خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      R7P
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

تست زنی زیست شناسی

سلام یه چند وقت پیش رو سایت کانون یه ویدیو گذاشته بود از علی کرامت توی برنامه فرصت برابر میگفت دانش آموز به جای اینکه بیاد تست های سراسری رو حل کنه میاد اول سوالای تالیفی کتاب کمک درسی رو میزنه و از دایره کنکور دور می شه خداییش احساس می کنم راست می گه اینقد تست مسخره و الکی سخت الگو رو زدم دارم زده میشم از تست زنی واسه زیست می خوام از این به بعد برای آزمون ها اول همه ی سراسری ها رو بزنم بعد تالیفی ها نظرتون چیه؟ جواب میده به نظرتون؟

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط R7P نمایش پست ها
      سلام یه چند وقت پیش رو سایت کانون یه ویدیو گذاشته بود از علی کرامت توی برنامه فرصت برابر میگفت دانش آموز به جای اینکه بیاد تست های سراسری رو حل کنه میاد اول سوالای تالیفی کتاب کمک درسی رو میزنه و از دایره کنکور دور می شه خداییش احساس می کنم راست می گه اینقد تست مسخره و الکی سخت الگو رو زدم دارم زده میشم از تست زنی واسه زیست می خوام از این به بعد برای آزمون ها اول همه ی سراسری ها رو بزنم بعد تالیفی ها نظرتون چیه؟ جواب میده به نظرتون؟

Sent from my SM-G900H using Tapatalk
      خب تستای سخت الگو رو ک میزنی ذهن ادم باز میشه طوری ک هم خودمون یاد میگیریم تتست سخت بسازیم هم سخت بخونیم اون وقت زدن تستا کنکور راحت میشه.. من پارسال اشتباه میکردم ک تالیفی کم میزدم..
      اول اخرش بنظرم زیاد مهم نیس ولی سعی کنین حتمااا تست تالیفیو بزنید
      موفق باشید( :
      ویرایش توسط Moonlight : 11 اسفند 1394 در ساعت 18:12

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      یه سر به وبلاگ من بزن نظرت عوض میشه
      کلیپ ها رو تو آپارات ببین
      لینک تو امضا
      7000 تست سخت در 150 ساعت
      ویرایش توسط drmoslem : 11 اسفند 1394 در ساعت 20:27

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن