خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 30
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

حتی معدل های 20 نسبت به برخی رقبا از تاثیر مستقیم سوابق ضرر میکنند؟

فکر کنم دیگه همتون میدونین که تاثیر سوابق به صورت درصدی نیست و تراز محاسبه میشه براش.
      قصد نگارنده این هست که با ارائه مستندات اثبات کند که حتی داوطلبینی در گروه تجربی که معدل نهایی 20 دارند هم از حدود 65 الی 100 هزار نفر از رقبای خودشون عقب هستند.
      برای بررسی تراز سوابق تحصیلی هم اطلاعات خود سازمان سنجش استفاده شده نه حدس و گمان غیر مستند.
      taraz-nahayi.png

http://up44.ir/previews/e5f4e6ae465c...27d8c46007.png
      این تصویر برگرفته از پیک سنجش هست و برای بررسی صحتش مستقیما میتونین از سایت سازمان سنجش از لینک زیر دانلود کنین فایل مربوطه رو
      http://92.242.195.142/NOETDownload/D...er.ashx?id=522

بریم سراغ اصل موضوع.

میدونین که تراز نهایی شما در کنکور سراسری به اندازه 75% و سوابق امتحان نهایی به اندازه 25 % تاثیر داره (پیش دانشگاهی رو وارد نمیکنیم فعلا)
      شاید داوطلبی که 20 گرفته باشه فکر کنه که از همه جلو هست و فقط کسایی که نمره 20 گرفتن ازش عقب نیستن ! در حالی که موضوع فاجعه تر از این حرفاست.
      به تراز دروس نهایی سال 91 که داوطلبین سال 92 هستن نگاه کنین. دانش آموز در درس دین و زندگی 3 نمره 20 کسب کرده و از 12000 نمره تراز فقط 8882 نمره کسب کرده. یعنی با وجود اینکه بالاترین نمره ممکن رو کسب کرده ولی بیش از 2100 نمره تراز از دست داده. یا داوطلبی که در فیزیک نمره کامل گرفته هم 1500 نمره از تراز رو از دست داده.
      شاید این داوطلب فکر کنه که خب وقتی من که 20 گرفتم 2100 نمره از دست دادم لابد کسی که از من کمتر گرفته خیلی بیشتر از من از دست داده دیگه! پس اگه تاثیر معدل مستقیم باشه به نفع منه! در حالی که از برخی عناصر اصلی معادله این بازی بی خبر هست. یعنی داوطلبینی که مشمول سوابق تحصیلی نیستند و یا سوابق تحصیلی برای اونها ناچیز هست. بر اساس اعلام سازمان سنجش در سال 93 حدود 13% از شرکت کنندگان مشمول سوابق تحصیلی نبودند. که میشه از نیم میلیون نفر داوطلب تجربی حدود 65 هزار نفر. که این رقم با توجه به مخاطبان بسیار زیاد تجربی و علاقمندی بسیاری از فارغ التحصیلان سایر رشته ها به کنکور تجربی قطعا بسیار بالاتر از این حرفا و شاید در چند بالای 150 هزار نفری باشه. ولی خب همون 65 هزار نفر رو در نظر میگیریم.
      این 65 هزار نفر داوطلب تجربی چون مشمول اعمال سوابق تحصیلی نیستند پس عملا هیچ نمره ترازی از امتحانات نهایی از دست ندادند و با توجه به یکسان بودن ترازهای درصدهای کنکور برای همه داوطلبین، در صورت عملکرد مناسب در کنکور سراسری حتی از معدل 20 ها هم جلوتر هستند.
      به زبان ساده تر اگر بخوایم بگیم:
      دو داوطلب رو در نظر میگیریم که تراز کنکور یکیشون 10100 و دیگری 10000 هست. یکیشون مشمول سوابق هست و یکی هم نیست.
      در مورد داوطلب مشمول میشه گفت : تراز کل = تراز کنکور ضرب در 0.75 + تراز نهایی ضرب در 0.25 که اگه این داوطلب رو نمره 20 حساب کنیم تراز معدل نهاییش میشه نهایتا 9500 ( و با توجه به جدی گرفته شدن نهایی در سال های اخیر قطعا خیلی کمتر) اگه تراز کل کارنامش رو به دست بیاریم میشه 9900
      ولی کسی که مشمول سوابق نیست در همون 10000 باقی میمونه.
      یعنی داوطلب با وجود درصد بالاتر در کنکور (تراز بهتر کنکور) و نمره کامل نهایی(20 کتبی) تراز پایین تر و رتبه بدتر نسبت به کسی که مشمول سوابق تحصیلی نبوده کسب کرده.
      البته این که حساب کردیم در خوشبینانه ترین حالت بود. قطعا کسانی که در امتحانات نهایی 92 به بعد شرکت کردند با توجه به اطلاع از مستقیم بودن اعمال سوابق نمره های بهتری کسب کردند و تراز نمره های 20 افت کرده و کسی با معدل 20 حتی به تراز 9000 نهایی هم نمیتونه رسیده باشه.
      از طرفی علاوه بر افراد غیرمسمول اعمال سوابق تحصیلی، در گروه تجربی باید افرادی که با دیپلم ریاضی شرکت میکنند و معدل بالای 15 دارند رو هم اضافه کرد چون اینها هم با توجه به کمتر بودن میزان اعمال سوابق، با معدل 14.95 میتونن با معدل تقریبا 20 گروه تجربی برابری کنن. همچنین داوطلبانی که دیپلم های انسانی دارن هم تقریبا اعمال سوابق در تجربی ندارن همچنین دیپلمه های فنی که با مدرک کاردانی شرکت میکنند.
      حداقل که به طور خوشبینانه محاسبه شد 65 هزار نفر در گروه تجربی از معدل های 20 جلوتر هستن. اون چیزی که حدس و برآورد غیر مستند بنده هست در گروه تجربی اگر همه کسانی که چه از طریق دیپلم غیر مرتبط حتی با نمره پایین و چه از طریق عدم مشمول سوابق بودن، از معدل های 20 جلوتر هستن شاید به 90 الی 100 هزار نفر هم برسه.
      شاید در ظاهر فکر کنیم کسانی که از تاثیر مستقیم و قطعی سوابق سود میبرند افرادی هستند که معدل کتبی بالا دارند ولی در حقیقت اینطور نیست و تنها افرادی که از تاثیر قطعی سود میبرند داوطلبانی هستند که به هر نحو مشمول اعمال سوابق تحصیلی نیستند یا میزان اعمال سوابق براشون کم هست.
      این مطلب صرفا برای تذکر و تلنگر به عزیزانی که معدل های بالا دارن و اصرار به تاثیر مستقیم سوابق تحصیلی میورزن، نوشته شده و هیچگونه ارزش دیگری ندارد !

