از وقتی که تلگرام و شبکه های اجتماعی مد شد. چهره های بسیار زیادی در حیطه کنکور یافت شدند!! تلگرام پر شده از کانالها و گروه های مهندس و دکتر ایکس و ایگرگ و ..... .حالا دیگه نمیشه گفت بازار کنکور در دست عده ای خاص هست.چون خیلی ها دارن از راه کنکور نون میخورن! و هدف 99 درصدشون هم یک چیزه که هممون میدونیم چیه!
من در مورد دی وی دیهای ایشون و سایر دی وی دی های بقیه دروس نظری ندارم فقط میخوام بگم وقتی کتاب هایی هستن که امتحانشون رو پس دادن و با هزینه کمتر هم میتونیم بگیریمشون.چرا دنبال این چیزا بریم؟
اگه بگم دینی خط ویزه که قیمتش نهایتا 15 هزار تومنه و حجمش هم 200 صفحهبه تنهایی میتونه تو رو به درصدهای بالای 70 تا 80 برسونه باورت میشه؟
زودتر که فکر نکنم بشه ولی کلا حدود 40 ساعته ،بیشترین حجمو سال دومش داره 25 ساعت چون خود منتظری هم کنارش نشسته توضیح میده باقیش پیشه که 12 و سوم حدود 8 ساعت ؛ ولی نیاز داره یه دور روزنامه وار کتابو هم بعدش روخونی کنی بعدش میتونی انتظار صد داشته باشی. همایشش هم عالیه..
ویرایش توسط _AHMADreza_ : 20 فروردین 1396 در ساعت 00:36
نگاه کردین؟! درصدتون تو دینی چند شد؟!
من روسیستم دارم و الان یه نگاه بهش انداختم .خوبه و قضیه تصویر سازی هم درسته .اگه وراجی های منتظری رو تو دینی دوم رو فاکتور بگیریم یا کلا نبینیمنظر کلی تون در موردش چیه؟!
همین تصویر سازی ها و الگو ها و کد گذاری ها از یه جایی به بعد نتیجه عکس نمیده!؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)