خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات

لطفا از نماینده های فعلی کمیسیون آموزش که به فکر ما نیستن رکب نخوریم !!!

سلام !

دوستان این تاپیک رو زدم که یادآوری کنم ؛ اون تندروهای اصلولگرایی که این دفعه توی مجلس نتونستن رای اعتماد مردم ایندفعه فهیمشون رو جلب کنن (بجز رییس کمیسیون که ته تندروهه !) ؛ دیگه امکان نداره هممون رو از دم تیغ نگذرونن ! رای سرنوشت ساز ما هنوز هم تو دست همین تندرو هااست ! پس اگه باز به تاثیر مستقیم رای دادن ؛ همونطور که 3 سال پیش رای دادن ! ناامید نشین !!! باید از دیوان عدالت بخوایم که درخواست استفساریه مجدد از نماینده های فعلی در زمان ورودشون به بهارستان! بده (چون بالاخره این جدیدا منتخب های مردم هستن و قبلی ها که ابقا نشدن حتما سودی نداشتن که مردم بهشون رای بدن!)تا که دوباره رکب نخوریم از این نماینده های تندرو که فکر اینو نکردن (اگه میکردن هم مهم نبود واسشون مثلا من بدبخت روز شروع امتحان نهاایی بابام سکته مغزی کرد! و هزاران دانش آموز از این دست... ) شاید یکی مشکل براش پیش اومده بود نتونست نتیجه بگیره !!!

هدفم از این تاپیک این بود یادآوری کنم که هرگز دل به اینکه ممکنه نماینده های الانی استفساریه بسود ما بکنن نبندین ! چون دقیقا همینا بودن که 3 سال پیش این طرح رو تصویب کردن ! مخصوصا رئیس کمیسیون آموزش !

پ.ن : دوستان لطفا عزیزانی که به این طرح اعتراض دارن رو تگ کنید که همه اطلاع داشته باشن ! ممنون از توجه همه ....
      در جامعه ای زندگی میکنم
      که بسیاری از مردمانش با یک “استخاره” هدف تعیین میکنند
      و با یک “عطسه” از هدف خود دست میکشند

از کانال sarzaminglico@ در تلگرام حتماااااا دیدن کنید , قول میدم موثر باشه
      ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 10 اسفند 1394 در ساعت 17:31

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir0017 نمایش پست ها
      سلام !

پ.ن : دوستان لطفا عزیزانی که به این طرح اعتراض دارن رو تگ کنید که همه اطلاع داشته باشن ! ممنون از توجه همه ....
      دوستان عزیز من پرسیدم , دیوان نمیتونه درخواست استفساریه بده ! با این حساب کلاهمون پس معرکه اس! بازم میگم ؛ چون همینایی که قرارهه تفسیر کنن همونایی هستن که قبلا این قانون رو ساختن !!!
      امید زیادی نیست !
      باید دنبال راه حلش بگردیم که استفساریه به بعد از خرداد که مجلسی های جدید میان بیوفته ! منظورم این نیست که تو دست ماست که بیوفته اونموقع ! منظورم اینه باید شخصی رو که توانایی این کاررو داره پیدا کنیم ! که 2 نفر فقط دردسترس (که من میشناسم البته شاید کسای دیگه هم باشن که من ندونم!)هستن که یکیش خودش مخالف ابطاله این قانونه ! جناب آقای وزیر علوم (مخالف!) و جناب رئیس جمهور (ازش نپرسیدم !)
      @Dj.ALI
      @8MIT8
      در جامعه ای زندگی میکنم

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بابا چرا اینجورین شماها؟!؟!!
      این همه راهکار دادیم خیلی کم استقبال شد!!! حداقلش این مدتو
      1.نامه بنویسید به دیوان عدالت اداری یا تماس بگیرین با روابط عمومی شون
      2.توئیت بزارین واسه رئیس جمهور
      3.کمپین تلگر ا می راه بندازین واسه اعتراض
      پاسخ به سوالات سربازی

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      خب ما چیکار کنیم باز به دیوان ایمیل بزنیم ؟

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza_mo نمایش پست ها
      خب ما چیکار کنیم باز به دیوان ایمیل بزنیم ؟
      نع ! دیوان هیچی ازش برنمیاد واسه استفساریه ! اگه مجلس تفسیر کنه این دیوان عدالت هست که اینبار قانون براش لازم الاجراست و هیچ حرفی نمیمونه که بخواد برای دفاع از ما استفاده کنه ! و تنها راهی که من میبینم و پیشنهاد هم کردم اون بالا جناب رئیس جمهوری هست که همین چندروز پیش گفت به احترام این ملت می ایستم ! ایستادن رو نمیخوایم ! کمکون کنه سرنوشتمون دست خودمون باشه نه یه عده آدم عقده ای و کسانی که قانون رو به سود خودشون هر دفعه میچرخونن !

پ.ن: ما قبلا سر یه مساله ای برای آقای روحانی پیام دادیم با یسری از دوستان و بعد از چندروز جوابی که بهمون داد این بود :
      احتراما با توجه به اینکه قشر کوچکی این درخواست را داشته اند این موضوع بدلیل اینکه ممکن است از سوی جناح و حذبی خاص رهبری شود قابل پیگیری نیست !

ج ابهامتون ؛ 1- خودم 2- دوستان
      خودم که گناهم این بود بابام موقع امتحان نهاایی سکته مغزی کرد! 2 - دوستانی که حالا نه به این شدت ولی هرکدوم مشکلاتی داشتن !

در جامعه ای زندگی میکنم

ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 11 اسفند 1394 در ساعت 16:10

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن