه که یه نفر بهمن از سربازی میاد و رتبه300 کنکور ریاضی میشه اگه اینا تونستن چرا من نتونم یک برگه بزرگ برداشتم و روش نوشتم در انتظار جهشی بزرگ !!! میخام بترکونم !! من رتبه تک رقمی ام حالا میبینی!!!!من بمب انگیزه ام!!!!!!!!!!شما باید به این فکر کنی هدفت چیه براش تلاش کنی باخودت بجنگی از همین حالاهم میشه ترکوند همیشه باید به فکر هدفت باشی حرف آخر من" کنکورتو بپکون!!!"
اصلا میدانی چیست ؟!
من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
خدا را بیاب . . .
نه در بین نماز های شبت ...
بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...
هیییییییی...اخر سال شده....وهمه خسته شدیم چ ریاضی چ تجربی چ انسانی............... بنظرم بهترین کار اینه که تا اخر اسفند ساعت مطالعه مون خیلی زیاد نباشه و یکم استراحت بد نیس....البته اگه خانواده بذارن و مجبورتون نکننن ب خونه تکونی
ولی خب ....همین کار خوبیه.... بعدش از اول فروردین ب بعد دیگه باز افزایش ساعت مطالعه و اوج گرفتن تا کنکور...... هیچی بدتر ازاین نیس ک وسط راه کارتو ول کنی....هرچقد حالا خسته باشیم....
خیلی بده...خیلی .انگار ازاول هیچ تلاشی نکرده یا همه دود شدن رفتن هوا....پس تا 25 تیر نمیتونم ونمیشه و....فاز منفی نداریم......
نیم ساعت پیاده روی سر صب یل عصر هم خیلی ب روحیه تون کمک میکنه.....موفق باشین دوست عزیز
ولی مشکل اصلی من اینه که به دلیل شرایط خانواده ام مجبورم صب ها توی جای کار کنم بیشتر عصرا و شبا درس بخونم واسه همین خیلی خسته میشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)