خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 48 از 48
    1. Top | #46
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nvdyk نمایش پست ها
      بعد این ۴۰ ساعت به نظرت چقدر وقت لازمه برا بستن دینی؟!
      درسته که اقای یوسفیان پور همه چیزو گفته و با وجود ایشون حفظ کردن ایات هدر دادنه وقته ولی به نظر من هم زمان با دی وی دی خط ویزه گاج رو هم نگاه بندازی بد نیس یکی دو تا چیز ممکنه نگفته باشه مکمل همن و در ۴۰ ساعت نمیشه کل دینی رو تموم کرد این تبلیغات شرکته که تو ۴ روز کل دینی رو میبندن چاخانی بیش نیس موقع دیدن دی وی دی هم یوسفیان پور بعضی نکته ها رو وقتی با منتظری حرف میزنه میگه مخصوصا تو تستا طوری که فک می کنی نکته نمیگه باور کن کنکور ۹۶ خیلیا با دی وی دی های یوسفیان پور گند زدن چون خیلیا موقع دیدن دی وی دی جلو تلوزیون لم میدن یا هیچ چی رو یادداشت نمیکنن درسته تصویرسازی کرده ولی تو هم باید مرور کنی تلاش کنی بعضی سوالاتم مثلا۲۰ درصد ممکنه با دی وی دی ها نخونه و خیلی ریز سوال بدن که نگران نباش چون خیلیا هستن که کتاب به کلفتی گاج دینی رو خوندن ولی بازم نتونستن جواب بدن به خاطر همین میگم با خط ویزه گاج بخون

2. Top | #47
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nvdyk نمایش پست ها
      بعد این ۴۰ ساعت به نظرت چقدر وقت لازمه برا بستن دینی؟!
      من یه ریز ندیدم هر یکی دو درس که خوندم برای هردرس حدود 40 50 تا تست کنکور زدم.. البته باید بگم با پک ایشون میخونی سرعت تست زنی هم چند برابر میشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط Meysam_b نمایش پست ها
      درسته که اقای یوسفیان پور همه چیزو گفته و با وجود ایشون حفظ کردن ایات هدر دادنه وقته ولی به نظر من هم زمان با دی وی دی خط ویزه گاج رو هم نگاه بندازی بد نیس یکی دو تا چیز ممکنه نگفته باشه مکمل همن و در ۴۰ ساعت نمیشه کل دینی رو تموم کرد این تبلیغات شرکته که تو ۴ روز کل دینی رو میبندن چاخانی بیش نیس موقع دیدن دی وی دی هم یوسفیان پور بعضی نکته ها رو وقتی با منتظری حرف میزنه میگه مخصوصا تو تستا طوری که فک می کنی نکته نمیگه باور کن کنکور ۹۶ خیلیا با دی وی دی های یوسفیان پور گند زدن چون خیلیا موقع دیدن دی وی دی جلو تلوزیون لم میدن یا هیچ چی رو یادداشت نمیکنن درسته تصویرسازی کرده ولی تو هم باید مرور کنی تلاش کنی بعضی سوالاتم مثلا۲۰ درصد ممکنه با دی وی دی ها نخونه و خیلی ریز سوال بدن که نگران نباش چون خیلیا هستن که کتاب به کلفتی گاج دینی رو خوندن ولی بازم نتونستن جواب بدن به خاطر همین میگم با خط ویزه گاج بخون
      #wrong

3. Top | #48
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Meysam_b نمایش پست ها
      اون سوال بخاطر همین پرسیدم و کلا حرفت که باید کنارش یه منبع داشت و به تنهایی هیچ فیلم اموزشی کافی نیست رو هم قبول دارم
      نقل قول نوشته اصلی توسط va6hid نمایش پست ها

من یه ریز ندیدم هر یکی دو درس که خوندم برای هردرس حدود 40 50 تا تست کنکور زدم.. البته باید بگم با پک ایشون میخونی سرعت تست زنی هم چند برابر میشه.

#wrong
      نه منظورم یه ریز دیدن نبود.منظورم همین مطالعه کنارش و همین 40-50 تا تستی که زدی بود که به نظرت حدودا چقدر زمان در کل میخواد!؟
      میخوام ببینم در کل با خوندن نُرم و معمولی چقدر تفاوت پیدا میکنه!؟
      پ.ن:با کدوم قسمت نقل میثم مشکل داشتی!؟

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن