سلام ادبیات موضوعی گاج رو گرفتم اما به نظرم اشتباه کردم… برای زبان فارسی درسنامه نداره، درسنامه ارایه هاشم کمه … نمیدونم چرا اینقدر ازش تعریف میکنن همگی…
سلام دوستان.برای کسی ک تا الان هیچی ادبیات نخونده چه کتابی رو تو این وقت پیشنهاد میکنید؟
اگه پشت کنکور بمونم چطور؟
اونوقت چه کتابایی خوبه؟
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
پشنهاد من کتاب هایی کم حجم هست که خرد خرد در هر مکان و زمان مرده بشه ازش استفاده کرد
الگو یا خیلی سبز هفت خوان خوبن
مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
درود
من تقریبا تمام کتاب هارو بررسی کردم. چون هر کدوم از دوستانم یکی از انتشارات رو داشتن و گه گاهی مطالعه کردم.
بدون شک و بدون هیچ تعصبی میگم برای ادبیات فقط انتشارت گاج عالیه
درسنامه
برای کسی که میخواد همه آنچه که نیاز داره رو داشته باشه و حتی به کتاب درسی مراجعه نکنه، کتاب های سال به سال سیر تا پیاز گاج عالین. یعنی جزو ضروریات ادبیات هست که سیرتاپیاز ادبیات 2 و 3 و 4 و زبان فارسی 3 را داشته باشید.
برای کسی که دنبال کتاب خوب برای همراه بودن میگرده علاوه بر 4 کتاب بالا، لقمه لغت و املا و زبان فارسی 3 از مهروماه خوب هستند.
برا تست:
کتاب های تست میکرو گاج
(نه موضوعی! موضوعی، درسنامه + تست هست که نه درسنامش به جامعیت سیرتاپیازه نه تست هاش به جامعیت میکرو تست)
کتاب های موضوعی الگو و خیلی سبز نه اینکه بد باشن اما در حد کیفیت بالا نیستن.
مثلا شما یه لقمه میخرید 6 تومان در حالی که باید همون کتابو لغت و املای الگوشو بخرید 18 تومان. فرقشم اینه که برای الگو تست داره در حالی که شما در نهایت باید برید برای تست همون کتاب میکرو گاج رو بخرید. پس با یه حساب ساده میتونید بهترین هارو داشته باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)