؟؟؟
بچه ها اگه میشه یکی ی لطف به من بکنه پیام بهم بده من نمره هامو بگم بهش برام نگاه کنه چه درصدی باگوشی خودم نمیشه کامل جدولو نمیاره به لپ تاپم دسترسی ندارم فعلا.ممنون میشم ازش
ببخشید دوستان کسی میتونه بگه کنکور 94 اخرین رتبه قبولی پزشکی بهشتی و ایران برای منطقه 3(غیز بومی ها) چند بوده؟
نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
تغییر بومی گزینی در سه رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی
طبق قانون اصلاح بند(۳) ماده واحده قانون برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی و تخصصی مصوب مورخ ۱۰ / ۷ / ۱۳۹۲ مجلس شورای اسلامی، در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی ۳۰ درصد ظرفیت به داوطلبان استانهای محروم اختصاص داده شده اسن لذا پذیرش در این قبیل کد رشته محل ها به صورت ۱۰۰ درصد بومی استانی صورت می گیرد. نوع گزینش در سایر کدرشته محلهای این رشته ها کشوری بوده و برخلاف سالهای قبل هیچ گزینش بومی بر آن اعمال نمی شود.
یعنی درواقع برای اون استان های محروم مشخص شده فقط بومی گزینی هست و برای بقیه بومی و غیر بومی فرقی نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)