خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 30
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

میشه لینک بدی ببینیم دقیقا موضع شما در مورد کدوم شبکه هست ؟؟؟ شما میگی رسانه های صهیونیستی از حاج قاسم تعریف میکنن ! کدومشون و کجا ؟
      میکنن نه, کردن شاید بعدا هم بکنن...حداقل یکی از روزنامه هاش به اسم جورسلیم پست اگر اشتباه نکنم...
      حالا باز حوصله داشتم پیدا میکنم اگرچه بعیده تو ندیده باشی...حتی وزارت دفاع یا سخنگوش هم از ژنرال تعریف کرده یود...نه اینکه بگه ماشالله, اینطوری که ژنرال برجسته ای هستش که به سادگی میتونه منافع اسرائیلو تحت تاثیر منفی قرار بده و در هدفش مصممه...

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      میکنن نه, کردن شاید بعدا هم بکنن...حداقل یکی از روزنامه هاش به اسم جورسلیم پست اگر اشتباه نکنم...
      حالا باز حوصله داشتم پیدا میکنم اگرچه بعیده تو ندیده باشی...حتی وزارت دفاع یا سخنگوش هم از ژنرال تعریف کرده یود...نه اینکه بگه ماشالله, اینطوری که ژنرال برجسته ای هستش که به سادگی میتونه منافع اسرائیلو تحت تاثیر منفی قرار بده و در هدفش مصممه...
      هر وقت پیدا کردی خبر بده !!!
      جورزالم پست رو میگی ؟ من گشتم همچین خبری ندیدم ! فقط یه بار هارتز از سردار درخواست کرده بود به خاطر کشته شدن اون فرمانده ایرانی (قضیه حمله قنیطره) اقدام تلافی جویانه انجام ندید ! چیز دیگه بود بفرست بخونمش

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

هر وقت پیدا کردی خبر بده !!!
      جورزالم پست رو میگی ؟ من گشتم همچین خبری ندیدم ! فقط یه بار هارتز از سردار درخواست کرده بود به خاطر کشته شدن اون فرمانده ایرانی (قضیه حمله قنیطره) اقدام تلافی جویانه انجام ندید ! چیز دیگه بود بفرستید

تصاویر استثنایی قاسم سلیمانی در روزنامه های اسرائیل

حالا اونی که گفتمم پیدا میکنم...
      هر موقع تونسیتی دلیل بیاری چرا دشمن هم از لیاقت ژنرال تعریف کرده و مغلطه نکردیو خود فریبی...اون موقع شایسته بحث با من میشی...
      فعلا مشغول باش...

اینم بدون که جهل کردن تورو عاقل نشون نمیده...باعث میشه طرف مقابلت تورو در سطح بحث ندونه...

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

هنوز مونده یه عده ذات حقیقی
      حاج آقا و خانوادش و افسادطلبا و حامیان لیبرالش رو بشناسن!

از VOA و BBC بهایی گرفته تا شبکه کلمه و وصال وهابی و این جوجه داعشی های حرومی دارن از این جماعت حمایت میکنن

از شبکه های اسرائیلی و شبکه CNN و ABC NEWS و روزنامه های واشینگتن پست و ... گرفته تا همین جوجه عربستان سعودی که همین دیروز مفتی اعظمشون آل الشیخ گفت : مردم ایران به جنتی و یزدی و مصباح رأی ندهند! دارن از اینا جماعت همه جوره حمایت میکنن تا هر طور شده به اهدافشون برسن ولی زهی خیال خام زهی خیال باطل

عاقل را اشارتی کافی است ، البته تأکید میکنم عاقل!

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

هر موقع تونسیتی دلیل بیاری چرا دشمن هم از لیاقت ژنرال تعریف کرده و مغلطه نکردیو خود فریبی...اون موقع شایسته بحث با من میشی...
      فعلا مشغول باش...

اینم بدون که جهل کردن تورو عاقل نشون نمیده...باعث میشه طرف مقابلت تورو در سطح بحث ندونه...
      اونی که گفتی رو حتما پیدا کن ولی این مجله نیوزویک مال آمریکاست ! ما آخرش نفهمیدیم شما آمریکا رو صهیونیست میدونی یا نمیدونی یا... ؟؟؟
      بعدشم اون پست نیوزویک مفصل توی سایتش هست فقط از وضعیت سوریه و عراق گزارش تهیه کرده ! توی اون پست هم سه بار فقط اسم قاسم سلیمانی برده شده ! اینم لینکش :
      http://europe.newsweek.com/nemesis-s...q-287610?rm=eu

اون خبر رو حتما پیدا کنی ها

There is enough light
      for one who wants to see

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

فعلا مشغول باش...

اونی که گفتی رو حتما پیدا کن ولی این مجله نیوزویک مال آمریکاست ! ما آخرش نفهمیدیم شما آمریکا رو صهیونیست میدونی یا نمیدونی یا... ؟؟؟
      بعدشم اون پست نیوزویک مفصل توی سایتش هست فقط از وضعیت سوریه و عراق گزارش تهیه کرده ! توی اون پست هم سه بار فقط اسم قاسم سلیمانی برده شده ! اینم لینکش :
      Nemesis: The Shadowy Iranian Training Shia Militias in Iraq

There is enough light
      for one who wants to see

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اول اینکه بی بی سی صهیونیستی نیست...نصف اخبارش بر علیه اسرائیله...همه چیو به صهیون ها ربط نده که خودت میری زیر سوال...
      منظور من رسانه های خود اسرائیل بود که خطر ایرانو بیشتر از داعش میدونن و گفتن اگر داعش به ایران ضربه میزنه خوبه که اطراف مرزهای ایران حفظ شه...اینا داعشو به ایران ترجیح میدن...
      خود فریبی نکن...هم اسرائیل هم عربستان هم cnn هم بی بی سی هم مقام های کشورهای دشمن از ژنرال تعریف کردن...نه به خاطر حفظ ظاهر...اینا به اندازه *** گوسفندم براشون مهم نیست مردم ایران یا بقیه کشورای جهان سومی چه فکری دارن...
      بعضی جاها باید قبول کرد اشتباهو...
      ولی نظر من چیز دیگریست...ببینید غرب کاری کرده که ما به خودمون بگیم جهان سوم و خودمون رو احمق فرض کنیم....

دنیارو به شکلی در آوردن و جوری نشون میدن که اصلا مردم ایران هیچ اهمیتی براشون ندارن...در حالیکه باید بگم اینطور نیست....اگه ارزش نداشته باشیم چرا یه ماه قبل انتخاباتمون در مورد انتخابات نظر میدن؟چرا در مورد انتخابات اوکراین.مالزی.جیبوتی و بقیه کشورها نظری نمیدن؟مگر اینطور نیست که ما براشون با بقیه ملل جهان فرقی نداریم؟

ببیند اینا خودشون بهتر از ما میدونن چه خبره...اینا مشکلشون اسلامه و مردم مسلمان ما...ولی چرا با اسلام مشکل دارن؟؟؟؟؟ببنید چیزی که مهم نباشه و جای حق ننشسته باشه مخالفم نداره...وگرنه اگر اسلام چیز خاصی نبود اینا به هیچ عنوان باهاش مخالفت نمیکردن..چرا؟چون با بودایی و بهایی و هزارتا دین دیگ کاری ندارن..ولی تمرکزشون روی مملکت های اسلامیه....مرکز شیعه ایرانه...اونا اینو نمیخوان...ولی کاری کردن که ما میگیم که بابا ول کن.چه اسلامی؟این خرافات مال 1400 سال پیشه..درحالیکه بخدا قسم اونا خودشون میدونن که همین 1400 سال پیش حقه..مارو کاسه داغتر از آش کردن(منظورمم هممونیما)
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.
      ویرایش توسط Saeed735 : 07 اسفند 1394 در ساعت 03:04

8. Top | #23
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها

هنوز مونده یه عده ذات حقیقی
      حاج آقا و خانوادش و افسادطلبا و حامیان لیبرالش رو بشناسن!

از VOA و BBC بهایی گرفته تا شبکه کلمه و وصال وهابی و این جوجه داعشی های حرومی دارن از این جماعت حمایت میکنن

از شبکه های اسرائیلی و شبکه CNN و ABC NEWS و روزنامه های واشینگتن پست و ... گرفته تا همین جوجه عربستان سعودی که همین دیروز مفتی اعظمشون آل الشیخ گفت : مردم ایران به جنتی و یزدی و مصباح رأی ندهند! دارن از اینا جماعت همه جوره حمایت میکنن تا هر طور شده به اهدافشون برسن ولی زهی خیال خام زهی خیال باطل

عاقل را اشارتی کافی است ، البته تأکید میکنم عاقل!

ولی به نظر من روحانی خیلی از کاراش بد نیست...

تو زمان احمدی نژاد ما با کل دنیا قطع رابطه کردیم....زندگی همه بهم خورد...فرهنگ ما واقعا خیلی تغییر کرد...آیا ملت الان همون ملت زمان قبل احمدی نژادن؟من نمیدونم ایا اصلاح طلب خوبه یا نه؟من دوس دارم پیشرفت مملکتمو ببینم...

الان ایران همین یکی دو روز پیش با اذربایجان 11 سند همکاری امضا کرد..یا همین فرانسه.ایتالیا که دارن باهامون ارتباط برقرار میکنن...آیا اینا زمان احمدی نژاد بودن؟
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      کدوم شبکه صهیونیستی رو میگی ؟ بی بی سی ؟ اونا مجبورن تعریف کنن چون ادعای مبارزه با داعش دارن و ضد داعش بودن سردار به همه اثبات شده !ولی وقتی یه شبکه داعشی از این ها حمایت میکنه ... ؟ شما چه نتیجه ای میگیری ؟
      تنیجه میگیریم هر شب دندان هایمان را مسواک بزنیم خخخخخخخخخخخ
      اصلا می‌دانی چیست ؟!

من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
      من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
      خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
      خدا را بیاب . . .
      نه در بین نماز های شبت ...
      بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Nemesis: The Shadowy Iranian Training Shia Militias in Iraq

میگه یه احمقی گفت همه میوه های دراز سبز خیارن, گفتن موز وقتی میرسه زرده, قبلش سبزه...گفت همه موزا زرد نیستن بعضیاش خال خال سیاهه...گفتن بیشترشون زرده, گفت تا مدرک نیاری که بیشترشون زرده من قبول نمیکنم که موز نارس سبزه!!!
      حالا اون احمق رو خدای نکرده نمیگم اما بحث منو توهم اینه...من لینکو پیدا میکنم اما تا وقتی عین کبک سرتو کردی تو برف و فقط خودت و امثالهم فکر میکنید حق با شماس از نظر فکری فرقی با داعشیا یا وهابیون ندارید, چون اونا هم فکر زیادو غلط میدونن...پس شایسته بحث نیستید...

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      ولی نظر من چیز دیگریست...ببینید غرب کاری کرده که ما به خودمون بگیم جهان سوم و خودمون رو احمق فرض کنیم....

دینارو به شکلی در آوردن و جوری نشون میدن که اصلا مردم ایران هیچ اهمیتی براشون ندارن...در حالیکه باید بگم اینطور نیست....اگه ارزش نداشته باشیم چرا یه ماه قبل انتخاباتمون در مورد انتخابات نظر میدن؟چرا در مورد انتابات اوکراین.مالزی.جیبوتی و بقیه کشورها نظری نمیدن؟مگر اینطور نیست که ما براشون با بقیه ملل جهان فرقی نداریم؟

ببیند اینا خودشون بهتر از ما میدونن چه خبره...اینا مشکلشون اسلامه و مردم مسلمان ما...ولی چرا با اسلام مشکل دارن؟؟؟؟؟ببنید چیزی که مهم نباشه و جای حق ننشسته باشه مخالفم نداره...وگرنه اگر اسلام چیز خاصی نبود اینا به هیچ عنوان باهاش مخالفت نمیکردن..چرا؟چون با بودایی و بهایی و هزارتا دین دیگ کاری ندارن..ولی تمرکزشون روی مملکت های اسلامیه....مرکز شیعه ایرانه...اونا اینو نمیخوان...ولی کاری کردن که ما میگیم که بابا ول کن.چه اسلامی؟این خرافات مال 1400 سال پیشه..در خالیکه بخدا قسم اونا خودشون میدونن که همین 1400 سال پیش حقه..ماور کاسه داغتر از آش کردن(منظورمم هممونیما)
      نه دادا جهان سومی تعریف داره...ما بر اساس تعریف, جهان سومی هستیم...
      ما احمق نیستیم که هیچ از نظر میانگین هوشی بالا هم هستیم...نوایغ همین کشورای پیشرفته اکثرا مال کشورای جهان سومین پس ماده اولیرو داریم...
      دادا دوتا مسالرو باهم قاطی نکن...یه کشوری مثل اسرائیل فضا سازی میکنه مستقیم و غیر مستقیم که روی نتیجه انتخابات تاثیر بذاره, اما براش اینکه مردم ایران یا افغانستان مثلا چه فکری در مورد فعالیتاش توی فلسطین اشغالی دارن شاید از سرماخوردگی دختر یه مقام مسئولشونم بی اهمیت تر باشه...اما اگه یه کشوری مثل انگلیس یا فرانسه طرف اسرائیل باشه خیلی خیلی براشون مهمه...
      اسلام براشون خطرناکه...چون مسلمونا باهاشون درگیرن و ترورشون میکنن...کی شنیدی یه بودایی به اسم بودا بره مثلا تو پاریس خودشو بترکونه مردمو بکشه و کشورو امنیتشو زیر سوال ببره..؟!
      همیشه حداقل از دو جنبه نگاه کن به قضیه...

12. Top | #27
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نه دادا جهان سومی تعریف داره...ما بر اساس تعریف, جهان سومی هستیم...
      ما احمق نیستیم که هیچ از نظر میانگین هوشی بالا هم هستیم...نوایغ همین کشورای پیشرفته اکثرا مال کشورای جهان سومین پس ماده اولیرو داریم...
      دادا دوتا مسالرو باهم قاطی نکن...یه کشوری مثل اسرائیل فضا سازی میکنه مستقیم و غیر مستقیم که روی نتیجه انتخابات تاثیر بذاره, اما براش اینکه مردم ایران یا افغانستان مثلا چه فکری در مورد فعالیتاش توی فلسطین اشغالی دارن شاید از سرماخوردگی دختر یه مقام مسئولشونم بی اهمیت تر باشه...اما اگه یه کشوری مثل انگلیس یا فرانسه طرف اسرائیل باشه خیلی خیلی براشون مهمه...
      اسلام براشون خطرناکه...چون مسلمونا باهاشون درگیرن و ترورشون میکنن...کی شنیدی یه بودایی به اسم بودا بره مثلا تو پاریس خودشو بترکونه مردمو بکشه و کشورو امنیتشو زیر سوال ببره..؟!
      همیشه حداقل از دو جنبه نگاه کن به قضیه...
      شماراست میگی..ولی اونیکه میره خودشو تو پاریس میترکونه مسلمان نیست..فقط اسم مسلمونو داره...چیزیه که خودشون ایجادش کردن و بارها هم ازش حمایت میکنن...حتی علنی...

به نظر من که اسلام ستیزی غرب خیلی پیچیده تر از این حرفاست...و اسراییل در این میان سهم زیادی از این جنگ با اسلام رو داره...

نمیدونم...به هر حال هر کسی نظر خودشو داره و محترمه...فقط امیدوارم فردا به کسایی رای بدیم که جدای از اصولگرا بودن و یا اصلاح طلب بودن کسی باشن که به خاطر کشورمون و پیشرفتش تلاش کنن....

ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

13. Top | #28
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      میگه یه احمقی گفت همه میوه های دراز سبز خیارن, گفتن موز وقتی میرسه زرده, قبلش سبزه...گفت همه موزا زرد نیستن بعضیاش خال خال سیاهه...گفتن بیشترشون زرده, گفت تا مدرک نیاری که بیشترشون زرده من قبول نمیکنم که موز نارس سبزه!!!
      حالا اون احمق رو خدای نکرده نمیگم اما بحث منو توهم اینه...من لینکو پیدا میکنم اما تا وقتی عین کبک سرتو کردی تو برف و فقط خودت و امثالهم فکر میکنید حق با شماس از نظر فکری فرقی با داعشیا یا وهابیون ندارید, چون اونا هم فکر زیادو غلط میدونن...پس شایسته بحث نیستید...
      ببین وقتی هیچی نداری چطور دچار مغلطه میشی !!!
      گفتی "چرا رسانه های صهیونیستی از حاج قاسم سلیمانی تعریف میکنن؟"
      گفتم "چون ادعای مبارزه با داعش دارن مثل بی بی سی و ..."
      گفتی "بی بی سی صهیونیستی نیست !!!! و منظورت رسانه های خود اسرائیل بوده !"
      گفتم "چشم ! مدرک بیار کدوم رسانه صهیونیستی رو میگی که ویژه تر بحث کنیم در موردش"
      اومدی عکس مجله نیوزویک که از وضعیت سوریه و عراق گذارش تهیه کرده بود و حاج قاسم رو باعث تحولات میدونست رو گذاشتی !
      گفتم خب این اصن ربطی به ماجرا نداشت !
      اومدی از موز و خیار حرف زدی !و گفتی سرت رو مثل کبک نو برف نکن !!!! من رو هم داعشی میدونی چون فکرم غلطه !!!

There is enough light
      for one who wants to see

14. Top | #29
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      ولی به نظر من روحانی خیلی از کاراش بد نیست...

تو زمان احمدی نژاد ما با کل دنیا قطع رابطه کردیم....زندگی همه بهم خورد...فرهنگ ما واقعا خیلی تغییر کرد...آیا ملت الان همون ملت زمان قبل احمدی نژادن؟من نمیدونم ایا اصلاح طلب خوبه یا نه؟من دوس دارم پیشرفت مملکتمو ببینم...

الان ایران همین یکی دو روز پیش با اذربایجان 11 سند همکاری امضا کرد..یا همین فرانسه.ایتالیا که دارن باهامون ارتباط برقرار میکنن...آیا اینا زمان احمدی نژاد بودن؟
      ببین سعید جان بحث من اصلا سر احمدی و روحانی نیست ، من کلی دارم عرض میکنم

هر دولتی یه خوبی هایی داره و یه بدی هایی ، دولت احمدی و روحانی هم از این قاعده مستثنی نیستند

بله داداش من هم دوست دارم وطنم پیشرفت کنه و مردم کشورم عالی ترین رفاه اجتماعی رو داشته باشن ولی یه عده نمیخوان!

بحث من در مورد فساد و اقتصاد و خدمت به مردم هستش ، خیلی جالبه بدونی فساد و ریشه های فساد در دولت هاشمی رفسنجانی با امثالی مثل کرباسچی نهادینه شد ، چرا هاشمی رفسنجانی و
      حامیانش از بررسی فساد بزرگ کرسنت این قدر عصبانی میشوند؟! واقعا چرا؟!

