There is enough light for one who wants to see
در ضمن این نکته اینجوری که شما گفتی دردسر ساز میشه و غلطه ! کوتاه ترین راه اینه که شما دقیقا اسم قبل از جمله رو چک کنی اگه نکره بود جمله وصفیه هست ولی اگه نکره نبود باید از معنی مرجع رو پیدا کنی نمیتونی تو جمله بگردی دنبال نکره ! (چون ممکنه جملت اصلا وصفیه نباشه و به یه معرفه برگرده ولی در عین حال یه اسم نکره هم تو جمله باشه )
...Chemistry : Chem is Try
خب دیگه این به کسی که تاپیک رو زده مربوط میشه من خودم فیلم های ناصح زاده رو دان کردم و نپسندیدم ... اولا که جو کلاس حس می کنم شلوغ هست و سطح دانش اموزان بالاس دوما زیاد تست نمیزنه حداقل اندازه ماهینی نمیزنه سوما تست ها رو جایی نمی نویسه و یه تیکه کاغذ دستش بود از رو اون می خوند واسه منی که کتاب متاب نداشتم
سخت بود ... حالا دیگه استارتر باید همه چیزو در نظر بگیره و از پول و هزینه مهم تر وقت هست !که وقتی که میزاره بیهوده نباشه و سر در گم نشه !
اتفاقا دانش آموزانش که به قول داداش محمد انیشتن تشریف دارن ! تو این قسمتایی که من دیدم میانگین هر جلسه 2 بار گفته آغا نخواب سر کلاس ! تست ها رو هم از کتاب خیلی سبز میزنه که خوشبختانه من دارمش البته همینطور که خودت گفتی زیاد تست نمیزنه و بیشتر آموزش میده و مثال حل میکنه .
دوستانی که پایشون ضعیفه و وقت دارن از الان بشینن دی وی دی نگاه کنن به نظرم میتونن از اون لینکی که بالا گذاشتم استفاده کنن
دوستانی که پایه قوی تری دارن و بیشتر دنبال تست هستن میتونن از جمع بندی ها استفاده کنن :
عربی ناصح زاده دوران طلایی(جمع بندی) | آلاء
@Mr.Dr
دی وی دی های دگ رو ندیدم که نظر بدم
شاید اونا هم خوب باشن....
خودت از چند نفر قرض بگیر یک درس رواز بین چند دی وی دی ک مد نظرته رو ببین
خودت تصمیم بگیر کدومو بخری
داداش اگه گاجش رو میگیری انصافا می ارزه( 20 تومن )شامل:
منصوبات + ترجمه و تعریب + شکل و تحلیل صرفی.
اصن پیدا نمیشه خیلی عجیبه ولی خدایی یکی از دوستان عربیش در حد صفر بو با ماهینی86 درصد زد
البته دوستان عربی ناصح زاده هم کم تر از افبا نیس خدا وکیلی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)