خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 23 از 23

موضوع: نامفهوم...

1. Top | #16
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Frigidsoul نمایش پست ها
      با سلام دوست عزیز،فصل های 2 سال دوم (مربط به سلول )بخش هسته + فصل 5 6 7 8 سال سوم +فصل 1 و کمی 2 سال پیش مربوط به ژنتیک است اینارو اول بخون اگه میخوای ژنتیک بری یاد بگیری
      کتابچه ژنتیک قلمچی رو هم خیلی بهت پیشنهاد میکنم

بله اتفاقا منم دیگه دارم همین کار رو انجام میدم...متشکر از راهنماییتون دوست عزیز
      گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم

2. Top | #17
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dorsa.1998 نمایش پست ها
      سلام.اول بگم من رشتم ریاضیه ولی زیست دارم میخونم(بدون معلم)پس اگه سوالم یه ذررره خنده دار بود نخندید لطفا

سوالم:من دقیقا متوجه نمیشم که این جمله منظورش چیه؟؟؟ منظورش چیه حالا؟؟

"انتخاب طبیعی فرایندی است که طی آن جمعیت ها در پاسخ به محیط تغییر میکنند."
      اینو میخواد بگه که جمعیت ها(ممکنه جانوران باشه یا گیاهان یا...) برای بهینه سازی استفاده از محیط و منابع ان و برای افزایش سود خالص و کاهش هزینه ها خودشون و یا رفتارشونو تغییر میدن. مثلا روباه مناطق استوایی رنگ قهوه ای داره که البته در طول زمان عوض شده, با این کار میخواد امکان شکار موفق رو افزایش بده.

3. Top | #18
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sajad96 نمایش پست ها
      اینو میخواد بگه که جمعیت ها(ممکنه جانوران باشه یا گیاهان یا...) برای بهینه سازی استفاده از محیط و منابع ان و برای افزایش سود خالص و کاهش هزینه ها خودشون و یا رفتارشونو تغییر میدن. مثلا روباه مناطق استوایی رنگ قهوه ای داره که البته در طول زمان عوض شده, با این کار میخواد امکان شکار موفق رو افزایش بده.
      آهاااان...مرسی توضیحتون خیلی بهم کمک کرد

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      سلام.اول بگم من رشتم ریاضیه ولی زیست دارم میخونم(بدون معلم)پس اگه سوالم یه ذررره خنده دار بود نخندید لطفا

سوالم:من دقیقا متوجه نمیشم که این جمله منظورش چیه؟؟؟ منظورش چیه حالا؟؟

"انتخاب طبیعی فرایندی است که طی آن جمعیت ها در پاسخ به محیط تغییر میکنند."
      یعنی این تغییر ناگهانی نیست که تو ی فرد ظاهر بشه
      مثلا ی فرد نمیتونه رژیم غذایی رو ناگهانی تغییر بده مثلا جاندار ایکس نمیتونه محیط زندگیش رو یک باره از جنگل یه شنزار بیاره ولی شاید در طی سیر طبیعی حیات جمعیت رفته رفته بتونه خودش رو به حد این سازگاری برسونه
      در انتخاب طبیعی این سیمای جمعیت هست که متناسب محیط متظاهر جدید تغییر میکنه و نه فرد

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یه مثال بزنم دیگه شیرفهم شی //

فرض کن یه زمین داریم که دارای درختای تازه رشد کرده قد کوتاه است، تو این زمین(محیط زندگی یا زیستگاه)یه گونه زندگی میکنه که دوتا حالت داره :افراد قد بلند و قد کوتاه که غذاشون برگ درخته

خوب قبل اینکه درختا رشد کنند 100% هم افراد قد بلند از درخت میتونن استفاده کنن هم قد کوتاه ها ولی بعد رشد درختا دیگه افراد قد کوتاه توانایی استفاده از درختا رو ندارن و قبل تولید مثل میمیرن . کم کم با گذشت زمان و بلند شدن همه ی درختا افراد قد کوتاه ازبین میرن الآن دو نتیجه حاصل میشه:
      1-محیط زیست گونه شرایطش تغییر کرد
      2-جمعیت گونه هم تغییر کرد که قبلا قدبلندا و قد کوتاها با هم زندگی میکردند ولی بعد رشد کامل درختا(تغییر شرایط محیط)جمعیت فقط دارای قدبلندا میشه

اینم عکس:
      xcvd.jpg
      .

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات

یه سوال دیگه هم دارم...
      الل دقیقا چیه؟؟ مرسی
      با یه مثال ابتدیی بهت بگم یه دَر رو در نظر بگیر که دو لنگه داشته باشه به هر لنگه ی اون الل میگن!!
      و علمیش میشه به حالت های مربوط به یک صفت !

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چه حوصله ای موفق باشی

8. Top | #23
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Frigidsoul نمایش پست ها
      یه مثال بزنم دیگه شیرفهم شی //

فرض کن یه زمین داریم که دارای درختای تازه رشد کرده قد کوتاه است، تو این زمین(محیط زندگی یا زیستگاه)یه گونه زندگی میکنه که دوتا حالت داره :افراد قد بلند و قد کوتاه که غذاشون برگ درخته

خوب قبل اینکه درختا رشد کنند 100% هم افراد قد بلند از درخت میتونن استفاده کنن هم قد کوتاه ها ولی بعد رشد درختا دیگه افراد قد کوتاه توانایی استفاده از درختا رو ندارن و قبل تولید مثل میمیرن . کم کم با گذشت زمان و بلند شدن همه ی درختا افراد قد کوتاه ازبین میرن الآن دو نتیجه حاصل میشه:
      1-محیط زیست گونه شرایطش تغییر کرد
      2-جمعیت گونه هم تغییر کرد که قبلا قدبلندا و قد کوتاها با هم زندگی میکردند ولی بعد رشد کامل درختا(تغییر شرایط محیط)جمعیت فقط دارای قدبلندا میشه

اینم عکس:
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: XCVD.jpg
مشاهده: 23
حجم: 37.7 کیلو بایت

وااای.مرسی واقعا کامل بود...خیلی خوب دیگه متوجه شدم...متشکر

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن