سلام.کسی هست بدونه تو منطقه 1 برا کسب رتبه 10000-9000 چقدر باید خوند؟یکی بود می گفت صبح کنکور پاشی بخونی راحت 10000 میاری
معدل هم 17.5 در نظر بگیرین.مرسی
سلام.کسی هست بدونه تو منطقه 1 برا کسب رتبه 10000-9000 چقدر باید خوند؟یکی بود می گفت صبح کنکور پاشی بخونی راحت 10000 میاری
معدل هم 17.5 در نظر بگیرین.مرسی
من با معدل 17/62 سالی که پیش دانشگاهی بودم هیچی نخوندم 9 هزار و خورده ای نزدیک به ده هزار شدم
پارسال درس خوندم و 3هزار شدم... امسالم که هنوز معلوم نیست... هیچی نخونی 10 هزار میشی... بشرطی که منفی نزنی!!!
برو گزینه دو تخمینش با نمره نهایت شددیدا درسته
با توجه به معدلت که کمه و درصد های مورد نیاز واسه 9هزار و سختی کنکور پارسال امسال اگه تا کنکور از امروز سگ دو بزنی به 9000 هزار میرسی و نهایتا تا 8000
کسی هم که میگه راحته 3 تا فاکتور معدل سختی و درصد مورد نیاز رو نمیدونه
البت واسه ریاضی جریان متفاوته
کام ان لیدیز اند جنتلمن
کنکور تجربی دقیقا یه مبارزس و بسیار سخت
میانگین 20درصد برای همهی درسا برای این رتبه کافیه
بازم گزینه دو سر بزن عضو شو تو همون صفحع اصلی هست،رتبتو وارد میکنی درصد هارو مال کنکور 94 برات میاره
اینجوریم نیس هیچی نخونی بتونی بیاری،وضعیت درسی هرکسی،تسلط هرکسی فرق داره
کلا نخوندن ریسکه
نخونده10000؟ببخشید پس اونی که اخر میشه فک کنم کلا سواد نداره. شما خودتو باید درنظر بگیری نه کس دیگه ای. من خودم این ازمون هیچی ژنتیک نمی خونم چون خوب بلدمش حالا به کسی که ضعف داره تو این مبحث بیام بگم هیچی نخونی جواب میدی؟شرایط هرکسی فرق داره
فک کنم اگه هفته ای یه ربع بخونی 10000 میشی.
البته شوخی کردم باید هر درسو حدود 10 درصد بزنی
البته اگه منطقه 1 باشه هر درس حدود 20*
ویرایش توسط Dr.Goodarzi : 05 اسفند 1394 در ساعت 20:25
@alireza01997
دو سه خط اولو ک خوندم گرخیدم:/
آره تجربی واقعا سخته.ولی Dr.B نخونده نزدیک ده هزار شدن ها.
ویرایش توسط jailipha : 05 اسفند 1394 در ساعت 22:13
@titi_1226
تخمین رتبه کانون و گزینه دو رو دیدم خودم.ولی مسئله اینجاس ک نمدونم در عمل چقدر رسیدن به این درصدا آسون یا سخته.
فقط.میدونم زبانو اگه خدا بخآد بالا هشتاد و شاید حتی صد بزنم.بقیه عمومی ها هم فک نکنم درصد بیست خیلی سخت باشه.
ولی اختصاصی ها فقط میدونم شیمی زیر ده خواهم زد!
ویرایش توسط jailipha : 05 اسفند 1394 در ساعت 22:13
زدن 10-20 درصد که چیزی نیس,مثلا تو اختصاصیا فیزیک 30 سواله 5 درست میشه حدود 18-20 درصد یعنی شما نمیتونی 5 تا رو جوا بدی؟ بو یه مبحثی بخون که مسلط تری و 5 تا رو درست بزن اگه معدل بالای 15 باشه تا 7000 هم میتونی بری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)