اصلا اشکال اینجاست که شما دارید از کنکور برا خودتون تصور !!!میسازید بدونید که هر تصوری که بسازید اشتباهه چون کنکور تصور کردنی نیسسست خخودتتتت باید تجربش کنی...خودت.....
اصلا اشکال اینجاست که شما دارید از کنکور برا خودتون تصور !!!میسازید بدونید که هر تصوری که بسازید اشتباهه چون کنکور تصور کردنی نیسسست خخودتتتت باید تجربش کنی...خودت.....
استارتر عزیز..انقد نگرانی شما قابل درک هست.
اما اگه بخوای این دوره رو با فکر کردن به اینکه وای چقدر کنکور بده یا اینکه داره اذیتم میکنه،سپری کنی..مسلما همونطور که گفتی میشه بدترین دوره از زندگیت.
یه واقعیته که هیچکس دوسش نداره.سعی کن خودتو باهاش وفق بدی.
سخته اما شدنیه... میتونی آسونش کنی..اینجوری واست بهتره ^__^
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
کنکور برای من کم اهمیت ترین آزمون زندگیمه
بعضی وقتا تو زندگیت به یه جایی میرسی که دیگه هیچی واست مهم نیست
وضعیت الان منه...
تاپیکای درسیتونو که میبینم یه لبخند نصفه و نیمه رو لبم میشینه، پیش خودم میگم فازتون چیه؟ کی میخواین چشاتونو وا کنید و ببینید دنیا چند چنده...
وقتی فکر پولدار شدن و اینکه نصف شهر و فک و فامیل تو کفتون باشن به ذهنتون میرسه ذوق مرگ میشید و تا مغزاستخون انگیزه میگیرید.
عین این دو ساله هایی که بهشون قاقا لی لی میدن ... هه
هیچوقت درکتون نکردم...
نه اینکه پولدار باشم یا سهمیه داشته باشما... ولی انقدر خونسردم که آب تو دلم تکون نمیخوره.
الان 2 صبحه ... تازه اول شب زنده داریمه
همیشه شبا تا صبح بیدارم و وقتی هوا گرگ و میش ـه از پنجره به بیرون نگاه میکنم ، به یه موزیک لایت گوش میدم و منتظر طلوع آفتاب میمونم...
↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓
شاید باورتون نشه، من کنکوری 95ـم ولی هنوز شروع نکردم |...
ازکنکورمتنفففففففففففرم
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
کنکور فقط یه میدان بازیه که ممکنه مرحله اول رو ببری ممکنه ببازی اما اگرم باختی اشکالی نداره چون دوباره میتونی تکرارش کنی من استرس دوستام رو میبینم که از الان دارن واسه کنکور میخوانن دروغ چرا خودمم شروع کردم اما وقتی بهش فکر میکنم:من فقط یه بار شونزده سالم میشه یه بار فقط هفده ساله یا هجده ساله میشم چرا این سه سال رو با فکر اینکه بعد کنکور چی میشه خراب کنم؟چرا اونقدر درس بخونم که آرتروز گردن بگیرم؟چرا باید اونقدر درس بخونم که نتونم وقت کنم جوانی کنم؟اونم در سنی که من باید از زندگیم لذت ببرم من تلاش خودمو میکنم واسه دانشگاه خوب واسه که نشون خانوادم بدم که کمک هاشون رو فراموش نکردم اما اگرم موفق نشم عقب نمیکشم و ضعف هام رومیفهمم چون وقتی دیدگاهتو نسبت به ضعف از دست بدی دیگه نمیتونی رو به جلو حرکت کنی
بهترین راه برای سپری شدن سال کنکور فکر نکردن به کنکوره
اگه بخوای به کنکور فکر کنی خردت میکنه
با آرامش کارتو انجام بده و برو جلو
مثبت فکر کن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)