داداشی رئیس جمهور ، حسین فریدون در دولت روحانی چکاره است؟! چکار میکند؟! بهتره بگم چکار نمیکنه!

ایشون چرا باید در ایام بحران ارزی اقدام به تاسیس صرافی کنه اونم بدون مجوز؟! پشت صحنه کاهش نرخ ارز در آستانه انتخابات چیه و کیه؟!

چه کسی به ستاد روحانی 5 میلیارد کمک مالی کرد؟! این پول از چه راهی بدست آمده بود؟!

چرا کشورهای غربی و حامیانشون دوست دارن اصلاح طلبا و حامیان هاشمی بیان روی کار؟! واقعا چرا؟! حالا بیان خدا کنه به مردم خدمت کنن من که از خدامه ولی ...

چرا پروژه مسکن مهر قطع شد؟! فقط بخاطر این که این پروژه طرح احمدی بود!

چرا ...
      .
      .
      .

بله در این مورد حرف شما درسته داداش از سیاست های واقعا اشتباه زمان احمدی این بود که ما تعامل سازنده با کشورهای مختلف نداشتیم

ویرایش توسط saj8jad : 07 اسفند 1394 در ساعت 19:22

15. Top | #30
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      ببین سعید جان بحث من اصلا سر احمدی و روحانی نیست ، من کلی دارم عرض میکنم

هر دولتی یه خوبی هایی داره و یه بدی هایی ، دولت احمدی و روحانی هم از این قاعده مستثنی نیستند

بله داداش من هم دوست دارم وطنم پیشرفت کنه و مردم کشورم عالی ترین رفاه اجتماعی رو داشته باشن ولی یه عده نمیخوان!

بحث من در مورد فساد و اقتصاد و خدمت به مردم هستش ، خیلی جالبه بدونی فساد و ریشه های فساد در دولت هاشمی رفسنجانی با امثالی مثل کرباسچی نهادینه شد ، چرا هاشمی رفسنجانی و
      حامیانش از بررسی فساد بزرگ کرسنت این قدر عصبانی میشوند؟! واقعا چرا؟!

داداشی رئیس جمهور ، حسین فریدون در دولت روحانی چکاره است؟! چکار میکند؟! بهتره بگم چکار نمیکنه!

ایشون چرا باید در ایام بحران ارزی اقدام به تاسیس صرافی کنه اونم بدون مجوز؟! پشت صحنه کاهش نرخ ارز در آستانه انتخابات چیه و کیه؟!

چه کسی به ستاد روحانی 5 میلیارد کمک مالی کرد؟! این پول از چه راهی بدست آمده بود؟!

چرا کشورهای غربی و حامیانشون دوست دارن اصلاح طلبا و حامیان هاشمی بیان روی کار؟! واقعا چرا؟! حالا بیان خدا کنه به مردم خدمت کنن من که از خدامه ولی ...

چرا پروژه مسکن مهر قطع شد؟! فقط بخاطر این که این پروژه طرح احمدی بود!

چرا ...
      .
      .
      .

بله در این مورد حرف شما درسته داداش از سیاست های واقعا اشتباه زمان احمدی این بود که ما تعامل سازنده با کشورهای مختلف نداشتیم

اینا رو هم اضافه کن به سوالات ! :
      ده ها شبکه ماهواره ای فارسی زبان تاسیس شده ، هزینشون از کجا میاد ؟سودشون چیه ؟مگه چنتا کشور فارسی زبان وجود داره ؟ اگه به فکر مردم هستن چرا شبکشون رو جمع نمیکنن و پولش رو بدن به مردم فقیر ایران ؟ (این آخری به سبک مغلطه های روشن فکر نماها در مورد حج بود )

There is enough light
      for one who wants to see

ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 07 اسفند 1394 در ساعت 20:42

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)