خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات

تغییر وضعیت تحصیلی به غیرحضوری

سلام. امیدوارم حالتون خوب باشه
      من امسال سوم دبیرستان هستم. معدل ترم اولم 19/87 شد و در یکی از بهترین مدارس شهرمون درس میخونم. رشته ی ریاضی هستم
      من به علت یه سری مشکلات روحی و روانی که از گذشته داشتم تصمیم گرفتم سال چهارم رو به صورت غیرحضوری درس بخونم. اینطوری فکرم آزادتره و خلاصه از لحاظ روحی و روانی راحت ترم
      حالا میخوام ببینم اولاً امکان اینکار هست یا نه!؟ چون از یکی شنیدم که میگفت دانش آموزانی که کمتر از 18 سال سن دارن و در مدارس روزانه درس میخونن الزاما باید در مدارس روزانه درس بخونن
      یه سوال دیگه هم که داشتم اینه که من میخوام توی کارنامم بزنه "روزانه". چنین چیزی ممکنه؟ برای اینکه روزانه محسوب بشم باید برم غیرحضوری یا آموزش از راه دور یا شبانه !؟ (فرق این 3 تا رو نمیدونم!)
      و اینکه مشکلی توی کنکورم ایجاد نمیکنه؟ (از لحاظ درسی نمیگم. از لحاظ ثبت نام و اینا میگم...)
      میدونم که خیلی تاپیک در این موضوع توی انجمن هست اما چون آیین نامه های آموزش و پرورش مدام عوض میشه مجبور شدم تاپیک بزنم..

ممنونم.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      بله تا جایی ک من میدونم و پارسال معلممون میگفت که زرنگا پیش رو تو تابستون میبندن ... ولی دقیق نمیدونم تو کارنامه چی میزنن..

و اینکه وقتی خرداد نیاری و شهریور هم نیاری ی امتحانیو بعد دی ماه ک بزرگسالان بری میزنن بزرگسال پس حتما اونم همینه چون مدرسه ایی در کار نیست

اطلاعاتی رو دادم ک میدونستم

3. Top | #3
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      هل من ناصر ینصرنی؟

4. Top | #4
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza1375 نمایش پست ها
      بله تا جایی ک من میدونم و پارسال معلممون میگفت که زرنگا پیش رو تو تابستون میبندن ... ولی دقیق نمیدونم تو کارنامه چی میزنن..

و اینکه وقتی خرداد نیاری و شهریور هم نیاری ی امتحانیو بعد دی ماه ک بزرگسالان بری میزنن بزرگسال پس حتما اونم همینه چون مدرسه ایی در کار نیست

ممنون ولی فکر کنم درست متوجه سوالم نشدی
      بازم ممنون

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      قشنگ فکراتو بکن میتونی با یه مشاور مشورت کنی .... شاید فکر کنی غیر حضوری رفتن کمکت کنه ولی اینو بدون که.در اون صورت تنهایی ... و ساعات خسته کننده ای رو تو خونه ميگذروني آیا تحملشو داري ??? من که شنیدم این کار غیر قانونيه و مورد تایید آموزش و پرورش نیست مگر.این که قوانین رو دور بزني

Sent from my HTC One using Tapatalk

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza1375 نمایش پست ها

کل پیش تو تابستون ???? 😁😂😂😂 پس تو سال تحصیلی چیکار میکنن ??? البته بعضی معلما اغراق هم میکنن چون ما شنیده بودیم زرنگا پایه رو ميبندن 😃

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)