خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 80
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ​دوستان ایشون گفتن واسه تامین رای دیوان کری میکنیم حق داوطلب ها ضایع نشه بزن دستو...

2. Top | #17
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خب احتمالن مثبته

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دوستان تاپیک داره کم کم شلوغ میشه حواستون باشه زیر پا له نشین از اسپمر هم بپرهیزید تا ما شرمنده تیم مدیریت نشویم باتشکر!!!!!
      اصلا می‌دانی چیست ؟!

من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
      من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
      خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
      خدا را بیاب . . .
      نه در بین نماز های شبت ...
      بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      دوستان این بنده خدا میگه ما یه بررسی هایی کردیم ببینیم مشکل از خود قانون هستش یا مشکل از نحوه نامناسب اجرای این قانون بوده که دیوان عدالت این قانون رو ابطال کرده

همه ما میدونیم که مشکل
      از نحوه اشتباه و نادرست اجرای این قانون هستش نه خود قانون مصوب مجلس ، پس خود قانون مشکلی نداره که نیازی به اصلاح داشته باشه

مشکل اینکه آموزش و پرورش باید امتحانات اول و دوم متوسطه رو هم بصورت نهایی برگزار کنه تا مطابق قانون مجلس که میگه باید سوابق
      دوره متوسطه (اول،دوم،سوم) + دوره پیش دانشگاهی بشه سوابق تحصیلی رو در کنکور تاثیر داد چون ما کنکور های سوابق اول و دوم متوسطمون نهایی برگزار نشده مشمول این قانون نمیشیم ، اینجاست که نباید اصلا سوابق ما رو در کنکور تاثیر بدن ، حالا به احتمال ضعیف بیان یه بند و تبصره ای بزنن که بتونن سوابق ما رو به صورت تاثیر مثبت اعمال کنن که باز دیوان عدالت اداری به سازمان سنجش گیر میده و نمیذاره که این کار رو بکنن

بعد این بنده خدا در ادامه اومده گفته ما
      به منظور تأمین نظر دیوان عدالت اداری (یعنی جلب نظر دیوان عدالت اداری) تصمیمی گرفته ایم که حق داوطلبان هم تضییع نشه و دیوان هم قبول کنه و از رأی خودش کوتاه بیاد

خب دیوان هم قاطعانه گفته : باید کنکور 95 مطابق رأی دیوان برگزار بشه ، پس با توجه به این گفته ها نتیجه میگیریم ؛

در
      بدترین حالت تاثیر معدل مثبت هستش
      در
      بهترین حالت تاثیر برداشته و حذف میشه
      به عبارتی دیگه تاثیر مستقیمی در کار نخواهد بود
      ویرایش توسط saj8jad : 11 اسفند 1394 در ساعت 01:32

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      علی دیدی
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حامدیگانه نمایش پست ها
      علی دیدی

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ​دوستان این بدبخت با زبان خوش گفت مثبته...برید بخونید

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      بابام گفت دیوان عدالت اداری اگه رای صادر کنه حتی شخص رهبری هم نمیتونه رای رو برگردونه چون این تشکیلات همشون قاضی های درجه یکن و اگر تصمیمی بگیرن تمامه...همه این گمانه زنی ها بی مورد هست و در بدترین شرایط ممکن تاثیر مثبته..درحالیکه باید کلا تاثیر برداشته بشه تا در صورت محیا شدن شرایط باز اجرا بشه

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      ای خداااا
      هر روز یه خوابی واسمون میبینن

حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من!
نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من !
چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من !
هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من !
هوس برای تو ! عفاف برای من !
هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !!
همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من ..
براستی زن بودن کار مشکلی است :
مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛...
.

"سیمین دانشور"

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

12. Top | #27
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Smile

شماره تماس دیوان 02151201-9 برای ارایه پیشنهاد و انتقاد نیز می توان متن مربوط را با الگوی زیربه شماره 500029 پیامک نمود:متن پیشنهاد یا انتقاد # 9 گام های آخر تا پیروزی :لطف کنید با احترام و خواهش و البته با دلیل و منطق از دیوان تقاضا کنید کوتاه نیاد.
      ویرایش توسط محمد امیر : 11 اسفند 1394 در ساعت 02:44

13. Top | #28
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شماره تماس دیوان 02151201 0215120202151203 02151204 02151205 02151206 02151207 02151208 02151209 برای ارایه پیشنهاد و انتقاد نیز می توان متن مربوط را با الگوی زیربه شماره 500029 پیامک نمود:متن پیشنهاد یا انتقاد # 9 گام های آخر تا پیروزی :لطف کنید با احترام و خواهش و البته با دلیل و منطق از دیوان تقاضا کنید کوتاه نیاد.

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ata1001 نمایش پست ها
      بابام گفت دیوان عدالت اداری اگه رای صادر کنه حتی شخص رهبری هم نمیتونه رای رو برگردونه چون این تشکیلات همشون قاضی های درجه یکن و اگر تصمیمی بگیرن تمامه...همه این گمانه زنی ها بی مورد هست و در بدترین شرایط ممکن تاثیر مثبته..درحالیکه باید کلا تاثیر برداشته بشه تا در صورت محیا شدن شرایط باز اجرا بشه
      رهبر میتونه کلا اعضای دیوان عدالت اداریرو بفرسته تو معدن کار کنن...
      اگر شانس بیارین امسال معدل کلا حذفه...شانس نیارین سال بعد حذفه...

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ata1001 نمایش پست ها
      به نظرم منم تاثیر رو در بدترین حالت مثبت می کنن ....

ولی در مورد اینکه گفتی رای دیوان عدالت اداری لازم الاجرا هست ، خیلی باهات موافق نیستم...
      آخه همین چند وقت پیش بود که رییس دیوان عدالت اداری اعلام کرد که گرفتن حق فنی داروخانه ها بابت نسخه پیچیدن از مردم ، غیر قانونی هست و این کار نباید انجام بشه...

ولی در کمال تعجب وزارت بهداشت با کمال پر رویی اومد و اعلام کرد باشه ما حق فنی رو دیگه نمی گیریم ولی به جای اون ،داروسازا اجازه دارن حق "خدمات دارویی" رو از مردم بگیرن...
      یعنی اومدن فقط اسم اون رو عوض کردن و گفتن که این کار از اختیارات وزارت بهداشته ...
      و هنوز هم که هنوزه ، این پول توسط داروخانه ها البته به یه اسم دیگه داره از مردم گرفته می شه (که البته در بعضی از موارد واقعا پول زور هست که می گیرن چون مشاوره دارویی خاصی که به مردم نمی دن...)

تمام این صغری کبری چیدنا واسه این بود که بگم حتی روی حرف دیوان عدالت اداری هم میشه انقورت آورد ولی باید راهشو پیدا کنن...
      در ضمن یادمون نره که اینجا ایرانه و در هر لحظه باید خودمون واسه شنیدن هر خبری آماده کنیم ...
      فقط تعجب من از اینه که چرا خیلیامون هنوز این جمله ی بالا رو باور نداریم...!!!
      ویرایش توسط ehsan7777777 : 11 اسفند 1394 در ساعت 05:26

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن