خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 56 از 56
    1. Top | #46
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظر من برید از دکتر سبطی حمایت کنید

که این کاری که ایشون میخوان واسه ما انجام بدن ، آقایون قلمچی و حسین احمدی و نمیدونم افشار و نکویی و

آفبا و پرواز کنکوری ها نمیتونن و نمیخوان انجامش بدن ...

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      کی گفته مجانیه برنامه ریزیشون؟ دوست عزیز الان سر زدم پولیه، اس ام اس میده تا پول بریزیم به حسابش

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      با سلام
      دوستان اینقدر بحث میکنید به کجا میرسید؟ شما الآن تنها کاری که دارید درس هست ، شما میگید ایشون مشاور خوبیه که هیچ ، اگه بده هم هست که هیچ ، شما وکیل بقیه نیستید که بگید استفاده نکن ، یا استفاده بکن از فایل صوتی ایشون! در ضمن تا در مورد چیزی مطمئن نیستید الکی حرف نزنید ، اگه مسلمان نیستید ، لااقل انسان باشید ، 2 روز هست بحث بیهوده میکنید که چی؟! الآن تو این مدت درس میخوندید نتیجه اش بهتر بود! واقعا آدم خنده اش میگیره متن این تاپیک ها رو میخونه!

4. Top | #49
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      با سلام و درود خدمت شما عزیزان

واقعا نمی دانم چرا بازار به این شکل شده که برای تبلیغ و یا تخریب باید همچین تایپیکی ایجاد بشه .

خب وقتی که اقای افشار از بعضی مشاوران بدی گفتند کسی حرفی زد ؟ خیر
      وقتی من یک موسسه خوب را با لقب پشمکستان معرفی کردم ، کسی حرفی گفت ؟ خیر
      وقتی آقای ع.س از نام جعلی برای سایتش استفاده کرد و خودش را خدای کنکور نامید ، کسی حرفی زد ؟ خیر
      وقتی همه گوش ها را گرفته بودند و داد میزدند کاری به این چیزا نداشته باشید و این حرفا الکیه ، کسی گوش کرد ؟ خیر

حالا مشکلتان چیست ؟

فقط حرفم را خلاصه می گویم :

کسی که بدون اطلاع فقط برای دلگرم کردن دانش اموزان و افزایش شوق ان ها به دنبال کردن حرف های خودش ، فایل صوتی میذاره و حرف های انگیزشی میزنه ، فرقی با یک بازار یاب نداره . یعنی بهتره بره توی بازار ها و پاساژ ها کار کنه .

کنکور واقعیته . و جنگ واقعیت ها .

ما باید با واقعیت ها کنار بیایم .

واقعیت درس خواندنه
      تمرکزه
      هوشه
      حواسه

شما با این تاپیک فقط وقت خودتان را هدر دادید و ذهنتان را مختوش کردید

یک نکته دیگه

مشاوری که 300 نفر دانش آموز داره ، مشاور نیست. یعنی دلسوز نیست.

5. Top | #50
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shima1372 نمایش پست ها
      کی گفته مجانیه برنامه ریزیشون؟ دوست عزیز الان سر زدم پولیه، اس ام اس میده تا پول بریزیم به حسابش
      سلام مجدد دوست عزیز ، مشاوره ی خصوصی مشخصاً پولیه ، ولی شما مشکلت چیه ؟ اگه برنامه ریزیه ، اگه نحوه خواندنه ، اگه منابعه ، اگه جمع بندیه ، اگه شخصی سازیه ، اگه انتخاب آزمونه ، اگه انرژی مثبت ، اگه ظهر آزمون خسته میشی ، اگه سردرگمی ، اگه ماه رمضون نمی دونی چطوری با روزه بخونی و...
      واقعا دکتر یه اسطوره هست و همه ی اینها در سایتشون موجوده ، ولی خوب ممکنه سوالات خاصی برای بعضی ها باشه ، شاید یکی می خواد بدونه وضعیت الانش اینه آینده اش چطوریه ، خوب مشخصا دکتر نمی تونه یه سخنرانی بکنه بگه وضعیت شما اگه الان اینه بعدا اینطوری میشه اگه اینطوری بکنی ...
      و باید شخصی رسیدگی کنه ، اگه رایگان هم باشه کل 10میلیون دانش آموز ایران میان استفاده می کنند (مفت باشه کوفت باشه) و مشخصه که باید این جور مشاوره برای تک فرد پولی باشه ...
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
      چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
      وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵

6. Top | #51
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اقا یک سوال دارم از طرفدارای افشار واقعا چند نفرشون مشاوره تلفنی با ایشون داشتند تمام کسانی که ادعا میکنند مشاوره تلفنی دارند با ایشون مخالف ایشون هستند و یک سوال دیگه اگه اقای افشار راستگو هستند یه سندی بدن که نشون بده دکترای روانشناسی داره و عضو هیئت علمیه دانشگاه هست تا دهن مخالفینشون برای همیشه بسته شه اینو جدی میگم اگه کسی هست که ماهی 220 هزار تومن به ایشون داده و راضی هست بیاد اینجا بگه من خودم افراد زیادی رو تو انجمن دیدم که پول دادن و ناراضی اند

7. Top | #52
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 500 نمایش پست ها

خوب دوستان چقدر برام جالبه که انقدر راحت میاید برای خودتون توهم دشمن و پاپوش و کودتا و ... میزنید بعد خیلی راحت خودتون رو هم محق میدونید شما این همه تهمت و افترا به من زدید از دی وی دی فروش و موسسه دار و ... فقط به خاطر اینکه اومدم گفتم بابا کسی که ادعا میکنه مدرک دکترای مشاوره و عضو هیئت علمی دانشگاه و مشاوره رتبه برتره چرا مثل روح داره کار میکنه نه آدرسی نه عکسی نه کتابی نه مصاحبه ای ولی جالب اینجاست که مثل اینکه هر چقدر دروغگوی بزرگتری باشید طرفداران بیشتری پیدا میکنید . ایشون با نامه پر از ناله و ترحم برانگیزشون دوباره ثابت کردن که هیچ مدرکی برای اثبات حقانیت حرفاشون ندارن و تنها هدف من هم این بود که یه روشنگری باشه برای اونایی که پولشونو از تو جوب نیاوردن که بدن به دست افرادی که با جلب ترحم و دروغ و تزویر آیندشون رو تباه کنن بعد با وقاحت بقیه رو به خدا میسپرن باشه آقای افشار خدا بین من و شما قاضی حتما شما هم مطمئنی که با تظاهر کردن به چیزی که نیستی اونم برای کسب درآمد باعث نابودی آینده خیلیا نشدی بستن دوباره تاپیک و عدم ارائه مدرک که واقعا چیزی نبود که انقدر ازش در میرید .شما که تو تمام فایل هاتون تمام مشاور ها و موسسات و هر کی به غیر از خودتون رو به نحوی زیر سوال بردید و خودتون رو مریم مقدس نشون دادید که به دتبال عدالت اجتماعی و فرصت برابر هستید که نتیجه این فرصت برابر برای شما مشاوره های 20 دقیقه ای 200 هزار تومانی بوده که البته به گفته خودتون رایگان !!!کاملا همه چیز رو روشن کرد حالا که همه چیز روشن شده حداقل من دیگه خیالم راحته که اگه کسی با شما مشاوره بر میداره کاملا با دید باز بر میداره اگر این موضوع برای من نفع مادی داشت مطمئن باش از راه قانونی وارد میشدم و اونوقت میدیدید که ادعای به غیر چه مجازاتی در قانون داره اما عادل ترین قاضی همونیه که شما در نامت اونرو وسیله ای برای ادامه مظلوم نمایی هات قرار دادی حالا دیگه دربست این فروم در اختیارت .یه روزی باید به اندازه مثقالی خوبی و بدی جواب بدیم امیدوارم در اون روز هم موفق بشی چون دیگه اونجا کسی از ویس نذاشتنه مثلا رایگانت نمیترسه
      بهترین جواب بود.
      همانطوری که خوب شروع کردین ,پایانش رو هم خوب تمام کردین , گرچه از اول هم نتیجه تاپیک مشخص بود.

8. Top | #53
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aktft نمایش پست ها
      با سلام
      دوستان اینقدر بحث میکنید به کجا میرسید؟ شما الآن تنها کاری که دارید درس هست ، شما میگید ایشون مشاور خوبیه که هیچ ، اگه بده هم هست که هیچ ، شما وکیل بقیه نیستید که بگید استفاده نکن ، یا استفاده بکن از فایل صوتی ایشون! در ضمن تا در مورد چیزی مطمئن نیستید الکی حرف نزنید ، اگه مسلمان نیستید ، لااقل انسان باشید ، 2 روز هست بحث بیهوده میکنید که چی؟! الآن تو این مدت درس میخوندید نتیجه اش بهتر بود! واقعا آدم خنده اش میگیره متن این تاپیک ها رو میخونه!
      سلام ، ممنون که به فکر درس ماییی 3> من خودم با برنامه می رم جلو و همیشه ساعت 21-22 چون خونمون اخبار می بینییم منم درس نمی خونم اخبار میبینم که استراحتم بشه و تغذیه روحی
      به هرحال اگه مردم همین سیاست رو نسبت به همه مسائل بگیرن ، واقعا ایران نابود میشه ، همه چی نابود میشه ، البته الان یه مقدار اینطوری شده ، مطمئن باشید اگه اینجا یه شخصیتی که واقعا برای بچه ها تلاش می کنه خراب بشه فردا شما هم خراب میشی

زمان امام حسین هم همینطوری شد که امام تنها شد ، ولی ما اهل کوفه نیستیم ، حق تنها بماند ...
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن

9. Top | #54
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Huot نمایش پست ها

زمان امام حسین هم همینطوری شد که امام تنها شد ، ولی ما اهل کوفه نیستیم ، حق تنها بماند ...

مقایسه دکتر افشار به عنوان یک دلال با امام حسین !!!!

آیا کد تخفیف به شما دادن که اینقدر سنگ ایشون رو در این حد به سینه میزنی ؟؟

یا واقعا بیکاری ؟
      یا میخوای بقیه رو از درس بندازی ؟

مدیران ، تاپیک رو ببندید

10. Top | #55
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بهتر بود جای قهر و پیغام دادن با اثبات کوچیک همه چی رو حل میکردن
      مشاور

11. Top | #56
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .mohamad. نمایش پست ها
      با سلام و درود خدمت شما عزیزان

واقعا نمی دانم چرا بازار به این شکل شده که برای تبلیغ و یا تخریب باید همچین تایپیکی ایجاد بشه .

خب وقتی که اقای افشار از بعضی مشاوران بدی گفتند کسی حرفی زد ؟ خیر
      وقتی من یک موسسه خوب را با لقب پشمکستان معرفی کردم ، کسی حرفی گفت ؟ خیر
      وقتی آقای ع.س از نام جعلی برای سایتش استفاده کرد و خودش را خدای کنکور نامید ، کسی حرفی زد ؟ خیر
      وقتی همه گوش ها را گرفته بودند و داد میزدند کاری به این چیزا نداشته باشید و این حرفا الکیه ، کسی گوش کرد ؟ خیر

حالا مشکلتان چیست ؟

فقط حرفم را خلاصه می گویم :

کسی که بدون اطلاع فقط برای دلگرم کردن دانش اموزان و افزایش شوق ان ها به دنبال کردن حرف های خودش ، فایل صوتی میذاره و حرف های انگیزشی میزنه ، فرقی با یک بازار یاب نداره . یعنی بهتره بره توی بازار ها و پاساژ ها کار کنه .

کنکور واقعیته . و جنگ واقعیت ها .

ما باید با واقعیت ها کنار بیایم .

واقعیت درس خواندنه
      تمرکزه
      هوشه
      حواسه

شما با این تاپیک فقط وقت خودتان را هدر دادید و ذهنتان را مختوش کردید

یک نکته دیگه

مشاوری که 300 نفر دانش آموز داره ، مشاور نیست. یعنی دلسوز نیست.

سلام ممنون از شرکتتون ، من دیگه دارم میرم و امیدوارم تمامی کسانی که با تخریب های علیه دکتر ذهنیتشون مختوش شده بود متوجه واقعیت امر بشن
      بخش های اول نوشته های شما که نظرشخصی بود ولی بخش آخر ، من از تعداد دانش آموزان دکتر خبر ندارم ولی بیشتر از چند ده هزار نفر از فایل های ایشون استفاده می کنند ، وقتی 1ساعت فایل سرکلاس ضبط شده و شما گوش میدی ، شما هم شاگرد ایشون محسوب میشی

امروز دکتر افشار می خواست تخریب بشه ، فردا برن سراغ آلا که فیلم رایگان می زاره و استاداش ، من هم صرفا هدفم این بود که مانع از گسترش این حملات بیخود بشم که فقط برای تخریب افرادی هست که باعث شدن موسسات کنکور هیچ بشن ، همین آلا باعث شده خیلی ها سمت dvd نرن ... (فردا 100% یه سری هم میان آلا رو خراب کنن)

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن