منم همیشه موقعی که دارم میرم ازمون فک میکنم هیچی نخوندم
ولی وقتی ازمون میدم دیگه مطمن میشم هیچی نخوندم اونجاست ک خیالم راحت میشه
منم همیشه موقعی که دارم میرم ازمون فک میکنم هیچی نخوندم
ولی وقتی ازمون میدم دیگه مطمن میشم هیچی نخوندم اونجاست ک خیالم راحت میشه
روش من اینه که تو هر 1/4 یا 1/3 کتابا قبل از تموم شدن دوره میکنم , بهترین روش مرور و یاداوری,تست زدن تستای سراسری سال های قبله,بازیابی مطالب با تست روش خوبیه,دیروز با این روش شیمی 2 رو مرور کردم و عالی نتیجه داد
شما 16 سالته ؟
قبلا دانش آموزا تو 18 سالگی میرسیدن به پیش دانشگاهی و کنکور میدادن
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
خیلی طولانیه ولی خب عیبی نداره اگه باعث شه ب یکی کمک کنم..... ی بار یدزده داشته از دست پلیسا فرار میکرده میرسه ب ایستگاه قطار...... بعد میره سوار قطار میشه ی واگن خالی خالی گیرش میاد درشم میبنده خیلی شیک بعد دیگه پلیسا هرچی میگردن پیداش نمیکننو بیخیال میشن..... بعد قطار شروع میکنه ب رفتن بعد ی لحظه طرف ب خودش میاد میبینه اومده تو یخچال قطار...... عاقا خدا کنه فقط نشنیده باشی...خخخخ.... نمیشه این داستان ادامه داشته باشد.....!!! خب حالا ی هندی کم تو جیبش داشته همه حرفاشو میگه بعدم از سرما یخ میکنه.... بعد ک قطار ب مقصدش میرسه همه واگنارو میگردن میبینن تو یخچال یکی مرده از تعجب شاخ در میارن... بعدم ب حرفاش گوش میدن...... حالا ی ذره فک کن چرا؟؟؟؟؟!!! خب چون یخچال قطار دو سال خراب بوده دماشم با باقی واگنا فرقی نداشته... طرفش ب خودش تلقین کرده بود چون تو یخچالم حتمن باید سردم بشه.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)