خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 26 از 26
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      منم همیشه موقعی که دارم میرم ازمون فک میکنم هیچی نخوندم

ولی وقتی ازمون میدم دیگه مطمن میشم هیچی نخوندم اونجاست ک خیالم راحت میشه

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir.abs نمایش پست ها
      منم همچین مشکلی دارم مخصوصا روی دین و زندگی لامصب زود به زود یادم میره
      بایدتست زیااااادبزنی

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshin_moghtada نمایش پست ها
      بابا خانوم hello جداً کف کردم. من 3 روزه شروع کردم احساس میکنم کلی تو همین 3 روزه یاد گرفتم. بعد تو کلاً خوردی و هضم کردی و همه درسارو لت و پار کردی بعد نگرانییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
      اگه از من میشنوی از الان فکر انتخاب رشته باش و اینکه دندون میخوای بخونی یا پزشکی و کدوم دانشگاه و اینکه مسیر از خونه یا خوابگاه تا دانشگاه رو دوست داری با چه وسیله نقلیه ای بری. وگرنه درس و کنکور که دیگه واسه تو حل شده و تبدیل به محلول همگن شده. من اگه اندازه تو خونده بودم تقاضا میفرستادم واسه اینکه یکضرب برم بشینم سر ترم 4 دندون پزشکی. والااااا
      شاید به نظرت خوب باشه ولی اصلا این طور نیست هر بار ميرم آزمون حالمم بدتر میشه
      مطمئن باش زیادم خوب نیستم
      راستی خوب بخون و تست زیاد بزن و امیدوارم تو رشته ی مورد علاقت قبول شی

4. Top | #19
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      روش من اینه که تو هر 1/4 یا 1/3 کتابا قبل از تموم شدن دوره میکنم , بهترین روش مرور و یاداوری,تست زدن تستای سراسری سال های قبله,بازیابی مطالب با تست روش خوبیه,دیروز با این روش شیمی 2 رو مرور کردم و عالی نتیجه داد

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      شما 16 سالته ؟
      قبلا دانش آموزا تو 18 سالگی میرسیدن به پیش دانشگاهی و کنکور میدادن
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SunOS نمایش پست ها
      شما 16 سالته ؟
      قبلا دانش آموزا تو 18 سالگی میرسیدن به پیش دانشگاهی و کنکور میدادن
      آره یه سال جهشي و یه سالم زود مدرسه رفتم

7. Top | #22
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خخخخ طبیعی بابا منم همیجوری بودم

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hello نمایش پست ها
      خوب بگو دیگه خوشحال میشم بشنوم یعنی بخونم!!!!
      خیلی طولانیه ولی خب عیبی نداره اگه باعث شه ب یکی کمک کنم..... ی بار یدزده داشته از دست پلیسا فرار میکرده میرسه ب ایستگاه قطار...... بعد میره سوار قطار میشه ی واگن خالی خالی گیرش میاد درشم میبنده خیلی شیک بعد دیگه پلیسا هرچی میگردن پیداش نمیکننو بیخیال میشن..... بعد قطار شروع میکنه ب رفتن بعد ی لحظه طرف ب خودش میاد میبینه اومده تو یخچال قطار...... عاقا خدا کنه فقط نشنیده باشی...خخخخ.... نمیشه این داستان ادامه داشته باشد.....!!! خب حالا ی هندی کم تو جیبش داشته همه حرفاشو میگه بعدم از سرما یخ میکنه.... بعد ک قطار ب مقصدش میرسه همه واگنارو میگردن میبینن تو یخچال یکی مرده از تعجب شاخ در میارن... بعدم ب حرفاش گوش میدن...... حالا ی ذره فک کن چرا؟؟؟؟؟!!! خب چون یخچال قطار دو سال خراب بوده دماشم با باقی واگنا فرقی نداشته... طرفش ب خودش تلقین کرده بود چون تو یخچالم حتمن باید سردم بشه.....

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hello نمایش پست ها
      آره یه سال جهشي و یه سالم زود مدرسه رفتم
      من درست 7 اسفند 18 سالم میشع... چروز مهمی هم انتخابات هم تولد تازه اگه آزمونم بود خیلی خوب میشد!!!!خخخ

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshin_moghtada نمایش پست ها
      بابا خانوم hello جداً کف کردم. من 3 روزه شروع کردم احساس میکنم کلی تو همین 3 روزه یاد گرفتم. بعد تو کلاً خوردی و هضم کردی و همه درسارو لت و پار کردی بعد نگرانییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
      اگه از من میشنوی از الان فکر انتخاب رشته باش و اینکه دندون میخوای بخونی یا پزشکی و کدوم دانشگاه و اینکه مسیر از خونه یا خوابگاه تا دانشگاه رو دوست داری با چه وسیله نقلیه ای بری. وگرنه درس و کنکور که دیگه واسه تو حل شده و تبدیل به محلول همگن شده. من اگه اندازه تو خونده بودم تقاضا میفرستادم واسه اینکه یکضرب برم بشینم سر ترم 4 دندون پزشکی. والااااا

خب چون از صفر شروع کردی......!!!

11. Top | #26
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bvb09 نمایش پست ها
      خب چون از صفر شروع کردی......!!!
      بله از صفر شروع کردم. ولی مهم اینه که میخوام در عرض 5 ماه رتبه زیر 300 بشم و میشم. با بعضیا شرط بستم. با شما هم حاضرم سر این موضوع شرط ببندم. وقتی من با 5 ماه خوندن زیر 300 میشم، یکی مثل hello باید رتبه 2 رقمی بشه به سادگی خوردن کیک و ساندیس سر جلسه کنکور

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن