سلام من رشتم ریاضیبوده و چند سالی هم مهندسی معماری خوندم
الان رتبه زیر ۱۰۰۰میخوام واسه انسانی
چون این رشتم نبوده و خودم دارم میخونم بدون کلاس رفتن ٖاز دوستایی که بتونن کمکم کنن ممنون میشم
سلام من رشتم ریاضیبوده و چند سالی هم مهندسی معماری خوندم
الان رتبه زیر ۱۰۰۰میخوام واسه انسانی
چون این رشتم نبوده و خودم دارم میخونم بدون کلاس رفتن ٖاز دوستایی که بتونن کمکم کنن ممنون میشم
هدفت رو باور کن ... باور قوی ( نه اسمی )
اگه باور داشته باشی قدرت خوندن ( کیفیت و کمیتت ) خووبه اگه باور داشته باشی قول بهت میدم رتبه ات تا زیر 100 هم میتونه بیاد
چشمات رو به روی حاشیه ببند گوش هات رو به حاشیه ببند ... سخته ! واقعا سخته ولی ممکنه!
ادامه بده 26 ام تیر بیا همینجا بگو که چی شد
اهان
من رشته انسانی نبودم اما با چیزایی که دور ورم میبینم انسانی رشته سنگینی نیست پ
اینکه پیشنهاد برا هر درس میخواید چون تجربیم نمیتونم بگم واگذار میکنم به دوستان انسانی
اما به نظرم نگرد نیست خودت باید بفهمی که چیکار بکنی شروع کنید به خوندن با ازمون و خطا میاد دستتون
منم نمیدونستم زیست رو چطور بخونم از گفته های دوستام تا مصاحبه های نفرات برتر رو مرور میکردم و اخرشم هیچی به هیچی تا تقریبا یکی دو ماه قبل کنکور فهمیدم چطور باید بخونمش
مروراتون رو زیاد کنید
کیفیت و کمیت باهم مفیده اگه انگیزشو داشته باشید با افزایش کمیت کیفیتم میاد 8 ساعت به نظرم عالیه فعلا برا انسانی ...
اگه درست بخونید اون دو ماه اخر یه مرور کلی میکنید همه چیز یادتون میاد
انتظار نداشته باشید یهو همه چیز رو به دست بیارید چون بدتر میشه
پله پله گام گام
سلام..خانوم...ممنون از سجاد عزیز که مگو لایق پاسخ به شما دونست
خب بریم سر بحث:
ببینید خانوم..شما رشتتون ریاضی بوده ومیخواید انسانی شرکت کنید..مثل من منم مث شما دیپلم وپیشم ریاضی بود سال دوم کنکورم انسانی دادم و حدود1000 شدم و تو زیرگروه مورد علاقم (5-روانشناسی)700 شدم..که اغراق میکنم تلاشم عالی نبود وگرنه بهتر از اینم میسر بود که خب دیگه گذشته...الانم راضیم..پس شمام میتونی با تلاش+پشتکار +برنامه ریزی درست ومنطقی به بهترین رتبه ها برسی و جبران کنی دنبال حاشیه نری فقط بشینی روی درسات تمرکز کنی....دومین موضوع مهم اینه که کدوم رشته مدنظرته؟؟ تا طبق ضرایب واهمیت برات بگم چیکار کنی
درساي انساني زياد سخت نيست من خودم بعد 10 سال دوباره شروع كردم به خوندن .......خيلي از كتابا عوض شده اون زمان هم پيش دانشگاهيمو غير حضوري خوندم و تو درسايي مثل فلسفه و عروض و رياضي اصلن دبير نداشتم ولي با يه كم تلاش تونستم تو اين درسا هم پيشرفت كنم
روتنشناسي زير گروه 5 هست و درسايي كه ضريب بالايي دارن علوم اجتماعي - رياضي- خود درس روان هست
زن عشق می کارد و کینه درو می کند
او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می کنی...
-او درد می کشد و تو نگرانی که کودک دختر نباشد...
-او بی خوابی می کشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی...
-او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر....
-و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)