خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 56
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

حمایت از دکتر افشار

سلام ، عده ای از افراد که جزء همین فروشندگان برنامه ها و DVD های کنکوری کلّی هستند سعی دارند با تخریب دکتر افشار نشون بدن هشدار های ایشون مبنی برخرید این جزوات اشتباس و اومدن به مدرک ایشون گییر دادن
      شاید 1% دکتر افشار سواد دیپلم هم نداشته باشه ، اما وقتی حرف می زنه نه تنها من بلکه خیلی از افراد اونم نه سر کلاس بلکه از طریق فایل صوتی از نصیحت های ایشون استفاده می کنیم ، توی ماه رمضون ، توی جمع بندی ، توی همه چی
      همیشه ایشون کمک ما بوده اند و هستند و حرفاشون حتی از کسی که مدرک آلمانی و هیئت بهشتی هم داره برامون با ارزش تره و من این تاپیک رو ساختم که بگم : «دکتر افشار ما دوستت داریم ، هرچند بعضی از دشمنانت نتوانند تو را ببینند »
      در ضمن یکی می گفت من مشاورم دکتر افشار بود رتبم 43 هزار شد ، من یکیو میشناختم مشاورش دکتر افشار نبود بلکه فقط فایلای صوتی دکتر افشارو گوش می کرد و رتبه 23 هزار آورد ، دکتر عاشقتم
      @afshar

حرف جالب یکی از اعضای سایت در نظرات که بصیرت عمیقشون شایستگی داشت داخل تاپیک اصلی باشه نه نظرات : 100% به نظر من قصد این افراد اینه که آقای افشار دلسرد بشه و دیگه مشاوره رایگان نزاره ، در نتیجه این کار باعث نابودی مشاوره های رایگانی که بدرد می خورند روی اینترنت می شه و خیلی از افرادی که از مشاوره های ایشون استفاده می کنند مجبور به استفاده از مشاوره های پولی می شوند ؛ این موضوع یعنی اینکه همین صاحبان موسسات و مزدورا و جیره خاراشون سود می کنند و هدف اصلیشون هم همینه که دوستان باید آگاه بشوند ...
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
      چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
      وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵

ویرایش توسط Huot : 30 بهمن 1394 در ساعت 19:52 دلیل: + نظرات

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام متاسفاه من وقت مطالعه نداشتم و با موبایلم هستم ولی از عنوان یه چیزایی فهمیدم خواستم بگم دکتر افشار عالیه

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Huot نمایش پست ها
      سلام ، عده ای از افراد که جزء همین فروشندگان برنامه ها و DVD های کنکوری کلّی هستند سعی دارند با تخریب دکتر افشار نشون بدن هشدار های ایشون مبنی برخرید این جزوات اشتباس و اومدن به مدرک ایشون گییر دادن
      شاید 1% دکتر افشار سواد دیپلم هم نداشته باشه ، اما وقتی حرف می زنه نه تنها من بلکه خیلی از افراد اونم نه سر کلاس بلکه از طریق فایل صوتی از نصیحت های ایشون استفاده می کنیم ، توی ماه رمضون ، توی جمع بندی ، توی همه چی
      همیشه ایشون کمک ما بوده اند و هستند و حرفاشون حتی از کسی که مدرک آلمانی و هیئت بهشتی هم داره برامون با ارزش تره و من این تاپیک رو ساختم که بگم : «دکتر افشار ما دوستت داریم ، هرچند بعضی از دشمنانت نتوانند تو را ببینند »
      در ضمن یکی می گفت من مشاورم دکتر افشار بود رتبم 43 هزار شد ، من یکیو میشناختم مشاورش دکتر افشار نبود بلکه فقط فایلای صوتی دکتر افشارو گوش می کرد و رتبه 23 هزار آورد ، دکتر عاشقتم
      @afshar
      سلام ، خیلی از این حرکت خوشحال شدم .
      از قدیم الایام هم همیشه افرادی که دلسوز مملکت ما و مردم بوده اند متاسفانه با نابخردی مردم و با فعالیت اقلیت سودجو دلسرد شده اند و از بین رفته اند امثال امیرکبیر و قائم مقام و ...
      و اما سخن اصلی : 100% به نظر من قصد این افراد اینه که آقای افشار دلسرد بشه و دیگه مشاوره رایگان نزاره ، در نتیجه این کار باعث نابودی مشاوره های رایگانی که بدرد می خورند روی اینترنت می شه و خیلی از افرادی که از مشاوره های ایشون استفاده می کنند مجبور به استفاده از مشاوره های پولی می شوند ؛ این موضوع یعنی اینکه همین صاحبان موسسات و مزدورا و جیره خاراشون سود می کنند و هدف اصلیشون هم همینه که دوستان باید آگاه بشوند ...
      و اینکه دکتر خیلی دوستت داریم ، به امید توانمندی روز افروز ایران
      ایران ، فدای اشک و خنده ی تو ، دل پر و تپنده ی تو ، فدای حسرت و امیدت ، رهایی رونده ی تو ، رهایی رمنده ی تو ...
      ایران ، اگر دل تورا شکستند ، تو را به بند کینه بستند ، چه عاشقان بی نشانی ،که پای درد تو نشســتند ...
      کلام شد گلوله باران ، به خون کشیده شد خیابان ، ولی کلام آخر این شد : که جان من فدای ایران ... تو ماندی و زمانه نو شد ، خیال عاشقانه نو شد ، هزار دل شکست و آخر ، هزار و یک بهانه نو شد ...

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      هه استاد افشار نشون دادن که باز هم نمیتونن حرفای خودشون رو اثبات کنن...باز هم از اوردن سند و مدرک درباره ی اینکه دکترای فرانکفورت المانو عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی هستن و رتبه ی یک کنکور از ایشون مشاوره میگرفتن و....تفره رفتنخوب همچین کسی که حتی با خودش هم صادق نیست چه برسه به بقیه حمایت کردن ازش به نظرم جزو گناهان کبیره هست...

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dj.ali نمایش پست ها
      هه استاد افشار نشون دادن که باز هم نمیتونن حرفای خودشون رو اثبات کنن...باز هم از اوردن سند و مدرک درباره ی اینکه دکترای فرانکفورت المانو عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی هستن و رتبه ی یک کنکور از ایشون مشاوره میگرفتن و....تفره رفتنخوب همچین کسی که حتی با خودش هم صادق نیست چه برسه به بقیه حمایت کردن ازش به نظرم جزو گناهان کبیره هست...
      سلام ، مطمئناً ایشون برای وارد شدن به این بازار نیاز داشتند که خودشون رو به روشی معرفی کنند ، البته ایشون کارشون 100% با صداقت همراه است که خدا اجرشون رو داده و امثال سایت شما و شما هستید که هیچوقت مورد حمایت دانش آموزا قرار نمی گیرید ، شاید خیلی از طرفدار ایشون که حتی یکی تو کلاسمون می گفت من اینترنت ندارم فایلای دکتر رو برام رو usb بیار نتونن اینجا شرکت کنند (البته الان تعجب کردم دوستان اومدن) و ما هم اهل مولتی یوزر نباشیم ، اما مهم ترین نکته این است که تا آقای افشار هست شما و سایتت و مکتبستان و سایر متفرقات هیچ جایی برای فروش محصولات پولیتون ندارید ...
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فايلاي صوتي ايشون خيلي تا الان به من كمك كرده واقعاازشون ممنونم.

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام ، مطمئناً ایشون برای وارد شدن به این بازار نیاز داشتند که خودشون رو به روشی معرفی کنند ، البته ایشون کارشون 100% با صداقت همراه است که خدا اجرشون رو داده و امثال سایت شما و شما هستید که هیچوقت مورد حمایت دانش آموزا قرار نمی گیرید ، شاید خیلی از طرفدار ایشون که حتی یکی تو کلاسمون می گفت من اینترنت ندارم فایلای دکتر رو برام رو usb بیار نتونن اینجا شرکت کنند (البته الان تعجب کردم دوستان اومدن) و ما هم اهل مولتی یوزر نباشیم ، اما مهم ترین نکته این است که تا آقای افشار هست شما و سایتت و مکتبستان و سایر متفرقات هیچ جایی برای فروش محصولات پولیتون ندارید ...
      ایشون برای وارد شدن به این بازار نیاز داشتن که خودشون رو معرفی کنن!قبول!ولی به چه قیمتی؟؟با دروغ گفتن خودشونو معرفی کردن و با دروغ خودشون رو دکترای فرانکفورت و نمیدونم هیئت علمی و...معرفی کردن!!از همون اول با صداقت رفتار میکردن نه این که به هر قیمتی شده بخوان بیان وارد این بازار کنکور بشن...!!و خوشبختانه دست همچین افرادی چون افشار برای همه داره رو میشه..من هم بلدم وویس ضبط کنم و خودم رو دکترای فلان رشته جا بزنم ولطی ما اساس کارمون روی صداقت استواره...بیخودی بلد نیستیم به هر قیمتی که شده برای منفعت خودمون دست به دروغ گفتن و دغل بازی بزنیم

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      ایشون برای وارد شدن به این بازار نیاز داشتن که خودشون رو معرفی کنن!قبول!ولی به چه قیمتی؟؟با دروغ گفتن خودشونو معرفی کردن و با دروغ خودشون رو دکترای فرانکفورت و نمیدونم هیئت علمی و...معرفی کردن!!از همون اول با صداقت رفتار میکردن نه این که به هر قیمتی شده بخوان بیان وارد این بازار کنکور بشن...!!و خوشبختانه دست همچین افرادی چون افشار برای همه داره رو میشه..من هم بلدم وویس ضبط کنم و خودم رو دکترای فلان رشته جا بزنم ولطی ما اساس کارمون روی صداقت استواره...بیخودی بلد نیستیم به هر قیمتی که شده برای منفعت خودمون دست به دروغ گفتن و دغل بازی بزنیم
      سلام ، اولاً که ثابت نشده ایشون دروغ نگفتن ، نکته مهم اینه که شما انرژی و حس و قلب لازم را ندارید که انرژی به ما بدید و دوما سواد و شعور و تجربه کنکور رو ندارید ... اگه اینطوریه باید بگیم محمد بن ابی طالب(ص) هم پیامبر (ص) نیست ، قرآن مال یکی دیگه بوده پیامبر طرفو کشته به اسم خودش زده
      ادعای مهمل زیاد میشه کرد ، شما اگه می تونی ثابت کن که دکتر این موضوعاتی که گفتند رو ندارند ، اگر هم نمی تونید لطفا بیشتر مدعی نباشید ، ما هم مدعی نبودیم ایشان مدرکی داره یا نه و فقط ایشون رو دوست داریم چون کمک ما کردن ، ولی شما اگه مدرکی داری که ایشون دروغ می گن مدرکتون رو قرار بدید

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      آقا من خارج از بحث دکتر افشار یه سوالی از شما بپرسم

شما که این همه دم از راستی و درستی و صداقت میزنید چرا در وبلاگتون کتاب های انتشارات رو رایگان برای دانلود گذاشتید ؟

لطفا توجیه نکنید که انتشارات چندین میلیون جلد فروخته و این در برابرش چیزی نیست

لطفا یه توجیه قانع کننده بیارید !
      ویرایش توسط Forgotten : 30 بهمن 1394 در ساعت 20:08

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات

شما با همین استدلالت 60 نفر رو امیدوار به ادامه کنکور کردی ؟

یه چیزو یادت باشه ، شیر نیازی نداره خودشو واسه هر شغالی معرفی کنه . چون بخوای نخوای اون شیره و و شغال شغاله !

یکم برو اونطرف بهت برنخوره .

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام ، اولاً که ثابت نشده ایشون دروغ نگفتن ، نکته مهم اینه که شما انرژی و حس و قلب لازم را ندارید که انرژی به ما بدید و دوما سواد و شعور و تجربه کنکور رو ندارید ... اگه اینطوریه باید بگیم محمد بن ابی طالب(ص) هم پیامبر (ص) نیست ، قرآن مال یکی دیگه بوده پیامبر طرفو کشته به اسم خودش زده
      ادعای مهمل زیاد میشه کرد ، شما اگه می تونی ثابت کن که دکتر این موضوعاتی که گفتند رو ندارند ، اگر هم نمی تونید لطفا بیشتر مدعی نباشید ، ما هم مدعی نبودیم ایشان مدرکی داره یا نه و فقط ایشون رو دوست داریم چون کمک ما کردن ، ولی شما اگه مدرکی داری که ایشون دروغ می گن مدرکتون رو قرار بدید
      شما که اینقدر افشار افشار میکنید از کجا معلوم که ایشون دکتر باشن؟؟اگر دککترن پس چرا مرد و مردونه نمیان مدارکشون رو نشون بد که ثابت کنن دکترن!!من اثبات کنم!!خود افشار باید اثبات کنه !چرا ثابت نمیکنه پس؟؟چون که دروغ داره میگه!!!وگرنه میومد ثابت میکرد....باور کنید ایشون سیکلشم به زور گرفته...اگر ایشون مدرکی داره که اثبات میکنه راست میگه نشون بده؟؟؟

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      منی که از فایلای ایشون استفاده میکنم اصلا تا الآن نمیدونستم همچین مدرکی داره یا نه .... برام مهم هم نیست ...
      مهم حرفای ایشونه که فکر کنم یه تاثیرایی روم داشته .......

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biskie نمایش پست ها
      شما با همین استدلالت 60 نفر رو امیدوار به ادامه کنکور کردی ؟

یه چیزو یادت باشه ، شیر نیازی نداره خودشو واسه هر شغالی معرفی کنه . چون بخوای نخوای اون شیره و و شغال شغاله !

یکم برو اونطرف بهت برنخوره .
      !!کسی که با دورغ و نیرنگ و فریب و حقه بازیز میخواد به اهداف شومش برسه میخوام که صد سال سیاه هم نرسه!
      ویرایش توسط Dj.ALI : 30 بهمن 1394 در ساعت 20:39

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      @Araz
      @MohadeseH_M5R

برید به درس و مشقتون برسید دوستان
      تیم مدیریت هم لطفا رسیدگی کنن
      تا دیروز تایپک ضد افشار ، حالا حمایت دکتر افشار ، پس فردا عذر خواهی از افشار
      4 نفر هم این وسط با هم بحث کنن یکی بگه افشار آدم نیست و کلاه برداره ، یکی بگه خداست و....

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان فایل ها صوتی اقای افشار رو کجا میتونم دانلود کنم ؟؟؟خیلی از دوستان تعریف میکنن منم دلم خواست گوش بدم مرسی

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن