2روز کافیه...نیم روز بعد از ازمون جمعه هم استراحت کنید خوب میشه...
ولی شدیدا توصیه میکنم بیشتر از دو روز پشت هم استراحت نکنین(حتی برای عده ای بیشتر از یک روز!)چون هوای بهار حسابی حسابتونو میرسه و عید رو از دست میدید!
2روز کافیه...نیم روز بعد از ازمون جمعه هم استراحت کنید خوب میشه...
ولی شدیدا توصیه میکنم بیشتر از دو روز پشت هم استراحت نکنین(حتی برای عده ای بیشتر از یک روز!)چون هوای بهار حسابی حسابتونو میرسه و عید رو از دست میدید!
دو روز پشت سر هم اشتباس !
ینی اگه دو روز استراحت کردی میگی حالا روز سومم خبری نیست روز چهارمم میگی بابا عید هست ولمون کن و.... !
روز اول که عید و نمیشه درس خوند این هیچی
روز دوم حتما بخونین تا بهتون ثابت بشه عید و غیر عیدی نداره باید بخونین
یه روز اون وسطا 4 یا 5 فروردین استراحت کنین یا تفریحی دید و بازدیدی
روز 13 هم که 13 به در هست برید و استراحت کنین و حال کنین
خو چرا عصبانی میشی اولا ک اسپم نبود و یادوری ی نکته مهم بود و ی شوخی کوچولو اما واقعی
ر.ا:بچه موقع خوندن نظرا ب تجربی بود یا ریاضی بودن کسایی ک نظر میدن دقت کنین اما راجع ب یکی بودن تجربیا و ریاضیا الان وقت بحث رو این موضوعو ندارم ولی انصافا یکمی قبلش فکر کنین شرکت کننده ها تو رشته تجربی 4برابر ریاضیان این یکیش دومی اینکه ب ترازا نگاه کن ی بچه تجربی لاقل باید تراز 6500 داشته باشه تا بتونه ی رشته خوب قبول شه تازه معلوم نیست دانشگاه خوبی قبول بشه اما ریاضیا ..
چن روز استراحت ک نمیشه چون وقتی زیاد استراحت کنی عادت میکنی بش .. تا ظهر روز اول عید.و روز 13 بدر ..بنظر من
چهارشنبه سوري-اول عيد و 13
زن عشق می کارد و کینه درو می کند
او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می کنی...
-او درد می کشد و تو نگرانی که کودک دختر نباشد...
-او بی خوابی می کشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی...
-او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر....
-و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد...
خلاف قوانین.
عاغا استراحت و دید و بازدید سر جای خودش لازمه (البته نباید افراط کرد؛) و نمیشه کامل حذفش کرد=>
ب نظر من نصف 1و2 فروردین رو ب دید و بازدید و استراحت اختصاص بدیم و ی بخشی از روز رو درس بخونیم...اما کل اون روز های 1 و 2 رو که نمیشه درس نخوند،چون آدم عادت میکنه و دیگه نمیتونه بعدش درس بخونه...13بدر رو هم 5 صبح قبل رفتن ب گردش(که به عنوان تنوع لازمه) 3ساعت بخونیم چون بعد گردش و تفریح معمولا آدم اونقدر خسته میشه ک نمیشه چیزی خوند(حداقل من اینجورم)
ب نظر من چار شنبه سوزی رو هم خونه باشیم...چون سال پیش با رفقای بیش فعالمون!!! رفتیم بیرون دست یکی از رفیقام سوخت و کلا تا آخر عید نتونست چیزی بخونه...عیدش که کلا زهر مار شد...ایام طلایی نوروزو هم از دست داد...![]()
سلام
من موافقم با ایشون ...چهارشنبه سوری جز پول حروم کردن نیست ، حالا غیر این ، یه ادم تحصیل کرده و عاقل دنبال اینطور چیزا نمیره ، تق تق مگه کیف داره ؟
حالا نظر من :
من خودم 1 فروردین (میخونم ولی کم ، حدود یک الی سه ساعت ) + دو فروردین -که اینم کم میخونم دو الی چهارساعت - + سیزده به در که حدود سه ساعتی میخونم ، بقیه روزای غید کلا 5 ساعت به بالا میخونم
هر کسیم بگه بیشتر از اینم میشه تو این سه روز خوند یا باید عید رو بزاره کناره و ... یا خیلی جو گیره (خخخ) چونمن موقع برنامه ریزی تجسم میکنم ببینم چی و چه قدر زمان میبره ، با حساب
![]()
نه که قبل عید خیلی خوندم و خوندیدحالا استراحتم میخواین
استراحت دیگه چیه.همون روز اول برید خونه ی خاله و دایی هرکیو 3تا(نه بیشتر نه کمتر) بوس کنید،از فرداش بشینید سر درستون
3ماه مونده استراحتم میخوان![]()
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
اصن تاپیکو باز کردم فک کردم اومدم پادگان
بنظر من از 25 اسفند تا 20 فروردین عالیه برا استراحت خوش گذرونی
.
.
.
.
.
.
.
.
پ.ن من سال دیگ کنکور میدم!![]()
خب من یه نیم روز تو 21 اسفند استراحت کردم و اول و دوم فروردین رو هم به خودم استراحت مطلق میدم ولی از سوم فروردین تصمیم دارم با یه اراده ی قوی روز حداقل ده ساعت مطالعه ی مفید رو داشته باشم .
سیزده به در رو هم یه نیمروز استراحت میکنم .
ﺧﻂﺮﻧﺎﻙﺗﺮﻳﻦ ﻧﻮﻉ ﺑﺸﺮ, اﻧﺴﺎﻧﻲﺳﺖ ﻛﻪ اﻋﺘﻘﺎﺩﺵ ﺯﻳﺎﺩ و ﻓﻬﻤﺶ ﻛﻢ اﺳﺖ!
آنتوان چخوف
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)