خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 46
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز اینجا از هیچ کس سوال نپرس نا امیدت میکنن .به ندای قلبت گوش کن.اینجا فقط میخوان رقیب کم کنن

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ببینید یکی یه بار یه حرف خوبی به من زد ، گفت که ببین یه رشته رو میخوای یا مزایای اون رشته رو...
      این کار شما با این وضع کنکور تجربی ریسک داره ، شاید قبول نشی (حالا نمیدونم همزمان با کار میخواین بخونین یا باید کار رو رها کنید)
      اگر عاشق رشته باشی حتی اگر منجر به شکست بشه هم خیلی بهتره تا اینکه اقدامی نکنی!
      اما اگر فقط مزایای رشته رو دوست داری که خیلی جالب نیست و با این وضع رقابت ممکنه طی راه دلسرد بشید یا اگر کنکور اول قبول نشدین روحیه خودتون رو از دست بدین...
      راه آسونی نیست.
      جوابش رو هم فقط خودتون میدونید ، علاقه و اراده لازم رو دارید؟

موفق باشید

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      به نظر من هر کسی شرایط خاص خودشو داره!!!

باید به اون آقایی که گفت اگ استخدام رسمی آموزش و پرورش بودم کلا درس رو ول میکردم و میچسبیدم به معلمی بگم شاید رفتی و خوشت نیومد/ بعد زندگی میشه کابوس / سر صب با نهایت بی هدفی بلند میشی و میری سر کار تا 2 هستی و آخر ماه حدودا 2.5 میل میدن / خب چه فایده ...

توی اون کاری ک میکنی و لذت میبری هر چن درآمدش کم باشه اما میتونی پیشرفت کنی ...

کلا 3 تا رشته تاپ تجربی اونقد سنگینه ک کسب درآمد کناردرس خوندن تقریبا محاله یعنی حدود 7 سال بی پولی ...
      اما بعدش وضع میشه ...

نظر من:

ی کم فکر کن
      و برو تلاش کن
      و یقین داشته باش اون بهترین اتفاق ممکنه

خود من رشته ریاضی بودم ...
      کنکور 95 رتبم شد 2000 میخواستم برم علوم قضایی متاسفانه دعوت نشدم/رفتم مصاحبه دانشگاه امام صادق رد شدم / ی کم فکر کردم و نشستم تجربی خوندم / 96 رتبم شد 1800 منطقه 1 / متاسفانه پزشکی روزانه قبول نشدم و پرستاری شهر خودم آوردم/اصلا قصد نداشتم دانشگاه آزاد برم /ی سری اتفاقات افتاد و تکمیل ظرفیت آزاد شرکت کردم و در کمال ناباوری پزشکی شهر خودم (مشهد) قبول شدم /از این به بعد هم سعی میکنم لذت ببرم و تلاش کنم

موفق باشی
      I will live in my dream soon

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط safer1 نمایش پست ها
      بچه ها خلاصه سوالم ....معلمی یا داروسازی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟---(از لحاظ شرایط ادامه تحصیل و کنکور دوباره چون چند سال پیش فوق دیپلم تربیت معلم رو اوردم و سایر شرایط هیچ مانعی برای کنکور دوباره ندارم )
      سلام. کنکور شرکت کردی ؟ چی شد؟

5. Top | #35
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.arbaghaei نمایش پست ها
      به نظر من هر کسی شرایط خاص خودشو داره!!!

باید به اون آقایی که گفت اگ استخدام رسمی آموزش و پرورش بودم کلا درس رو ول میکردم و میچسبیدم به معلمی بگم شاید رفتی و خوشت نیومد/ بعد زندگی میشه کابوس / سر صب با نهایت بی هدفی بلند میشی و میری سر کار تا 2 هستی و آخر ماه حدودا 2.5 میل میدن / خب چه فایده ...

توی اون کاری ک میکنی و لذت میبری هر چن درآمدش کم باشه اما میتونی پیشرفت کنی ...

کلا 3 تا رشته تاپ تجربی اونقد سنگینه ک کسب درآمد کناردرس خوندن تقریبا محاله یعنی حدود 7 سال بی پولی ...
      اما بعدش وضع میشه ...

نظر من:

ی کم فکر کن
      و برو تلاش کن
      و یقین داشته باش اون بهترین اتفاق ممکنه

خود من رشته ریاضی بودم ...
      کنکور 95 رتبم شد 2000 میخواستم برم علوم قضایی متاسفانه دعوت نشدم/رفتم مصاحبه دانشگاه امام صادق رد شدم / ی کم فکر کردم و نشستم تجربی خوندم / 96 رتبم شد 1800 منطقه 1 / متاسفانه پزشکی روزانه قبول نشدم و پرستاری شهر خودم آوردم/اصلا قصد نداشتم دانشگاه آزاد برم /ی سری اتفاقات افتاد و تکمیل ظرفیت آزاد شرکت کردم و در کمال ناباوری پزشکی شهر خودم (مشهد) قبول شدم /از این به بعد هم سعی میکنم لذت ببرم و تلاش کنم

موفق باشی
      مبارکه

6. Top | #36
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام. بنده فرهنگی هستم با 35 سال سن. میخام کنکور پزشکی شرکت کنم.
      حقوق معلمی بد نیست ولی کفاف زندگی را نمیده. ثانیا وقت اضافی زیاد دارم ازش استفاده کنم.
      نظرتون چیه؟ میشه هم کار کرد هم دانشگاه درس خوند؟ در آمد و کار پزشکی چطوره؟
      ممنون

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بین معلمی و داروسازی 100 درصد میگم علاقه مهمه و البته داروسازی بهتره!
      اما بین اینکه شما الان استخدام رسمی هستی و بری داروسازی, 100 درصد میگم بچسب به معلمی لذت دنیا رو ببر...
      رفاه نسبی خوبی دارن معلما.
      واقعا از شغلای مسیر پیشرفت داره ایرانه...
      از نظر تایم کاری و استراحت اوضاعت بهتره..

8. Top | #38
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط andrea1990 نمایش پست ها
      بین معلمی و داروسازی 100 درصد میگم علاقه مهمه و البته داروسازی بهتره!
      اما بین اینکه شما الان استخدام رسمی هستی و بری داروسازی, 100 درصد میگم بچسب به معلمی لذت دنیا رو ببر...
      رفاه نسبی خوبی دارن معلما.
      واقعا از شغلای مسیر پیشرفت داره ایرانه...
      از نظر تایم کاری و استراحت اوضاعت بهتره..
      با بنده بودین ؟؟؟!!

9. Top | #39
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سوال

نقل قول نوشته اصلی توسط safer1 نمایش پست ها
      من 25 ساله هستم و فرهنگی بار اول کنکوردادم تربیت معلم قبول شدم و الان معلم هستم ایا انصراف از این شغل و ادامه تحصیل در رشته داروسازی برای اینده ام عاقلانه هست یا نه .....چون درس زمین شناسی ام خوبه خیلی تلاش کنم فقط همین رشته رو شاید بیارم ....شما جای من بودید چه انتخابی میکردید ؟؟؟؟
      سلام عزیزم من الان سوال شما رو خوندم و تاریخ پیامی که در این سایت گذاشتید به اسفند سال ۹۴ مربوط میشهمن الان سوال شما رو دارممی خواستم بپرسم چیکار کردی؟؟؟ادامه تحصیل دادی یا نه؟چون منم می خوام این کارو بکنممن الان ترم ۷ در دانشگاه فرهنگیان درس می خونم و میدونم که تعهد خدمت دوبرابر سال هایی که تحصیل کرویم یعنی من باید ۸ سال خدمت کنم تا بتونم راحت و بدون جریمه دادن از فرهنگیان بی دردسر خارج شم و استعفا بدم،و شنیدم که در این هشت سالمن فقط میتونم با اجازه محل خدمتم ادامه تحصیل بدم و رشته ای که میخونم مرتبط با رشته ی کارشناسی ام باشهمثلا من نمیتونم نقاشی بخونم وقتی رشته کارشناسی ام یکی از زیر شاخه های انسانی بوده!؟و اینکه در این هشت سال خدمت با گرفتن مدرک ارشد کارشناسی که مرتبط با رشته ام باشه میتونم حقوق بالاتری بگیرم اما مثلا اگه دکترای همون رشته رو بگیرم هیچ تفاوتی در حقوق و وضعیت کاری ام نمیشهو یکی از سوالام اینه که اگه ما دکترای رشته ای که تو دانشکاه فرهنگیان خوندیم رو بگزریممیتونیم در دانشگاه فرهنگیان تدریس کنیم..؟یا نه..!؟اگه هستی لطفا جواب سوال اولم رو بدهچیکار کردی و تجربه ات چجوری بود عزیزم؟؟

10. Top | #40
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khansar نمایش پست ها
      دوست عزیز اینجا از هیچ کس سوال نپرس نا امیدت میکنن .به ندای قلبت گوش کن.اینجا فقط میخوان رقیب کم کنن
      تیپکها و نظرات سالهای 93 و 94 انجمن رو که میبینم خیلی خیلی افراغد با شعور و متمدنی و با انگیزه ای تو انجمن وجود داشتن که الان جمعیتشون خیلی کمتر شده

11. Top | #41
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      از همین جا به بروبچسی که لیسانس دارن و میان کنکور میدن خسته نباشید میگم، ممنونیم ازتون که جمعیت کنکورو و بالا میبرید و هرسال در کنکور شرکت میکنید شاید جایگاهیی که ینفر سال اول میتونست واسه دانشگاش داشته باشه رو ازش دریغ میکنین #نه-کنکور

12. Top | #42
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kingdom نمایش پست ها
      از همین جا به بروبچسی که لیسانس دارن و میان کنکور میدن خسته نباشید میگم، ممنونیم ازتون که جمعیت کنکورو و بالا میبرید و هرسال در کنکور شرکت میکنید شاید جایگاهیی که ینفر سال اول میتونست واسه دانشگاش داشته باشه رو ازش دریغ میکنین #نه-کنکور
      الان چی شد میگی شرکت نکنن؟فرقی به حال ما نخواهد داشت.
      ای آنکه نتیجه چهار و هفتی.......وز هفت و چهار دائم اندر تفتی
      می خور که هزار بار بیشت گفتم.....باز آمدنت نیست،چو رفتی رفتی

13. Top | #43
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kingdom نمایش پست ها
      رفیق عزیز و پرتلاشم

هر کدوم ما انسانها از روز تولدمون تا روز آخر عمرمون این حق رو داریم که دنبال آمال و آرزوهامون باشیم
      آرزوهای انسانها تاریخ انقضا نداره رفیق

کنکور هم یک رقابت علمی هست و کسی که کارشناسی یا ارشد داره هیچ برتری بر دانش آموز کنکوری نداره که هیچ بلکه با کلی دردسر و مشقت و مشکلات باید ادامه بده و انرژی بیشتری بذاره
      قضاوت اینکه فلان گروه شرکت نکنن تا یک نفر سال اول قبول شه رو بر عهده بقیه میذارم

اما بعنوان یک برادر میگم خدمتت در ادامه زندگی هم ممکنه شما با این موارد برخورد کنی نمیشه که انتظار داشت بقیه نباشن تا ما به هدفمون برسیم. بلکه بهتره با تلاش خودمون به جایگاه واقعیمون برسیم

برات آرزوی موفقیت دارم

14. Top | #44
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mmdibi نمایش پست ها
      الان چی شد میگی شرکت نکنن؟فرقی به حال ما نخواهد داشت.
      اینه که اول اگه نمیرفت الان ینفر دیگه جای ایشون بود، وشایدم راضی بود از کارش، جرا الان ایشون که اون موقع جای یه نفرو گرفته الان بازم بیاد ینفر دیگه رو محروم کنه

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام دوست دارم بدونم هدفتون از داروسازی چیه ؟ به نظرم اینکه تو درس زمین شناسی خوب هستین اصلا دلیل خوبی برا انتخاب این رشته نیست چون فقط تو کنکوره که زمین شناسی برا این رشته مهمه و تو دانشگاه درساتون ارتباط زیادی بهش ندارن
      ضمنا به نظرم جدا ازعلاقه بهتره بازار کار این دوتا رشته رو باهم مقایسه کنین درسته داروسازی همیشه رشته ی تاپی بوده و اغلب دانش آموزا ترجیح میدن دارو رو انتخاب کنن تا معلمی ولی بازار کار این رشته دیگه مثل گذشته نیست تعداد دانشجوهایی که تو خارج از کشور دارن این رشته رو میخونن خیلی زیاده و معلوم نیست چند سال دیگه بازار کارش چه جوریه از طرفی شما کارمند رسمی هستین و دغدغه استخدام شدن ندارین به نظرم برا فردی مثل شما همون معلمی بهتر باشه و استعفا از اموزش و پرورش به امید قبولی تو داروسازی و داشتن آینده شغلی خوب تو این رشته یه ریسک بزرگ باشه
      ویرایش توسط Nerd_Girl : 25 بهمن 1399 در ساعت 11:47

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن