خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 34
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط atena.kh نمایش پست ها
      واسه فصل مشتق مهرماه مناسب نیست....بهتون توصیه میکنم اول کتاب مخصوصاااااااااااااااتمرین اشاحتماحل کنید!توی این فصل تمرین های کتاب مخصوصاسوالای اخری ها خیلی مهمن
      بعدجزوه دبیرتون
      بعدخیلی سبز
      یه پیشنهاد...فصل مشتق فصلیه که اگه به موقع ودرزمان خودش خوانده نشه دیگه وقت خواندنش راپیدانمی کنید
      پس خوووووووووب بخوانیدش
      موفق باشید
      ممنون بابت کمکتون
      معذرت میخوان میشه بدونم شما حدودا ریاضیو تو آزمونا چند میزنید؟(البته اگه مایلید؟)

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من اول مهر و ماه گرفتم ولی اصلا نتونستم باهاش کنار بیام خداروشکر الان خیلی سبز گرفتم دارم خوب یاد میگیرم حالا اگه وقت بشه بعضی تستای مهر و ماه هم میزنم ولی در کل تو آموزش خیلی سبز عالی کار کرده

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Remistry نمایش پست ها
      ممنون بابت پاسختون/در کل به نظرتون خیلی سبز بخونم یا خط ویژه؟
      من در کل به خاطر کم حجمتر بودن و اینکه کلا نوع نوشته خط ویژه رو بیشتر دوست دادم و باهاش راحت ترم خط ویژه رو پیشنهاد میدم
      اما باز خودتون یه نگاه به نمونه هر دو تا کتاب تو وب سایت یا کتاب فروشی بندازید با هر کدوم راحت تر بودید همون رو تهیه کنید

4. Top | #19
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ممنون بابت کمکتون
      معذرت میخوان میشه بدونم شما حدودا ریاضیو تو آزمونا چند میزنید؟(البته اگه مایلید؟)
      مبحث به مبحث فرق میکنه....تابعامثلا90زدم
      ولی اون چندبارکه هندسه بودا30میزدم
      موفق باشید

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز ؛ درصورتی توی مشتق و کاربرد مشتق موفق هستین که تمام پله های قبلی رو بخوبی طی کرده باشین و مسلط باشین !
      مثل مثلثات - جز صحیح - قدر مطلق - همه فرمول های مثلثات و مشتق و اینکه قواعد پایه ای رو مسلط باشین ! مثل : log و ln و توان و اتحاد ها و تجزیشون و خواصشون (عطف به اون چیزای اولی !)... کلا باید تو همه پیش نیاز ها حرفه ای شده باشین !
      (آزمون هم کلا شرکت نمیکنم ولی ریاضیم خوبه)
      اگه واسه امتحانای مدرسه میخواین تمرینای کتاب ! اگه واسه کنکور ؛ تمرینای کتاب + هرچی دم دستت بود + تست های 10 سال اخیر !!!!
      ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 01 اسفند 1394 در ساعت 00:57

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام/خسته نباشید

آقا من مشتقو از مهروماه میخونم ولی خیلی گنگ و بد گفته(کسایی که مهروماه خوندن هم یه مقایسه بکنن)...میترسم این دفعه ریاضیو خراب کنم....
      به نظرتون برا مشتق و کاربردش چیز دیگه ای بخونم؟نظرتون درباره خیلی سبز چیه؟یه چیزی که خوب آموزش بده.....

اگه ممکنه راهنماییم کنید...پیشاپیش ممنون بابت کمکتون(اگرم کمک نکردید اشکالی نداره...)
      خیلی سبز عالیه

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من با مهروماه از 20 به 80 رسیدم...

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh2net نمایش پست ها
      من با مهروماه از 20 به 80 رسیدم...
      حرف شما درسته...خودمم تو بعضی مباحث با مهروماه 70 یا 80 میزدم ..... ولی مهروماه مشتقو واقعا بد گفته(یعنی برای دانش آموز تجربی مناسب نیست)...

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واسه فصل کاربرد مشتق،واسه شروعش از کتاب درسی استفاده کن همه ی تمریناشو تا جواب اخر حل کن نگو بلدمش اسونه کتاب درسی تو کاربرد خیلی خوبه سوالای وقت گیر خوبیم داره .اینم یادت باشه کاربرد سوالاش اکثرا وقت گیر تو کنکور.بعد برو سوالای تستی اخر هر بخش فصل کاربردو از کتاب گاج سبز حل کن.نرو کتاب گاج سبزو نخر از یکی از دوستات بگیر اون صفحاتو کپی کن و الکی پول خرج نکن.
      مشتق فصل اسونیه واسه کنکور فقط پیش نیاز میخواد .بیشتر کتابام خوب کار کردن مشتقو گاج نقره ای و خیلی سبز خوبه مهروماهو اطلاعی ندارم.چیزی که بنظر من مشتقو واسه بچه ها سخت میکنه اون پیش نیازست مثل مثلثات(فرمولای سینوس کسینوس ...2x از فصل دو سال سوم و...) اتحادا و تو بعضی سوالا حد.

10. Top | #25
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام/خسته نباشید

آقا من مشتقو از مهروماه میخونم ولی خیلی گنگ و بد گفته(کسایی که مهروماه خوندن هم یه مقایسه بکنن)...میترسم این دفعه ریاضیو خراب کنم....
      به نظرتون برا مشتق و کاربردش چیز دیگه ای بخونم؟نظرتون درباره خیلی سبز چیه؟یه چیزی که خوب آموزش بده.....

اگه ممکنه راهنماییم کنید...پیشاپیش ممنون بابت کمکتون(اگرم کمک نکردید اشکالی نداره...)
      با سلام من تو کنکور 92 ریاضیه رشته تجربی رو 95.5 زدم فقط یه دونه احتمال اشتباه زدم اگه کمکی از دستم بر میاد خوشحال می شم به نظر من یا پایت ضعیفه یا منبعت خوب نیست که نمی فهمی

اگه پایه مشکلی نداری کتاب اموزش نشر الگو عالیه اما اگه پایه ایراد داری اول کتاب درسی بهد نشر الگو منظورم از کتاب درسی این نیست که از روی کتاب پیش یا سوم بخونی برای اینکه درکت بهتر بشه مثلا اتحادهای سال اول مثلثات سال دوم وحل معادلات سوم رو بخون بعد شروع کن مشتق رو بخون برای تست ابی قلم چی اولین کتابی باشه که تست میزنی هم سوال کنکوره ه پاسخ نامش عالیه

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط omidmzf نمایش پست ها
      با سلام من تو کنکور 92 ریاضیه رشته تجربی رو 95.5 زدم فقط یه دونه احتمال اشتباه زدم اگه کمکی از دستم بر میاد خوشحال می شم به نظر من یا پایت ضعیفه یا منبعت خوب نیست که نمی فهمی

اگه پایه مشکلی نداری کتاب اموزش نشر الگو عالیه اما اگه پایه ایراد داری اول کتاب درسی بهد نشر الگو منظورم از کتاب درسی این نیست که از روی کتاب پیش یا سوم بخونی برای اینکه درکت بهتر بشه مثلا اتحادهای سال اول مثلثات سال دوم وحل معادلات سوم رو بخون بعد شروع کن مشتق رو بخون برای تست ابی قلم چی اولین کتابی باشه که تست میزنی هم سوال کنکوره ه پاسخ نامش عالیه
      سلام ممنون بابت کمکتون/فکر نمیکنم مشکل پایه باشه آخه ناسلامتی تا الان ریاضیارو 50تا 60٪ دیگه میزدم....درسته آبی کانون تو اولویته....یه سوال شما برای آمار و هندسه پیشنهادی ندارید؟(مخصوصا دو فصل آخر هندسه)اگه راهنماییم کنید ممنون میشم...

12. Top | #27
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خیلیییییی سبز ^___^

13. Top | #28
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ازمهروماه متنفرم ریاضی زدم کرده
      من سال91کنکورریاضی فقط ریاضی3اونم ازکتاب ابی قلم چی خوندم25/5زدم ولی الان نمیتونم حدرواز مهروماه بخونم

14. Top | #29
      در انتظار تایید ایمیل

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      ترتیب خوندن ریاضی رو ییک به من میگه مثلا از کدوم فصل شروع کنم؟

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.bh نمایش پست ها
      ترتیب خوندن ریاضی رو ییک به من میگه مثلا از کدوم فصل شروع کنم؟
      بستگي داره !
      اگه تو مسائل دوران راهنمايي مشكل دارين اول همه اون چيزايي كه تو راهنمايي خوندين !
      اگه نه ؛ مشكلي نيست ؛ اگه تا فردا كسي جوابتون نداد خودم واستون پ.خ ميكنم !

Sent from my iPhone using Tapatalk
      در جامعه ای زندگی میکنم
      که بسیاری از مردمانش با یک “استخاره” هدف تعیین میکنند
      و با یک “عطسه” از هدف خود دست میکشند

از کانال sarzaminglico@ در تلگرام حتماااااا دیدن کنید , قول میدم موثر باشه

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن