خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 35
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

همونطور که دوستمون اشاره کردن این مسئله هیچ ربطی به دولت نداره و هزینه هاش از بودجه نظامی تامین شده . بودجه نظامی یا خرج ساخت پروژه های عمرانی کلان مثل پتروشیمی میشه که مسئولیتش به عهده قرارگاه های سپاه هست یا خرج خرید توپ و تانک و موشک و هسته ای میشه یا خرج ایجاد امینت خارجی میشه . یعنی اگه این پول رو هم به اونا نمیدادن مطمئنا تو جیب من و شما هم نمیرفت !

اگه برید لایحه بودجه رو ببینید به این نکته پی میبرید که کل بودجه نظامی چیزی حدود 3.5 درصد کل بودجه هست ! یعنی از کل بودجه ایران 96.5 درصد رو دولت خرج میکنه و 3.5 درصد هم نظام !!
      چرا حرفای منو تحریف میکنی اقای محترم...؟

بودجه ی سپاه از کجا میاد ؟ !!

عجبا !!
      حکایت ما جاودانه شود

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farhadcr72 نمایش پست ها
      اولا لطیف صادقی اتفاقا گرفتن نوچه هاش با پول که بسیجیان
      بعدشم اقای زنجانی خانت خودش گف با خاتم قرار داشتم
      سوما با تو بحث نمیکنم چون ادبت نشون دهنده خانوادت و من با تو هم دهن نخواهم شد
      راستی از رای هاشمی سوزش گرفتی از اربابت احمدی نژاد استفاده کن ک فرمود اب بریز اونجات ک میسوزه
      نبینم من گزارش بدی یا بیای چرت و پرت بگی
      ادب خانوادگیتم مشخص کاملا
      با سگان دهن ب دهن شدن نارواست
      پس منم دیگ با تو نمیبحثم
      صادق لطیفی یا لطیف صادقی ؟ حافظت ضعیف شده ها !! هربار یه چیز میگی !
      اگه گرفتنش که خدا رو شکر . بعد یه سوال برام پیش اومد ! با هر 150 هزار تومن یه رای میخریده یا کلا رای هاش رو با 150 هزار تومن خریده !؟؟ چون اینجور که من چک کردم این شخص 31384 رای داشته !!! اگه هر رای رو اینقد خریده یعنی یه چیزی در حد 4 میلیارد و 500 میلیون خرج کرده !! خب میتونست صب کنه یه نفر که رای اورد برع یارو رو با 100 میلیون بخره چرا اینقد خرج کرده ؟! این با عقل من جور در نمیاد اگه با شکم تو جور در میاد به درک !!
      آقای زنجانی خان کجا همچین چیزی گفت میشه لینکش رو بدی ؟
      من جاییم نمیسوزه اما انگار تو خوب داری میسوزی ! یه بار میگی بحث نمیکنم دوباره میای بحث میکنی باز میگی بحث نمیکنم باز ... الان دوباره میگی بحث نمیکنم
      خلاصه انگار هر بار بحث کردی و سوزشت گرفته از فرمول احمدی نژاد استفاده کردی و خوب شدی ! میتونی به کارت ادامه بدی !
      با من نبحث . خدا یارت باشه ، یا علی

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Team Sar Dadbin نمایش پست ها
      چرا حرفای منو تحریف میکنی اقای محترم...؟

بودجه ی سپاه از کجا میاد ؟ !!

عجبا !!
      دادا خودت گفتی اینا ربطی به دولت نداره منم تایید کردم دیگه !

بودجه کل مملکت از نفت و گاز و مالیات و غیره میاد . البته سپاه درامد هم داره که البته الان از دولت بدهکاره طبق چیزی که معاون اول رئیس جمهور فرمودن

There is enough light
      for one who wants to see

4. Top | #19
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      غلامحسین صادقی قهاره، وکیل شرکت "اچ کی" که از قرار از شرکت‌های وابسته به صنعت نفت ایران در دورۀ تشدید تحریم‌های اروپا علیه این کشور است، در گفتگو با خبرگزاری ایرنا گفته است که بابک زنجانی تمام پول‌های حاصل از فروش سیاه نفت ایران را در بازارهای بین‌المللی "مصرف" کرده است.

غلامحسین صادقی قهاره، در ادامه این سخن افزوده است: بابک زنجانی پول حاصله از فروش نفت ایران را صرف خرید زمین‌های شهرک غرب و خیابان فرشته کرده و یا در زمینه های دیگری سرمایه‌گذاری نموده است.
      برای نمونه، وکیل شرکت "اچ کی" گفته است که بابک زنجانی با پول های نفت، ١٦هزار متر زمین در محلۀ "ایران زمین" شهرک غرب، از سپاه پاسداران ایران خریده است. بابک زنجانی برای خریداری این زمین‌ها ابتدا ۴۰ میلیارد تومان که در قالب وام از بانک مسکن دریافت کرده به سپاه پاسداران پرداخت نموده و مابقی را طی سه چک ۷۵ میلیارد تومانی پرداخته است.

صادقی قهاره همچنین گفته است که بابک زنجانی برای پرداخت مبالغ زمین‌هایی که در خیابان فرشته تهران از سپاه خریداری نموده از واحد پول کره جنوبی "وون"، استفاده نموده که در حقیقت پول حاصله از فروش نفت ایران به کره جنوبی بوده است. وکیل شرکت "اچ کی" تصریح می کند که بابک زنجانی با همین پول‌های نفت چند فروند هواپیما برای شرکت هواپیمایی‌اش، "قشم ایر" خریداری کرده است.
      او در ادامه گفته است: در واقع، بابک زنجانی پول های شرکت نفت ایران را به همین ترتیب "مصرف کرده و اگر مقدار ناچیزی از آنها باقی مانده باشد، نزد شرکای وی در خارج از کشور است که حاضر به بازگرداندن پول‌ها به سادگی نیستند."

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      رای ایلام قبیله ایه
      این اقا اهل چوار
      ۷هزار رای خود چوار بش دادن ک تو خود بخش چوار بودن
      ۶هزارم چوار ک داخل شهرن
      بقیه هم خرید
      بهتره تا از چیزی خبر نداری نقض یا تاییدش نکنی!!!

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      غلامحسین صادقی قهاره، وکیل شرکت "اچ کی" که از قرار از شرکت‌های وابسته به صنعت نفت ایران در دورۀ تشدید تحریم‌های اروپا علیه این کشور است، در گفتگو با خبرگزاری ایرنا گفته است که بابک زنجانی تمام پول‌های حاصل از فروش سیاه نفت ایران را در بازارهای بین‌المللی "مصرف" کرده است.

غلامحسین صادقی قهاره، در ادامه این سخن افزوده است: بابک زنجانی پول حاصله از فروش نفت ایران را صرف خرید زمین‌های شهرک غرب و خیابان فرشته کرده و یا در زمینه های دیگری سرمایه‌گذاری نموده است.
      برای نمونه، وکیل شرکت "اچ کی" گفته است که بابک زنجانی با پول های نفت، ١٦هزار متر زمین در محلۀ "ایران زمین" شهرک غرب، از سپاه پاسداران ایران خریده است. بابک زنجانی برای خریداری این زمین‌ها ابتدا ۴۰ میلیارد تومان که در قالب وام از بانک مسکن دریافت کرده به سپاه پاسداران پرداخت نموده و مابقی را طی سه چک ۷۵ میلیارد تومانی پرداخته است.

صادقی قهاره همچنین گفته است که بابک زنجانی برای پرداخت مبالغ زمین‌هایی که در خیابان فرشته تهران از سپاه خریداری نموده از واحد پول کره جنوبی "وون"، استفاده نموده که در حقیقت پول حاصله از فروش نفت ایران به کره جنوبی بوده است. وکیل شرکت "اچ کی" تصریح می کند که بابک زنجانی با همین پول‌های نفت چند فروند هواپیما برای شرکت هواپیمایی‌اش، "قشم ایر" خریداری کرده است.
      او در ادامه گفته است: در واقع، بابک زنجانی پول های شرکت نفت ایران را به همین ترتیب "مصرف کرده و اگر مقدار ناچیزی از آنها باقی مانده باشد، نزد شرکای وی در خارج از کشور است که حاضر به بازگرداندن پول‌ها به سادگی نیستند."
      منبع این خبر ؟ لینک از سایت ایرنا لطفا !!!!!!

There is enough light
      for one who wants to see

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      رای ایلام قبیله ایه
      این اقا اهل چوار
      ۷هزار رای خود چوار بش دادن ک تو خود بخش چوار بودن
      ۶هزارم چوار ک داخل شهرن
      بقیه هم خرید
      بهتره تا از چیزی خبر نداری نقض یا تاییدش نکنی!!!
      بازم یعنی 18 هزار تا رای خریده ! اونم طبق حرف جناب عالی هر رای 150 هزار تومن !! میشه 2 میلیارد و 700 میلیون تومن !!! کدوم ... اینقد پول میده برای مجلس ؟؟؟

There is enough light
      for one who wants to see

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      چکیده : او در این جلسه هم باز به نحوی گفت که کارهایی که انجام می داده است با مجوز مسوولان و آگاهی آنان بوده است. از همین رو باز هم عنوان کرد که سه وزیر تاییدیه هایی را برای اعمال او به امضا رسانده اند. همانطور که روز گذشته هم در خلال اظهاراتش در دادگاه گفت که اطلاعات سپاه به او دستور پرداخت سه میلیارد تومان رشوه دهد. زنجانی در همین سخنان کوتاه صاحبان دستان آلوده در سایه نشسته را اندک معرفی می کند. از اطلاعات سپاه گرفته تا وزرای دولت مثلا پاکدست نهم و دهم و حتی شهرداری تهران که بزرگترین پیمانکارش باز هم قرارگاه خاتم و سپاه است ...

در جلسه دوازدهم دادگاه گفته بود: “قرار بود آقای ن قرارداد را نوشته و تنظیم کند. وقتی کارها تمام شد آقای ن اعلام کرد که هزینه حقوقی قرارداد ۴ الی ۵ میلیارد تومان می‌شود. به آقای ج گفتم این آقا می‌گوید ۵ میلیارد تومان هزینه شده است. در این ارتباط به اطلاعات سپاه زنگ زدم و گفتم چه کار کنم. آنها اعلام کردند که مبلغ را پرداخت نکنم. دو روز بعد اطلاعات سپاه زنگ زد شما فقط مبلغی را پرداخت کن. به آقای ن گفتم ۳ میلیارد بیشتر ندارم و او نیز در نهایت به دریافت ۲.۵ میلیارد تومان رضایت داد. در همین مبلغ چکی را صادر کردم و به اطلاعات سپاه نشان دادم که گفتند مشکلی ندارد و ۱۴ الی ۱۵ روز بعد نیز چک پاس شد.”

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      چکیده : او در این جلسه هم باز به نحوی گفت که کارهایی که انجام می داده است با مجوز مسوولان و آگاهی آنان بوده است. از همین رو باز هم عنوان کرد که سه وزیر تاییدیه هایی را برای اعمال او به امضا رسانده اند. همانطور که روز گذشته هم در خلال اظهاراتش در دادگاه گفت که اطلاعات سپاه به او دستور پرداخت سه میلیارد تومان رشوه دهد. زنجانی در همین سخنان کوتاه صاحبان دستان آلوده در سایه نشسته را اندک معرفی می کند. از اطلاعات سپاه گرفته تا وزرای دولت مثلا پاکدست نهم و دهم و حتی شهرداری تهران که بزرگترین پیمانکارش باز هم قرارگاه خاتم و سپاه است ...

در جلسه دوازدهم دادگاه گفته بود: “قرار بود آقای ن قرارداد را نوشته و تنظیم کند. وقتی کارها تمام شد آقای ن اعلام کرد که هزینه حقوقی قرارداد ۴ الی ۵ میلیارد تومان می‌شود. به آقای ج گفتم این آقا می‌گوید ۵ میلیارد تومان هزینه شده است. در این ارتباط به اطلاعات سپاه زنگ زدم و گفتم چه کار کنم. آنها اعلام کردند که مبلغ را پرداخت نکنم. دو روز بعد اطلاعات سپاه زنگ زد شما فقط مبلغی را پرداخت کن. به آقای ن گفتم ۳ میلیارد بیشتر ندارم و او نیز در نهایت به دریافت ۲.۵ میلیارد تومان رضایت داد. در همین مبلغ چکی را صادر کردم و به اطلاعات سپاه نشان دادم که گفتند مشکلی ندارد و ۱۴ الی ۱۵ روز بعد نیز چک پاس شد.”
      اول منبع اون بالایی رو از سایت ایرنا بده بعد هم منبع این یکی رو !

There is enough light
      for one who wants to see

10. Top | #25
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

بازم یعنی 18 هزار تا رای خریده ! اونم طبق حرف جناب عالی هر رای 150 هزار تومن !! میشه 2 میلیارد و 700 میلیون تومن !!! کدوم ... اینقد پول میده برای مجلس ؟؟؟
      همه یکسان نیس اولا
      مثلا ی پیرمرد با ۳۰تومنم رای مید اونم با اوضاع ایلام
      اخرشب رسید ب ۱۵۰و۲۰۰
      بد نیس تحقیق کنی راجب شهرا قبیله ای ک بدونی چقد خرج میکنن

11. Top | #26
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      همه یکسان نیس اولا
      مثلا ی پیرمرد با ۳۰تومنم رای مید اونم با اوضاع ایلام
      اخرشب رسید ب ۱۵۰و۲۰۰
      بد نیس تحقیق کنی راجب شهرا قبیله ای ک بدونی چقد خرج میکنن
      باشه تو درست میگی رای خریده !
      منبع اون خبر رو بده ! لینک از ایرنا !

There is enough light
      for one who wants to see

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شهر ما هم یکی از کاندیدا رای میخرید پنجاه هزار ت
      از اونجایی که من همچین ادمی نیستم هیچوقت حتی برا ی ملیارد نمیام همچین کاری کنم
      ضمنا همونی که رای میخرید برنده شهر ما شد!!!!با پنجاه هزار اختلاف با رقیبش

13. Top | #28
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      سایت ایرنا؟
      خخخخخخ
      اصن پرونده زنجانی و اظهاراتش خوندی؟
      چرا یکی مث مه افرید امیر خسروی بدون تحقیقات کامل و ناگهانی کشتن ولی بابک زنجانی۳۰جلسس میره و میاد و میخنده؟
      بنظرت کدوم منبع ایرانی جرات داره بگه سپاه دس داره با بابک؟
      خارجیم بدمت میگی فتنه گرن و انگلیسی
      بنظرت بازم بحث بات فایده خواهد داشت؟

14. Top | #29
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سایت ایرنا؟
      خخخخخخ
      اصن پرونده زنجانی و اظهاراتش خوندی؟
      چرا یکی مث مه افرید امیر خسروی بدون تحقیقات کامل و ناگهانی کشتن ولی بابک زنجانی۳۰جلسس میره و میاد و میخنده؟
      بنظرت کدوم منبع ایرانی جرات داره بگه سپاه دس داره با بابک؟
      خارجیم بدمت میگی فتنه گرن و انگلیسی
      بنظرت بازم بحث بات فایده خواهد داشت؟
      مردک خودت نوشتی در گفت و گو با سایت ایرنا ! آخرش سایت ایرنا این رو نوشته یا از جاییت در اوردی ؟

There is enough light
      for one who wants to see

15. Top | #30
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پسر آریایی نمایش پست ها
      شهر ما هم یکی از کاندیدا رای میخرید پنجاه هزار ت
      از اونجایی که من همچین ادمی نیستم هیچوقت حتی برا ی ملیارد نمیام همچین کاری کنم
      ضمنا همونی که رای میخرید برنده شهر ما شد!!!!با پنجاه هزار اختلاف با رقیبش
      کو گوش شنوا؟؟
      داش احیانا انزلی و رشت نبود؟
      شنیدم تخلفات زیاده
      این برادر بسیجی میگ منبع سایت ایرانی بده ک سپاه با زنجانی دس داره
      کدوم سایت بدون فیلتری جرات همچین کاری داره؟

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن