خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

بیاید نظر بدیدکنکور بدم دوباره واسه 96 بهترر بخونم....

[[size=3]size=4]سلام دوستان عزیز...یه سری مشکلات داشتم بلاخره حل شد..از همین امروز شروع به خوندن کردم..برنامم اینه تا کنکور عمومیا رو درحد خفن بخونم تخصصیارو تا جایی که امکان داشت..بعد کنکور بدم دوباره واسه 96 بهترر بخونم ..خواهشا نگید چرا 96 حتما دلیل دارم..فقط بگید زیست رو میتونم تو این تایم 50 بزنم..دوسدارم رتبه خوب بیارم انرژی بگیرم...من هدفم رتبه س نه تهران پزشکی واین حرفا...ایا واسه بالا زدن تو ریاضی فیزک نیازه که همه کتاب تست رو بزنم یا مثلا 1000 تست رو بارها بزنم؟لطفا راهنماییم کنید...حالاکه معدل رفت کنار یا حداقل دیگه مثبت مشیه دوسدارم به رویای بچگیم برسم...من سال 86 پدرمو از دست دادم اون همیشه دوسداشت یه روز رتبه عکسی بشم وخوشحال شه..دوستان هرچی هر نظر ی دارید بدید...منابع منم اینان ریاضی..مسعودی افبا دینی افبا عربی ونوس پرواز زیست ونوس افبا پرواز زمین چلاجور ادبیات پرواز افبا زبان اناری پرواز شیمی حرف اخر پرواز فیزیک مسعودی سادات ....کتاب تست ریاضی مهروماه دینی گاج زبان اناری عربی گاج شیمی مبتکران فیزیک گاج ادبیات گاج موضوعی زمین خیلی سبز ...نظر بدید
      ویرایش توسط hamed_habibi : 16 اسفند 1394 در ساعت 17:00

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زیست الگو رو غافل نشو لدفا ...

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حامدیگانه نمایش پست ها
      [[size=3]size=4]سلام دوستان عزیز...یه سری مشکلات داشتم بلاخره حل شد..از همین امروز شروع به خوندن کردم..برنامم اینه تا کنکور عمومیا رو درحد خفن بخونم تخصصیارو تا جایی که امکان داشت..بعد کنکور بدم دوباره واسه 96 بهترر بخونم ..خواهشا نگید چرا 96 حتما دلیل دارم..فقط بگید زیست رو میتونم تو این تایم 50 بزنم..دوسدارم رتبه خوب بیارم انرژی بگیرم...من هدفم رتبه س نه تهران پزشکی واین حرفا...ایا واسه بالا زدن تو ریاضی فیزک نیازه که همه کتاب تست رو بزنم یا مثلا 1000 تست رو بارها بزنم؟لطفا راهنماییم کنید...حالاکه معدل رفت کنار یا حداقل دیگه مثبت مشیه دوسدارم به رویای بچگیم برسم...من سال 86 پدرمو از دست دادم اون همیشه دوسداشت یه روز رتبه عکسی بشم وخوشحال شه..دوستان هرچی هر نظر ی دارید بدید...منابع منم اینان ریاضی..مسعودی افبا دینی افبا عربی ونوس پرواز زیست ونوس افبا پرواز زمین چلاجور ادبیات پرواز افبا زبان اناری پرواز شیمی حرف اخر پرواز فیزیک مسعودی سادات ....کتاب تست ریاضی مهروماه دینی گاج زبان اناری عربی گاج شیمی مبتکران فیزیک گاج ادبیات گاج موضوعی زمین خیلی سبز ...نظر بدید

با عرض سلام و وقت بخیر

خدا پدرتون رو رحمت کنه ........ ان شا الله که بتونین دل ایشون رو شاد کنین

خب این نظر خودتونه که میخواین برای 96 بخونین ..... اگه اینطوره به نظرم ( کمی بر عکس نظر شما ) تا کنکور 95 فصل هایی رو که در درس های تخصصی اشکال دارین ، بخونین و تست بزنین

ضمنا عربی و زبان رو هم حداکثر تا آخر تابستون جمع کنین تا بتونین از اول مهر تست جامع بزنین ...... علت اینکه ادبیات و دینی رو نگفتم بخونین اینه که این درس ها در تابستون راحت جمع

میشن و بهتره الان تا کنکور 95 که زمان دارین ، وقتتونو برای درس های اختصاصی بذارین که هم سنگین تره هم زمان بیشتری برای تسلط میخواد

بیشتر از من از اهمیت بالای زیست و شیمی آگاه هستین

تجربه ای هم که دارم اینه که چند بار تست ها رو مرور کردن بهتره تا اینکه کتاب های مختلف رو کار کنین

برای عربی هم کتاب گاج کافیه

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حامدیگانه نمایش پست ها

حامد جان اتفاقا من بهت میگم چرا 96 ؟؟

خودت داری میگی مشکلت حل شده پس بیش از 4 ماه رو داری ...

وقتی به 96 فکر کنی میمونی واسه 96

ولی بدون که این اتفاق پارسال برای منم افتاد و خودم رو قانع کردم که تو 94 نمیتونم کاری کنم ...

در ظاهر 365 روز کامل دیگه وقت خواهی داشت اما فقط میشه به یه بیابون خشک و خالی تشبیهش کرد ...

اتفاقایی که امسال برای من افتاد خیلی خیلی بد بود ...

هیچ مشکلی هم نداشتم با کلی امید موندم

تنها مشکل این بود که پارسال این موقع ها گقتم وقت نیست ... همین باعث شد این زجر ها رو بکشم

اگه میخوای روح پدرت رو شاد کنی همین امسال توی 95 نتیجه بگیر

1 سال انرژی و فکر و وقت یه جوون توی بهترین سال های زندگیش نباید پشت کنکور بمونی

خواهش میکنم بچه ها پشت کنکور نمونید

همه ی کنکوری ها توی این فرصت میتونن نتیجه بگیرن ...
      مردم شهری که همه در آن می لنگند ,
      به کسی که در آن راه می رود می خندند .

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      آمدیم نظر بدیم نبودید رفتیم...... تا on بشی....

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن