من اول مهر و ماه گرفتم ولی اصلا نتونستم باهاش کنار بیام خداروشکر الان خیلی سبز گرفتم دارم خوب یاد میگیرم حالا اگه وقت بشه بعضی تستای مهر و ماه هم میزنم ولی در کل تو آموزش خیلی سبز عالی کار کرده
دوست عزیز ؛ درصورتی توی مشتق و کاربرد مشتق موفق هستین که تمام پله های قبلی رو بخوبی طی کرده باشین و مسلط باشین !
مثل مثلثات - جز صحیح - قدر مطلق - همه فرمول های مثلثات و مشتق و اینکه قواعد پایه ای رو مسلط باشین ! مثل : log و ln و توان و اتحاد ها و تجزیشون و خواصشون (عطف به اون چیزای اولی !)... کلا باید تو همه پیش نیاز ها حرفه ای شده باشین !
(آزمون هم کلا شرکت نمیکنم ولی ریاضیم خوبه)
اگه واسه امتحانای مدرسه میخواین تمرینای کتاب ! اگه واسه کنکور ؛ تمرینای کتاب + هرچی دم دستت بود + تست های 10 سال اخیر !!!!
ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 01 اسفند 1394 در ساعت 00:57
واسه فصل کاربرد مشتق،واسه شروعش از کتاب درسی استفاده کن همه ی تمریناشو تا جواب اخر حل کن نگو بلدمش اسونه کتاب درسی تو کاربرد خیلی خوبه سوالای وقت گیر خوبیم داره .اینم یادت باشه کاربرد سوالاش اکثرا وقت گیر تو کنکور.بعد برو سوالای تستی اخر هر بخش فصل کاربردو از کتاب گاج سبز حل کن.نرو کتاب گاج سبزو نخر از یکی از دوستات بگیر اون صفحاتو کپی کن و الکی پول خرج نکن.
مشتق فصل اسونیه واسه کنکور فقط پیش نیاز میخواد .بیشتر کتابام خوب کار کردن مشتقو گاج نقره ای و خیلی سبز خوبه مهروماهو اطلاعی ندارم.چیزی که بنظر من مشتقو واسه بچه ها سخت میکنه اون پیش نیازست مثل مثلثات(فرمولای سینوس کسینوس ...2x از فصل دو سال سوم و...) اتحادا و تو بعضی سوالا حد.
با سلام من تو کنکور 92 ریاضیه رشته تجربی رو 95.5 زدم فقط یه دونه احتمال اشتباه زدم اگه کمکی از دستم بر میاد خوشحال می شم به نظر من یا پایت ضعیفه یا منبعت خوب نیست که نمی فهمی
اگه پایه مشکلی نداری کتاب اموزش نشر الگو عالیه اما اگه پایه ایراد داری اول کتاب درسی بهد نشر الگو منظورم از کتاب درسی این نیست که از روی کتاب پیش یا سوم بخونی برای اینکه درکت بهتر بشه مثلا اتحادهای سال اول مثلثات سال دوم وحل معادلات سوم رو بخون بعد شروع کن مشتق رو بخون برای تست ابی قلم چی اولین کتابی باشه که تست میزنی هم سوال کنکوره ه پاسخ نامش عالیه
ازمهروماه متنفرم ریاضی زدم کرده
من سال91کنکورریاضی فقط ریاضی3اونم ازکتاب ابی قلم چی خوندم25/5زدم ولی الان نمیتونم حدرواز مهروماه بخونم
در جامعه ای زندگی میکنمکه بسیاری از مردمانش با یک “استخاره” هدف تعیین میکنندو با یک “عطسه” از هدف خود دست میکشند
از کانال sarzaminglico@ در تلگرام حتماااااا دیدن کنید , قول میدم موثر باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)