حکایت ما جاودانه شود
صادق لطیفی یا لطیف صادقی ؟ حافظت ضعیف شده ها !! هربار یه چیز میگی !
اگه گرفتنش که خدا رو شکر . بعد یه سوال برام پیش اومد ! با هر 150 هزار تومن یه رای میخریده یا کلا رای هاش رو با 150 هزار تومن خریده !؟؟ چون اینجور که من چک کردم این شخص 31384 رای داشته !!! اگه هر رای رو اینقد خریده یعنی یه چیزی در حد 4 میلیارد و 500 میلیون خرج کرده !! خب میتونست صب کنه یه نفر که رای اورد برع یارو رو با 100 میلیون بخره چرا اینقد خرج کرده ؟! این با عقل من جور در نمیاد اگه با شکم تو جور در میاد به درک !!
آقای زنجانی خان کجا همچین چیزی گفت میشه لینکش رو بدی ؟
من جاییم نمیسوزه اما انگار تو خوب داری میسوزی ! یه بار میگی بحث نمیکنم دوباره میای بحث میکنی باز میگی بحث نمیکنم باز ... الان دوباره میگی بحث نمیکنم![]()
خلاصه انگار هر بار بحث کردی و سوزشت گرفته از فرمول احمدی نژاد استفاده کردی و خوب شدی ! میتونی به کارت ادامه بدی !
با من نبحث . خدا یارت باشه ، یا علی
There is enough light for one who wants to see
...Chemistry : Chem is Try
غلامحسین صادقی قهاره، وکیل شرکت "اچ کی" که از قرار از شرکتهای وابسته به صنعت نفت ایران در دورۀ تشدید تحریمهای اروپا علیه این کشور است، در گفتگو با خبرگزاری ایرنا گفته است که بابک زنجانی تمام پولهای حاصل از فروش سیاه نفت ایران را در بازارهای بینالمللی "مصرف" کرده است.
غلامحسین صادقی قهاره، در ادامه این سخن افزوده است: بابک زنجانی پول حاصله از فروش نفت ایران را صرف خرید زمینهای شهرک غرب و خیابان فرشته کرده و یا در زمینه های دیگری سرمایهگذاری نموده است.
برای نمونه، وکیل شرکت "اچ کی" گفته است که بابک زنجانی با پول های نفت، ١٦هزار متر زمین در محلۀ "ایران زمین" شهرک غرب، از سپاه پاسداران ایران خریده است. بابک زنجانی برای خریداری این زمینها ابتدا ۴۰ میلیارد تومان که در قالب وام از بانک مسکن دریافت کرده به سپاه پاسداران پرداخت نموده و مابقی را طی سه چک ۷۵ میلیارد تومانی پرداخته است.
صادقی قهاره همچنین گفته است که بابک زنجانی برای پرداخت مبالغ زمینهایی که در خیابان فرشته تهران از سپاه خریداری نموده از واحد پول کره جنوبی "وون"، استفاده نموده که در حقیقت پول حاصله از فروش نفت ایران به کره جنوبی بوده است. وکیل شرکت "اچ کی" تصریح می کند که بابک زنجانی با همین پولهای نفت چند فروند هواپیما برای شرکت هواپیماییاش، "قشم ایر" خریداری کرده است.
او در ادامه گفته است: در واقع، بابک زنجانی پول های شرکت نفت ایران را به همین ترتیب "مصرف کرده و اگر مقدار ناچیزی از آنها باقی مانده باشد، نزد شرکای وی در خارج از کشور است که حاضر به بازگرداندن پولها به سادگی نیستند."
رای ایلام قبیله ایه
این اقا اهل چوار
۷هزار رای خود چوار بش دادن ک تو خود بخش چوار بودن
۶هزارم چوار ک داخل شهرن
بقیه هم خرید
بهتره تا از چیزی خبر نداری نقض یا تاییدش نکنی!!!
چکیده : او در این جلسه هم باز به نحوی گفت که کارهایی که انجام می داده است با مجوز مسوولان و آگاهی آنان بوده است. از همین رو باز هم عنوان کرد که سه وزیر تاییدیه هایی را برای اعمال او به امضا رسانده اند. همانطور که روز گذشته هم در خلال اظهاراتش در دادگاه گفت که اطلاعات سپاه به او دستور پرداخت سه میلیارد تومان رشوه دهد. زنجانی در همین سخنان کوتاه صاحبان دستان آلوده در سایه نشسته را اندک معرفی می کند. از اطلاعات سپاه گرفته تا وزرای دولت مثلا پاکدست نهم و دهم و حتی شهرداری تهران که بزرگترین پیمانکارش باز هم قرارگاه خاتم و سپاه است ...
در جلسه دوازدهم دادگاه گفته بود: “قرار بود آقای ن قرارداد را نوشته و تنظیم کند. وقتی کارها تمام شد آقای ن اعلام کرد که هزینه حقوقی قرارداد ۴ الی ۵ میلیارد تومان میشود. به آقای ج گفتم این آقا میگوید ۵ میلیارد تومان هزینه شده است. در این ارتباط به اطلاعات سپاه زنگ زدم و گفتم چه کار کنم. آنها اعلام کردند که مبلغ را پرداخت نکنم. دو روز بعد اطلاعات سپاه زنگ زد شما فقط مبلغی را پرداخت کن. به آقای ن گفتم ۳ میلیارد بیشتر ندارم و او نیز در نهایت به دریافت ۲.۵ میلیارد تومان رضایت داد. در همین مبلغ چکی را صادر کردم و به اطلاعات سپاه نشان دادم که گفتند مشکلی ندارد و ۱۴ الی ۱۵ روز بعد نیز چک پاس شد.”
شهر ما هم یکی از کاندیدا رای میخرید پنجاه هزار ت
از اونجایی که من همچین ادمی نیستم هیچوقت حتی برا ی ملیارد نمیام همچین کاری کنم
ضمنا همونی که رای میخرید برنده شهر ما شد!!!!با پنجاه هزار اختلاف با رقیبش
سایت ایرنا؟
خخخخخخ
اصن پرونده زنجانی و اظهاراتش خوندی؟
چرا یکی مث مه افرید امیر خسروی بدون تحقیقات کامل و ناگهانی کشتن ولی بابک زنجانی۳۰جلسس میره و میاد و میخنده؟
بنظرت کدوم منبع ایرانی جرات داره بگه سپاه دس داره با بابک؟
خارجیم بدمت میگی فتنه گرن و انگلیسی
بنظرت بازم بحث بات فایده خواهد داشت؟