دوستان امروز مشاورمون با قطعیت گفت تاثیر معدل 12 درصد شده.قضیه اش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکی دو نفر دیگه ام شنیدم.شایعه اس؟
دوستان امروز مشاورمون با قطعیت گفت تاثیر معدل 12 درصد شده.قضیه اش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکی دو نفر دیگه ام شنیدم.شایعه اس؟
باید به این مشاور شما جایزه نوبل و اسکار قاطعیت رو داد
رئیس سازمان سنجش و رئیس سنجش آموزش پرورش حتی با شک و تردید هم نمیتونن نظر بدن اونوقت مشاور شما چیکاره هست که با قاطعیت گفته 12 تصویب شده
اتفاقا یه مشاور کبیر هم در همین سایت داریم که مدرک فلان رشته از فلان دانشگاه رو هم داره پارسال با قاطعیت میگفت تاثیر معدل حداقل 40% میشه !!
مشاور ها معمولا برای جلب توجه میا این حرفا رو میزنن. بعدا هم پست هاشون رو پاک میکنن( به همراه پست هایی که نقل قولشون کرده بودن) و حرفایی که زده بودن رو تکذیب میکنن.
There is enough light for one who wants to see
ما هم یه مشاور داریم همینجا گوته ی فرانکفورت درس خونده از این سروده ها زیاد می سراید
رفع اسپم : جون بچت پاکش نکن
اگه از رو هوا هم گفته باشه مشاورتون همینجوری دیمی هم گفته باشه باید میگفته 12 و نیم درصد که نصف ۲۵ بشه دیگه ک کار سنجش هم تو حساب کتاب راحت شه مثل قبض های برق و گاز ک گردش میکنن البته ب سمت قیمت بالاتر...کلا مشاوره کنکور یعنی چی من نمیفهمم...کسی که رتبش میشه زیر ده هزار کشوری تجربی به عقیده من خودش دیگه سردسته مشاوراس کسی هم که رتبش خوب نمیشه یا مشکلات خونوادگی داره یا نخونده یا هزار دلیل دیگه مشاور نمیدونم نقشش چیه برا یه داوطلب کنکوری خداییش هنوز نفهمیدم نه انصافا کجا بدرد میخوره مشاور؟ یعنی میتونه مثلا راهکارهایی بده که نخونده هزار تا مثلا رتبه بهتر شه؟ جدا نمیدونم میشه؟
ن من خودم دیدیدم!!!!!!!!!!!! بازم این زیرنویس شبکه خبر ک همیشه سوتی میده - همش تقصیر اونه من تو اینترنت گشتم همیچین چیزی نیس و ی اشتباه لپی بوده فکر کنم
دوستان قراره ساعت ۶ غروب تکمیل پزشکی آزاد رو بدن...با تراز ۸۴۰۰ منتظر نتیجه ام ...به اعتماد به نفسم چه نمره ای میدین؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)