منبع : تاثیر مستقیم سوابق زیان آور است مخصوصا برای شما معدل 20 عزیز !!

2. Top | #2
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      رای ماصلاح طلبان وحامیان دولت

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دیشب این مطلب رو در سایت پی سی ورد مشاهده کردم و در تلگرام از یه دانشجوی دکترای آمار در مورد صحتش پرسیدم که امروز صبح این جواب رو داده:

"از نظر اعداد و ارقام و بررسی داده ها درست عمل شده و اگر اعداد مربوط به ترازهای نمرات نهایی صحیح باشند قطعا نتیجه گیری شما هم درست هست"

از یه دبیر ریاضی هم که مسئول امتحانات آموزش پرورش هست پرسیدم ایشونم گفت دقیقا درسته و آموزش پرورش به همین خاطر به سازمان سنجش توصیه کرد که اجازه نده کسی با گرفتن دیپلم انسانی بتونه سوابق رو دور بزنه.

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بالاخره به سود کی میشه پس؟؟؟واسه دولتم کلی هزینه داره چاب سوالا/هزینه مصیحح .....کلا برش دارن والا.من فقط ی چیزو میدونم بانهایی سومو بجه ها رو به باد میدن ماهی دبیرامون میومدن میگفتن نهایی نهایی ...بعد صیحیح میکنن /سخت سوال میدن .میوندت میگفتن نمره داشتیم75%گرفته کلی می ترسوندمون .اونم به فکر ما نبودن واسه اینکه معدل درس خودشون تیاد پایین ما واسه20بخونیم.من اگه بر میگشتم سوم فقط کتا ب +بنی هاشم می خوندم بس واسه نهایی دیگه بقیه ش تست میزدم .نه اینکه دوسالانه تشریی نشرالگو.....اصلا به درد نخورد

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      وای ، وای ، وای ، وای ...

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      .

فرستاده شده از SM-E700Hِ من با Tapatalk

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها

این مطلب صرفا برای تذکر و تلنگر به عزیزانی که معدل های بالا دارن و اصرار به تاثیر مستقیم سوابق تحصیلی میورزن، نوشته شده و هیچگونه ارزش دیگری ندارد !

تمام متن مقاله یه طرف این جمله آخرش هم یه طرف ، یعنی آدم رو تو افق محو میکنه

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شما تراز نهایی رو گرفتی 9500
      من با چشم حساب کردم شد 9900

امسال نسبت به 92 سوالات هم سخت تر شده.مثلا 92 دینی اینقدر آسون بوده تراز 20 شده 8800 که از بقیه درس ها یک پله کمتره.
      ویرایش توسط broslee : 02 اسفند 1394 در ساعت 14:43

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      جالب بود فکر میکردم دیگه اونا راحتن!!!
      مرسی از پستت
      خلاف قوانین.

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به هر حال اگه تاثير برداشته باشه به ضرر معدل بالايي هاست. اگه اينا دارن ضرر ميكنن معدل پايينيها بيشتر ضرر ميكنن و انگار براشون تاثير مثبت هم داره.

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mraday نمایش پست ها
      به هر حال اگه تاثير برداشته باشه به ضرر معدل بالايي هاست. اگه اينا دارن ضرر ميكنن معدل پايينيها بيشتر ضرر ميكنن و انگار براشون تاثير مثبت هم داره.
      این چیزی که شما فرمودین در مورد رتبه های 50 هزار به اونور صدق میکنه کسایی که برای پیام نور و غیرانتفایی و ... تلاش میکنن و عملا سیاهی لشگر تجربی هستن

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط broslee نمایش پست ها
      شما تراز نهایی رو گرفتی 9500
      من با چشم حساب کردم شد 9900

امسال نسبت به 92 سوالات هم سخت تر شده.مثلا 92 دینی اینقدر آسون بوده تراز 20 شده 8800 که از بقیه درس ها یک پله کمتره.
      اگه سوالات n برابر آسون شده باشن تعداد افرادی که نمره های خیلی بالا گرفتن 10n برابر شدن.

13. Top | #13
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خان عزیز من فک میکنم خیلی دسته کم حساب کردی ، تراز کسی که رتبه برتر باشه حدود 13 هزار یا بالاتره ، حالا کسی که تاثیر سوابق تحصیلی نداشته باشه همون 13 هزار براش درج میشه ، اما کسی که معدلش بیسته ، اگه تراز معدل 20 رو حتی 10 هزار هم در نظر بگیریم ، تراز کلیش میشه 12250 !
      بطور کلی همه رتبه ها متضرر میشن اما بیشترین ضرر برای داوطلبای با رتبه زیر 10 هزار کشوری هست ، حتی اگه معدلشون 20 باشه.
      با توجه به اینکه الان تعداد کسایی که سوابق تحصیلی براشون تاثیر نداره یا ناقص تاثیر داره بیشتر از هر زمان دیگه شده.
      اگه یادتون باشه پارسال کارنامه دوستمون علی پاتر رو همه دیدیم که معدلش 18 بود و با وجود اینکه درصدهاش بالاتر از فرد دیگه بود ، اما چون اون فرد شامل سوابق تحصیلی نمیشد رتبش خیلی بهتر شده بود
      ویرایش توسط idealist : 02 اسفند 1394 در ساعت 15:38

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      شیخ عزیز.....این جماعت معدل بالا تنها فکرشون فقط جلو افتادن از سیاهی لشکر های کنکوره....انقد که فک نمیکنن شما با سیاهی لشکرا چکار دارین....اصل اونایی هستن که میخوان سر رتبه های 2 3 هزار کشوری رقابت کنن....حالا هر چقدر بهشون بگیم...چون نوعی ترس از همون سیاهی لشکرای کنکور دارن متوجه ضرری که میکنن نیستن فقط میخوان از اون معدلای کمی که هیچ علمی ندارن و به قول خودتون بالای 50 هزار کشوری هستن جلو بیوفتن...یکی نیس بهشون بگه مگه دارین با اونا رقابت میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟....متوج ه نمیشن...که ما بحثمون این نیس که بریم سراغ کسی که از ما کمتره....ما باید اونی رو در نظر بگیرم که انگیزش بالاست و به هر دلیل سوابق تحصیلی نداره....و میخواد با منی رقابت کنه که حالا با هر معدلی سوابق تحصیلی دارم و متضرر نهایی اصلی

حالا اگه اینا فهمیدن.........
      ویرایش توسط mehrsa.m : 02 اسفند 1394 در ساعت 15:39

15. Top | #15
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      به ی مورد دقت کردین ؟ ........ تراز نمره 20 عربی از نمره 20 حسابان ، هندسه و جبر بالاتره ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن