سلام ، عده ای از افراد که جزء همین فروشندگان برنامه ها و DVD های کنکوری کلّی هستند سعی دارند با تخریب دکتر افشار نشون بدن هشدار های ایشون مبنی برخرید این جزوات اشتباس و اومدن به مدرک ایشون گییر دادن
شاید 1% دکتر افشار سواد دیپلم هم نداشته باشه ، اما وقتی حرف می زنه نه تنها من بلکه خیلی از افراد اونم نه سر کلاس بلکه از طریق فایل صوتی از نصیحت های ایشون استفاده می کنیم ، توی ماه رمضون ، توی جمع بندی ، توی همه چی
همیشه ایشون کمک ما بوده اند و هستند و حرفاشون حتی از کسی که مدرک آلمانی و هیئت بهشتی هم داره برامون با ارزش تره و من این تاپیک رو ساختم که بگم : «دکتر افشار ما دوستت داریم ، هرچند بعضی از دشمنانت نتوانند تو را ببینند »
در ضمن یکی می گفت من مشاورم دکتر افشار بود رتبم 43 هزار شد ، من یکیو میشناختم مشاورش دکتر افشار نبود بلکه فقط فایلای صوتی دکتر افشارو گوش می کرد و رتبه 23 هزار آورد ، دکتر عاشقتم @afshar
حرف جالب یکی از اعضای سایت در نظرات که بصیرت عمیقشون شایستگی داشت داخل تاپیک اصلی باشه نه نظرات : 100% به نظر من قصد این افراد اینه که آقای افشار دلسرد بشه و دیگه مشاوره رایگان نزاره ، در نتیجه این کار باعث نابودی مشاوره های رایگانی که بدرد می خورند روی اینترنت می شه و خیلی از افرادی که از مشاوره های ایشون استفاده می کنند مجبور به استفاده از مشاوره های پولی می شوند ؛ این موضوع یعنی اینکه همین صاحبان موسسات و مزدورا و جیره خاراشون سود می کنند و هدف اصلیشون هم همینه که دوستان باید آگاه بشوند ...