خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 20 از 20
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط daniad نمایش پست ها
      هندسه پایه سخت ترین درس کل کنکوراس حداقل پارسال که اینجور بود
      خوندن هندسه برا کنکور برا کسی که از مهر شروع کرده ام ریسکه اگه بخواد روش سرمایه گذاری کنه
      کسی که پایش قویه قضیش فرق داره چون این از اون درساییه که خیلی دیر و سخت یاد میگیری و در عوض یادتم نمیره
      هندسه دو دو فصل آخرش نسبتا راحته و ربطی به بقیشون نداره پس اگه یکم تلاش کنی و تجسمت خوب باشه میتونی 2 تستشو بزنی و بنظرم بخون این دو فصلو
      اون 6 فصل قبلم که همش باهم ترکیب مشه تو رشته ریاضی یا باید همشو در حد مرگ بخونی یا هیچیشو نخونی که الان عاقلانه ترین کار همینه که نخونیش
      بنظرم گسسته اگه گراف تا حالا نخوندی اونم نخون چون 1 تست شاید ارزششو نداشته باشه که از الان کلی وقت بزاری روش
      یه چیز دیگه ام اینکه ریاضی کشک نیست ! پس اگه میخوای حتما بالا 30 بزنی باید از الان روزی حد اقل حد اقل 3 ساعتو بزاری براش
      بالاي ٣٠ چه خبر هستش مگه.....؟ به همين سي هم راضيم نميخوام بورسيه بشم كه...

ديف و رياضي پايه نظرت چيه؟

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      شروع کردم فیزیکو بخونم..زرتی دیدم باس مبحث مثلثاتو بلد باشم..همون جوری انداختم گوشه ی خونه و بیخیال شدم

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه اس نمایش پست ها
      سلام
      هندسه ۱ پس چی ؟؟ هندسه ۱ ک راحته. ۳ یا ۴ تست کنکور ریاضیو شامل میشه ک حدودا ۲۰ یا ۲۶ درصد میشه
      از گراف فقط یکی دو تست میاد ک بنظرم ارزش وقت گذاشتن نداره
      سه چارتا سوال از پنجاه وپنج تا سوال میشه ۲۰-۲۶درصد؟ به ده ب زور برسه ک نمیرسه !!
      ضمنا گراف سوالاتش و میشه جواب داد حالا اگه نظریه اعداد و جواب ندی ی ذره وقت بیشتر بزاری درصدشو میگیری؟؟؟
      خوشا دیدار ما در خواب ...

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amintsh نمایش پست ها
      سه چارتا سوال از پنجاه وپنج تا سوال میشه ۲۰-۲۶درصد؟ به ده ب زور برسه ک نمیرسه !!
      ضمنا گراف سوالاتش و میشه جواب داد حالا اگه نظریه اعداد و جواب ندی ی ذره وقت بیشتر بزاری درصدشو میگیری؟؟؟
      خخخ شرمنده اشتب شده من نمره خام بدس اورده بودم اصلن حواسم نبود

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان يع سوال فني...

به نظرتون واسه تحليلي من از نشر الگو استفادع كنم يا خوشخوان؟

هر دو تاشو دارم و زمانش هم هست و وقت كم نميلرم

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن