سلام !
دوستان این تاپیک رو زدم که یادآوری کنم ؛ اون تندروهای اصلولگرایی که این دفعه توی مجلس نتونستن رای اعتماد مردم ایندفعه فهیمشون رو جلب کنن (بجز رییس کمیسیون که ته تندروهه !) ؛ دیگه امکان نداره هممون رو از دم تیغ نگذرونن ! رای سرنوشت ساز ما هنوز هم تو دست همین تندرو هااست ! پس اگه باز به تاثیر مستقیم رای دادن ؛ همونطور که 3 سال پیش رای دادن ! ناامید نشین !!! باید از دیوان عدالت بخوایم که درخواست استفساریه مجدد از نماینده های فعلی در زمان ورودشون به بهارستان! بده (چون بالاخره این جدیدا منتخب های مردم هستن و قبلی ها که ابقا نشدن حتما سودی نداشتن که مردم بهشون رای بدن!)تا که دوباره رکب نخوریم از این نماینده های تندرو که فکر اینو نکردن (اگه میکردن هم مهم نبود واسشون مثلا من بدبخت روز شروع امتحان نهاایی بابام سکته مغزی کرد! و هزاران دانش آموز از این دست... ) شاید یکی مشکل براش پیش اومده بود نتونست نتیجه بگیره !!!
هدفم از این تاپیک این بود یادآوری کنم که هرگز دل به اینکه ممکنه نماینده های الانی استفساریه بسود ما بکنن نبندین ! چون دقیقا همینا بودن که 3 سال پیش این طرح رو تصویب کردن ! مخصوصا رئیس کمیسیون آموزش !
پ.ن : دوستان لطفا عزیزانی که به این طرح اعتراض دارن رو تگ کنید که همه اطلاع داشته باشن ! ممنون از توجه همه ....