سلام ... من ديفرانسيليم خوب نيست خيلي این کتاب هارو هم دارم : اندیشه فائق و ۲ جلدی گاج ( که باهاشون راحت نيستم )... يه کتاب ميخام که قشنگ توضیح بده با روش های تستی و مناسب سطح من باشه و بتونه منو بالا ببره پيشنهادتون ?
سلام ... من ديفرانسيليم خوب نيست خيلي این کتاب هارو هم دارم : اندیشه فائق و ۲ جلدی گاج ( که باهاشون راحت نيستم )... يه کتاب ميخام که قشنگ توضیح بده با روش های تستی و مناسب سطح من باشه و بتونه منو بالا ببره پيشنهادتون ?
الگو سطحش فوق العاده بالاست بعدشم بدرد نمیخوره پر از تست های الکی هستش
با توجه به وقت کمی هم که مونده مهر و ماه رو بهت پیشنهاد میکنم
البته تخته سیاه فوق العاده بهتر و جامع تره ولی وقت کمه برا حجم تخته
سلام،
من از کتاب سیر تا پیاز گاج استفاده می کنم. زبانش ساده و روانه.
Sent from my C6903 using Tapatalk
من تخته سیاه جلد یک و دوش رو دار خیلی جامعس تا دلت بخواد تست هم داره درسنامش هم کامل ولی دیگ دیر شده باید از تابستون شروع میکردی ولی اگه برای مشتق به عد بخوای بازم میگم حجم فوق العاده بالاس خیلی سبز بگیری بهتره..
شما برای اینکه درس رو خوب یاد بگیری باید کتاب آموزشی بگیری که با توجه به فرصت کمی که داری توصیه نمیشه. کتاب های تست برای آمادگی شما جهت شرکت در کنکور تالیف شدن نه آموزش! حتی کتاب تخته سیاه هم که آموزش نسبتا خوبی داره به درد کسی که مبتدی هست نمیخوره. اما تو این مدت باقیمونده شما همون جزوه های معلمت رو بخون و تست های کنکور رو کار کن و سعی کن روی تست ها مسلط بشی نه اینکه حفظ کنی جوری که اگر مشابهش تو کنکور امسال اومد بتونی جواب بدی. این بهترین کاریه که میتونی انجام بدی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)