مثل قاچاقچی موامخدرکه خیریه داره
بابا بدبخت اين قلمچي حالا يه كار خوب كرده ميايد كلي عيب هم بهش ميگيريد؟؟
خودش ميگه كسي كه ميتونه بياد پول بده اينقدر هم هزينش ميشه كسي هم كه نميتونه اقا بيا رايگاه ثبت نام كن
نميدونم بنده خدا بايد چيكار ميكرد!
كارش خيلي خيلي قابل قبول و عاليه!خدا خيرش بده!
من خودم ميشناسم كسايي كه خيلي قوي بودن تو درسا ولي توانايي ماليشون ضعيف بوده ولي از طريق بورسيه رفتن قلمچي
و نتيجشم گرفتن
همين كار قلمچي اينده خيلي از اين بچه هاي با استعداد رو تغيير ميده و به نظرم كار فوق العاده اي ميكنه
مگه پسر خالتونه که میگید کاظم؟؟؟؟؟ ایشون جای پدر همه ی ماست و احترامشون واجبه...
خیلی از بچه هایی که با فقر دست و پنجه نرم میکنن به واسطه ی همین کمکای آقای قلم چی به خیلی جاها رسیدن.. برای ماها شاید کتابای قلم چی و محصولاتش چرت باشه و صد تا ایراد بگیریم... اما اونی که حتی پول نداره کتاب درسیشو بخره وقتی بورسیه میشه و یکی دو تا کتاب کمک درسی بش میدن انگار دنیارو بش دادن.. همون کتابارو انقدر میخونه و تستشو میزنه که دم کنکور چیزی از کتاباشون نمیمونه انقدر خوندنش... این آزمونا واسه اونا حکم یه فرصته واسه ارتقا وضع زندگیشون و با جون و دل تلاش میکنن بهترین باشن... اصولن زبون مردم واسه گرفتن ایراد درازه اما هیچکس نیمه ی پر لیوان رو نمیبینه...خدا ایشالا آقای کاظم قلم چی رو سلامتی بده...امید خیلی از هم سن و سالای ما به کمکهای ایشونه
مایده اشفته برابادی بورسیه بودی نمی دونم چند شد یادم نیست ولی رتبش خیلی خوب بود تازه فقطم باهمین کتابا قلم چی.
شايد اگه قلمچي نبود كنكور اينقدر فضايي نميشد
كنكوري كه بهترين معلم كشور نتونه زيستشو كامل بزنه بايد فاتحه سيستم اموزشيشو خوند
ولي در كل اين بورسيه بنظر من تنها كار مفيد قلمچيه واقعا
نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
وقتی میخواستم ثبت نام کنم گفتم بذار یه آمار بگیرم شاید ما ام بورسیه شدیم...! داشتم با مدیرش صحبت میکردم تا گفتم بورسیه(حتی کاملم نگفتم)گفت اصن بورسیه نداریم.....!
نمیدونم والا واسه چی همچین چیزی گفته![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)