خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 74

موضوع: زیست 7000 تست

1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

زیست 7000 تست

سلام
      در مورد اینها نظر بدین
      اصلا تعارف نکنین هر چی میبینین بگین خوب نیست بگین
      به قولی میگن دعوای اول بهتر از دعوای سر خرمنه اگه بده تا جمش کنم حداقل پشت سرم حرف نباشه مثل خیلی موسسه ها
      تبادل گازhttp://www.aparat.com/v/kUHAn
      پروتین سازیhttp://www.aparat.com/v/ZvmGf
      تریلر سرعتی حواس و هورمون 7 ساعت http://www.aparat.com/v/ilEr2
      میوز و تولید مثل جنسیhttp://www.aparat.com/v/8tyDG
      ژنتیک مندلیhttp://www.aparat.com/v/3PE7e
      گوارشhttp://www.aparat.com/v/tuE6K
      رشد و نمو جانوریhttp://www.aparat.com/v/i9HOD
      مهندسی ژنتیکhttp://www.aparat.com/v/LHPl1
      ویرایش توسط drmoslem : 07 اسفند 1394 در ساعت 10:46

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آقا مسلم اگه خرید اینترنتی بذاری و لینک دانلود بدی من خودم از خریدار ها هستم.البته بعدش میتونی لینکو عوض کنی که کسی سوء استفاده نکنه.
      ویرایش توسط bahram777 : 07 اسفند 1394 در ساعت 12:11

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bahram777 نمایش پست ها
      آقا مسلم اگه خرید اینترنتی بذاری و لینک دانلود بدی من خودم از خریدار ها هستم.البته بعدش میتونی لینکو عوض کنی که کسی سوء استفاده نکنه.
      قبول دارم
      رفتم پیش یه مهندس کامپیوتر گفتم میشه امکانی بزاری قبل از دانلود پرداخت اینترنتی بزارم
      گفت باید سایت بسازی و نماد اعتماد الکترونیکی بگیری و حساب بانکب و مجوز ارشاد هزینه فقط خود سایته مهندس گفت حرفه ای باشه 4 میلیون حالا دیگه نماد اعتماد و مجوز و ..خیلی زمان بر و پر هزینه خواهد بود
      فعلا قابل اجرا نیست
      بعد مشکل بعدی هم فاش شدن رمز یا لینک دانلود هست که همه رایگان دانلود میکنن نمیشه دقیقه به دفقیه لینک عوض کرد
      حالا این به کنار سوء استفاده کنندگان که دیگه نمیشه جلوشون گرفت
      تازه باهمین رایت کردن هم نمیشه ولی اینترنتی دیگه خیلی راحتر هست و درصد بالاتره
      ویرایش توسط drmoslem : 07 اسفند 1394 در ساعت 12:26

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      رایت بزن پست کن

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      آقای مصلی نژاد دانلود در ازای پرداخت بزارید خیلی به صرفه تره

البته باید سایتت وردپرسی باشه و فقط هزینه نگهداری سایت رو بدی که زیادم نیست سالانه . افزونه و ... هم که رایگانه

فقط اینو بگم که کپی رایت که شما نگرانش هستی واقعا هیچ راه جلوگیری نیست و بزرگترین نرم افزار ها هم کرک میشن کسی که به دنبال کپی باشه بالاخره بایپسش میکنه

به نظرم بهتره دانلود در ازای پرداخت باشه تا هم برای شما راحت تر باشه هم برای بقیه که دانلود کنن و بببینن دیگه این انصاف خودشون هست که به کسی ندن

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      در ضمن فیلم های نمونه خیلی خوب بود اگر دانلود در ازای پرداخت بود به احتمال زیاد میگرفتم برای جمع بندی خیلی خوبه بنظرم

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها
      در ضمن فیلم های نمونه خیلی خوب بود اگر دانلود در ازای پرداخت بود به احتمال زیاد میگرفتم برای جمع بندی خیلی خوبه بنظرم
      من خودم که اصلا بلد نیستم این کارو یعنی از برنامه نویسی و زبان htmlو script اصلا سر در نمیارم بعد پرداخت انلاین همون طور که گفتم نماد الکترونیکی میخواد و حساب مخصوص بانکی
      یه سری به سایت بانک کتاب پایتخت بزنید نماد الکترونیکی وزارت ارشاد دارن اون رو میگم
      اگه میتونستم واقعا عالی میشد ولی در آینده حتما انجام میدم

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط drmoslem نمایش پست ها
      من خودم که اصلا بلد نیستم این کارو یعنی از برنامه نویسی و زبان htmlو script اصلا سر در نمیارم بعد پرداخت انلاین همون طور که گفتم نماد الکترونیکی میخواد و حساب مخصوص بانکی
      یه سری به سایت بانک کتاب پایتخت بزنید نماد الکترونیکی وزارت ارشاد دارن اون رو میگم
      اگه میتونستم واقعا عالی میشد ولی در آینده حتما انجام میدم
      پرداخت اینترنتی زیر نظر وزارت ارشاد اینارو میخاد وگرنه درگاه برداخت انلاین فقط نیاز به یک حساب بانکی و کپی کارت ملی و شناسنامه داره
      یعنی شما اگه بخای به صورت مستقیم با بانک درگیر بشی دردسرش زیاده وگرنه اگه این وسط با واسطه درگاه پرداخت بفروشی هیچ درگیری و پول اضافی نیاز نیست
      درگاه های پرداخت که خیلی هم معروفن :
      شرکت تجارت الکترونيک جهان پي
      payline.ir

خلاصه اینکه کلا اگه یه سرمایه ای حدود 40 تومن ( برای هاست و دامنه ) داشته باشید و یه حساب بانکی در عرض 4 ساعت میشه کل تشکیلات رو فراهم کرد و فروخت
      من برادرم برنامه نویسه اینارو ازش پرسیدم !

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      پرداخت اینترنتی زیر نظر وزارت ارشاد اینارو میخاد وگرنه درگاه برداخت انلاین فقط نیاز به یک حساب بانکی و کپی کارت ملی و شناسنامه داره
      یعنی شما اگه بخای به صورت مستقیم با بانک درگیر بشی دردسرش زیاده وگرنه اگه این وسط با واسطه درگاه پرداخت بفروشی هیچ درگیری و پول اضافی نیاز نیست
      درگاه های پرداخت که خیلی هم معروفن :
      شرکت تجارت الکترونيک جهان پي
      payline.ir

خلاصه اینکه کلا اگه یه سرمایه ای حدود 40 تومن ( برای هاست و دامنه ) داشته باشید و یه حساب بانکی در عرض 4 ساعت میشه کل تشکیلات رو فراهم کرد و فروخت
      من برادرم برنامه نویسه اینارو ازش پرسیدم !
      اگه واقعا برادرت میتونه با این هزینه واقعا من کپی و شناسنامه ام براش میفرستم
      فایل ها رو آپلود میکنم هر که در ازای پرداخت دانلود کنه

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اگه واقعا برادرت میتونه با این هزینه واقعا من کپی و شناسنامه ام براش میفرستم
      فایل ها رو آپلود میکنم هر که در ازای پرداخت دانلود کنه
      برادرم گفت که رایگان براتون راه اندازی رو انجام میده و مدیریتش و ارسال پستش و آپلود آموزش ها هم با خودتون
      البته الان سرش شلوغه از 20 اسفند به بعد سرش خلوت میشه و گفت اون موقع یه روزی رو مشخص میکنه شما هم انلاین میشی و ایشون هم انلاین براتون کامل در عرض یه روز راه اندازی رو انجام میده بقیه کاراش با خودتون

برای اطمینان هم از شما هیچ اطلاعات کارت بانکی و ... نمیگیره و راهنمایی میکنه خودتون پرداخت کنید و تمام رمز ها رو هم بعدا خودتون عوض میکنید برای امنیت .

اگر خواستید آی دی یاهو خودتون رو پیام خصوصی بدید من میدم بهش و زمان رو خودش براتون میفرسته

فقط اگر موافقق بودید تا اون موقع یه اسم مناسب برای دامنتون پیدا کنید

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      برادرم گفت که رایگان براتون راه اندازی رو انجام میده و مدیریتش و ارسال پستش و آپلود آموزش ها هم با خودتون
      البته الان سرش شلوغه از 20 اسفند به بعد سرش خلوت میشه و گفت اون موقع یه روزی رو مشخص میکنه شما هم انلاین میشی و ایشون هم انلاین براتون کامل در عرض یه روز راه اندازی رو انجام میده بقیه کاراش با خودتون

برای اطمینان هم از شما هیچ اطلاعات کارت بانکی و ... نمیگیره و راهنمایی میکنه خودتون پرداخت کنید و تمام رمز ها رو هم بعدا خودتون عوض میکنید برای امنیت .

اگر خواستید آی دی یاهو خودتون رو پیام خصوصی بدید من میدم بهش و زمان رو خودش براتون میفرسته

فقط اگر موافقق بودید تا اون موقع یه اسم مناسب برای دامنتون پیدا کنید
      موافقم
      آی دی یاهو ندارم اگه تلگرام بتونه بیاد خوب میشه
      بهش بگو تو همین سایت کنکور دانلود آزمون های پرداختی رو قبلش پرداخت انلاین داره بعدش رمز رو میفرسته برای ایمیل اون فرد بعد خودش رندوم رمز میزنه خیلی عالیه یعنی نیاز نیست رمز هم عوض کنی ولی برنامه نویسی فوق پیشرفته فکر کنم نیاز داره

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      موافقم
      بهش بگو تو همین سایت کنکور دانلود آزمون های پرداختی رو قبلش پرداخت انلاین داره بعدش رمز رو میفرسته برای ایمیل اون فرد بعد خودش رندوم رمز میزنه خیلی عالیه یعنی نیاز نیست رمز هم عوض کنی ولی برنامه نویسی فوق پیشرفته فکر کنم نیاز داره
      خب یه ای دی یاهو بسازید چون باید توی کامپیوتر انلاین صحبت کنید و مراحل پرداخت و ... رو انجام بدید توی گوشی و تلگرام نمیشه

درباره رمز و ... من نمیدونم با خودش صحبت میکنید اون موقع

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      موافقم
      گفتش سایت کنکور از افزونه edd استفاده میکنه که این افزونه یکی از ویژگی هاش اینه که لینک دانلود فرعی میسازه و مثلا بعد از 48 ساعت دیگه اون لینک فرعی باطل میشه و اگر کسی بخاد لینک شمارو توی نت شر کنه دیگه اون لینک ارزش نداره

بعد میتونید محدودیت دانلود از لینک هم بزارید که مثلا یک بار دانلود شد اون لینک باطل شه

تقریبا سو استفاده از طریق لینک دانلود برداشته میشه
      ویرایش توسط Forgotten : 07 اسفند 1394 در ساعت 13:11

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      خب یه ای دی یاهو بسازید چون باید توی کامپیوتر انلاین صحبت کنید و مراحل پرداخت و ... رو انجام بدید توی گوشی و تلگرام نمیشه

درباره رمز و ... من نمیدونم با خودش صحبت میکنید اون موقع
      حتما خبرم کن
      راستی من یاهو ساختم قبلا نمیدونم فیلتر هست چیه وارد نمیشه کار باهاش هم بلد نیستم
      اگه این کاری که گفتم قابل انجام باشه حتما انجام میدم

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خرید با لینک دانلود بذار کاکو
      هر کی هر فصلی رو که خواست بخره ...
      اینجوری خیلی خوبه ...
      ...

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)