هوا و فضا
مکانیک
قطعن مکانیک
فرستاده شده از SM-G361Hِ من با Tapatalk
من از روییدن خار سر دیوار دانستم
که ناکس کس نمی گردد بدین بالا نشینی ها.....
بین گرایش ها بهترین سیالات هستش به خاطر نظام مهندسی و حق امضا.
افهان شاخ نیست. صنعتی اصفهان هستش که معروفه.
تبریز یونی خوبیه. جزو 10 تا یونی برتر ایرانه.
شهر خودت خوبی ش اینه خونه هستی و میتونی به امور دیگه هم برسی.
خوارزمی اگه همون بورسیه اموزش پرورش هستش تو این اوضاع بیکاری بهترین گزینه است!
بر می خیزم!
سلام خدمت دوستان . من کنکوری 97 هستم و ایشالا میرم زیر 2000 و میخواستم از بکس ریاضی بپرسم که اطلاعاتشون در مورد این رشته چیه ؟ مکانیک تبریز بهتره یا هوافضای دانشگاه صنعتی شریف , صنعتی امیرکبیر یا دانشگاه ارومیه؟
لطفا بچه های باتجربه ی ریاضی کمکم کنن
درکل اگه تو ایران بخوای بمونی بری مکانیک بهتره هنوز هوافضا گمنامه و کار برای مهندسش کم وجود داره
خوشا دیدار ما در خواب ...
There is enough light for one who wants to see
رشته هوافضا رشته ایه که کاملا به سیاست های دولت بستگی داره که در این دولت عملا بودجه خیلی کمی بهش برای تحقیق و اکتشاف اختصاص داده شده که این امر کاملا واضحه ! و باعث شده تمایل کمتری به این رشته بخاطر شرایط موجود (از نظر کاری) به وجود بیاد!البته وزرات دفاع و سپاه و سایر ارگان های مربوطه قطعا در این زمینه در حال پیشرفت هستن اما نسبت به قبل این موضوع کاهش پیدا کرده در ضمن تو این رشته اگه بخواین تو ایران ادامه بدین باید به نظام جمهوری اسلامی و کار توی صنایع نظامی و عرق ملیتون زیاد باشه که بتونین ادامه بدین و خب به تبع یه سری محدودیت براتون پیش میاد مثل اینکه مثلا دیگه شاید خارج نتونین برین!از طرفی رشته مکانیک همپوشانیه بشدت زیادی با رشته هوافضا داره طوری که قبلا یه رشته بودن بعدا چون هوافضا گسترش پیدا کرد ازش جدا شد و تو کارشناسی خیلی از واحد هایی که پاس میشه مشترکه.زمینه کاری مکانیک خیلی گسترده تر از هوافضاعه چون خود هوافضا رو هم شامل میشه!مثلا اگه تو هوافضا پنج شاخه برای تخصص گرفتن وجود داشته باشه تو مکانیک پنجاه تاست!در ضمن تو جامعه علمی یه مهندس مکانیک بیشتر تحویل گرفته میشه تا یه هوافضایی حتی تو خود کارهای هوافضا!در ضمن یه مزیتی که هست اینه که شما اگه کارشناسی مکانیک بگیرین میتونین تو ارشد به هوافضا در صورت تمایل تغییر رشته بدین!میگم چون دوتا رشته همپوشانی زیادی دارن و با شرایطی که ذکر کردم رشته مکانیک مناسبتره چون عملا با خوندنش هم میتونین تو هوافضا ادامه بدین هم شرایط کاریش بهتره هم گرایش هاش تنوع خیلی بیشتری داره!البته متاسفانه شرایط موجود باعث شده یکم هوافضا به این وضع دچار بشه شاید تو آینده با تغییر دولت ها یا اتفاق هایی که بیفته دوباره رونق علمی و کاری زیادتری پیدا کنه!اگه به هر دوشون علاقه دارین برین مکانیک بهتره اما اگه به یکیش خیلی خیلی علاقه دارین مطمئن باشین تو هر کدوم اگه خوب بخونین میتونین موفق بشین!
دوستان با سلام. من خودم مهندسی مکانیک خوندم. درسته به علاقه بستگی داره اما یک نکته خیلی خیلی مهم. در رشته مهندسی مکانیک بعد از فارق التحصیلی حتی از بهترین دانشگاه می بایست جذب یه شرکت بشید. یعنی چی؟ یعنی تیم ورکر باشید، املا مسول پذیر باشید، حاضر باشید استارت کار رو با حقوق کم بزنید و مهمتر از همه اگر سرمایه ای برای آغاز کار ندارید و شخصیتتون هم به کار گروهی با حقوق متوسط نمی خره این رشته مثل آی تی نیست که خودتون 1 ماه بعد از فارق التحصیلی شروع به فعالیت کنید بدون اینکه جذب جایی بشید. البته در زمینه سیالات و در زمینه تهویه مطبوع کارایی می شه کرد.
برای کار در ایران یا مهاجرت، مکانیک رشته ی بهتریه.
این دو رشته مشابهت هایی دارن، درواقع هوافضا از مکانیک استخراج شده. بطور کلی مکانیک بیشتر پیشنهاد میشه.
ولی مهم تر از این مسائل علاقه ی شما هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)