خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      R7P
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

کتابهای جمع بندی

سلام دوستان من از اول مهر که شروع به درس خوندن کردم تا حالا خلاصه نویسی نداشتم و مرور هم خیلی کم داشتم ولی صفر صفر نیستم و می تونم بازخونی کنم الان به نظر شما برای چه کتابهایی کتاب جمع بندی لازمه؟ و برای اونایی که لازمه چه انتشاراتی بهتره؟ یه سوال دیگه داشتم من کلا فیزیکم افتضاحه یعنی تو کانون ۳۰ درصد میزنم و بودجه بندی فیزیک کانونم به نظرم افتضاح بود یعنی کلا هیچ فصلی از فیزیک رو کامل نخوندن[emoji27] بنظرتون چجوری میشه تو نوروز جمعشون کرد؟ ببخشید طولانی شد

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      برا فیزیک معجزه قیزیک انتشارات مهروماه فکر کنم خوب باشه گنجینه فیزیک مهروماه هم فکر کنم خوبه
      نمونه صفحاتش رو توی سایتشون نگاه کن هر کدوم باهاش بیشتر حال کردی بگیر

3. Top | #3
      R7P
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arash r نمایش پست ها
      برا فیزیک معجزه قیزیک انتشارات مهروماه فکر کنم خوب باشه گنجینه فیزیک مهروماه هم فکر کنم خوبه
      نمونه صفحاتش رو توی سایتشون نگاه کن هر کدوم باهاش بیشتر حال کردی بگیر
      ممنونم ولی من همشو نخوندم که بخوام جمع بندی کنم میخوام کل فیزیک رو توی نوروز دوباره بخونم میشه به نظرتون؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط R7P نمایش پست ها
      ممنونم ولی من همشو نخوندم که بخوام جمع بندی کنم میخوام کل فیزیک رو توی نوروز دوباره بخونم میشه به نظرتون؟

راستش من اصلا از رو کتاب های جامع یاد نمیگیرم
      همیشه از رو کتاب های جمع بندی میخونم (البته به جز زیستو)
      اگه پایه درسیتون خوب باشی مشکلی پیش نمیاد
      نتیجه بهتری داده برای من هم بیشتر میتونم دوره کنم هم تا وقتی کتابو تموم میکنم اولش رو یادم نمیره

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط R7P نمایش پست ها

راجب تموم کردن فیزیک هم راستش اگه کلش رو بخوای بخونی توی نوروز نمیتونی تمومش کنی به نظرم حتی اگه کامل بشی فیزیک بخونی توی یه ماه میشه تومش کرد اما کل فیزیک توی دو هفته اونم یه جورای غیر ممکن هست اما بر فرض اینکه بشه خیلی بازده نخواهد داشت چون قاطی میکنید
      اما اگه یه بار کامل خونده باشید همین تازگیا میشه اینکاری که میگید رو انجام بدید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن