تو این مملکت کسیکه میخاد به بچه های محروم کمک کنه را نابود میکنن
دکتر افشار نماد انسان پاک و دلیر ونترس
می دونم دکتر عذابت دادن می دونم دکتر مخالفتن
چون برای دلت کار میکنی و به مادیات اهمیت نمیدی
حق پشت وپناهت
سخته میدونم جلو اینهمه مقاومت کردن سخته
تو این مملکت کسیکه میخاد به بچه های محروم کمک کنه را نابود میکنن
دکتر افشار نماد انسان پاک و دلیر ونترس
می دونم دکتر عذابت دادن می دونم دکتر مخالفتن
چون برای دلت کار میکنی و به مادیات اهمیت نمیدی
حق پشت وپناهت
سخته میدونم جلو اینهمه مقاومت کردن سخته
پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵
سلام
من خودم از طرفدارای پروپاقرص دکتر افشار بودم و خودمم 2ماه ازشون مشاوره گرفتم هر هفته فایلهای صوتیشون رو گوش میدادم حتی به 5-6 نفر از دوستام هم معرفی کردم که ازشون مشاوره بگیرن و گرفتن و الان واقعا ناراحتم! چون دیدم برخلاف تمام ادعاهایی که تو همایش هاشون داشتن و اینهمه از دادن برنامه یکسان به همه انتقاد میکردن خودشون به همه به معنای واقعی کلمه یه برنامه میدن. حتی فهمیدم به ترازای آزمونا هم توجه نمیکنن. و نصف تماساشون تو خیابون در حال دویدن بود و نمیذاشتن آدم اصن سوال بپرسه. و وقتی توجه کردم دیدیم تو همایشا هم غیر از 4-5 تا خاطره که بعضا آپدیت میشن(!!) چیز جدیدی نمیگن و کلا برنامه آزمونهای آزمایشی رو زیر سوال میبرن و انتظار دارن هر موسسه وواسه هر داوطلب یه برنامه جدا داشته باشه که در نتیجه باید از هر نفر یه آزمون جدا بگیره دیگه!!!(که شاید واسه خاطر این باشه که بگن بیاین من واستون برنامه بریزم!!). واقعا متاسف شدم و افسوس خوردم وقتی فهمیدم ایشون هم مثل بقیه فقط برای بازارگرمی این همه دم از کار رایگان و صداقت میزدن. البته واقعا تو این دوره زمونه نباید انتظار کار رایگان از هیشکسی رو داشت ولی لااقل نباید ادعاش رو هم کرد!! خواهش میکنم از اونایی که ازشون برنامه گرفتن بیان و نظر بدن نه اونایی که از مباحث رایگانشون استفاده میکنن که وقتی پولتون میره واسه خیلی مسایل دقیق میشید!
یاعلی
دوست عزیز ممنون از حرکتت
ولی آقای افشار نه وقت دیدن حمایت های شمارو دارن نه وقت کوبیدن های بقیه رو
امروز هم اگه چیزی شد و ایشون جوابی دادند هرچند غیرمستقیم و با واسطه فکر نکنین خودشون انقدر بیکار بودند بیان مطالب این انجمن پر از حاشیه رو دنبال کنن،بلکه من به ایشون خیلی مختصر خبر دادم و من چقدر لذت بردم از جوابهایی که بمن دادن دراین باره،و در آخر چقدر پشیمون شدم که وقت ارزشمندشونو حتی به اندازه چند دقیقه دراین مورد بیهوده گرفتم
ای کاش این تاپیک رو باز نمیکردید تا دوباره مجالی برای بی ادبی و گستاخی به ایشون پیش بیاد چون من بجای تمام این افراد از ایشون خجالت میکشم.
درهرصورت ممنونم ک شماام حرکتی کردین❤
پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
ایمان سرورپور حرف قشنگی میزد و اینو چند بار هم تو فرصت برابر گفت
گفت متاسفانه ما ایرانیا یه عیب بدی داریم که یه نفر تا یه حرفی میزنه و توصیه ای میکنه میپرسیم چقدر سواد داری و مدرکت چیه؟؟؟
و اگر یه فرد دارای مدارج علمی عالی یه حرف غلط بزنه به خاطر اینکه مدارج علمی داره پذیرش حرفش بیشتر از یه فردی هست که خیلی بارشه اما مدارج علمی آنچنانی نداره
شما رو چه به مدرک ایشون هر چی که هست مدرکشون مهم اینه که کارشونو خوب بلدن
دو سه نفر که نتیجه نگرفتن با ایشون دلیلی بر عدم صلاحیت دکتر افشار نیست بلکه دلیل تنبلی خود اون افراده
متاسفانه خیلی هامون فقط دنبال بهانه تراشی هستیم و محکوم کردن دیگران غافل از اینکه خودمون بیشتر مستحق محکوم شدنیم
و عادت داریم خوبیهای دیگرانو به پای بدیهاشون بسوزونیم
افسوس، افسوس و هزاران افسوس!
دکتر افشار خودشون بهتر از من میدونن
اینها که معترض هستن دو حالت داره یا در رقابت با دکتر افشار هستن و حسودشون میشه
یا بچه هستن و خام فشار کنکور باعث شده پرت و پلا بگن
خوب تو که معترضی استفاده نکن مگه مجبوری
بعد اگه به خدا اعتقاد داری ....نمیشه به کسی تهمت زد .....بعد تازه یه نصیحت از من نمیدونم چطور میتونی جوابگو باشی بعد
حداقل جوان مرد باشید
تازه اگه تو زندیگ با بدترین فرد مواجه شدی هیچ وقت ابروی کسی رو نریز چون هیچ وقت نمیتونی جبران کنی البته این درمورد دکتر نیست
هیچ وقت با ظاهر قضاوت نکنید حتی با سند هم نمیشه
من که هرچی حرف از افشار شنیدم غلط بود
هرچی در مورد دیپلم مجدد داشت میگفت اشتباه بود.
خبر نداشت که نمرات امتحان نهایی تراز میشه.
به روح جدم رسول الله اگه دکترای روانشناسی و ... رو هم اگه ثابت کرد ماشینم رو میفروشم پولش رو میریزم به حساب ایشون. البته مدرک با Paint درست کردن و پرینت گرفتن و ... اثبات محسوب نمیشه. یه وکالتنامه برای استعلام از وزارت علوم به نام یکی از بچه های فروم (البته نه از هواداراشون) صادر کنه تا با هزینه خودمون مدرک ایشون رو از وزارت علوم استعلام کنیم.
واقعا که نمک نشناس هستیم.
حمایت از امثال فاطمه کریمی و حجت الاسلام منتظری و دکتر سبطی رو ول کردیم چسبیدیم به افرادی که هیچ تاثیر مثبتی برامون نداشتن.
دوستان این حمایت از دکتر افشار یا تبلیغاتش؟ وقتی میری طلا فروشی ، فروشنده حمایت یا معرفی کی کرده؟ من که ایشونو نمیشناسم، چه خوب باشه چه بد لطفا انقدر تبلیغات نکنین. تشکر
سلام بر شما خواهر گرامی ، نکته ای که شما لحاظ نکردی اینه که اگه طلا فروشی به شما 1مثقال طلای مجانی بده شما تا آخر عمر اونو تبلیغ می کنی ... دکترم فقط مشاور نیست بلکه همون چیزایی که تو کلاس 1میلیونی میگه هرچند بخشی کوچیکش ولی ضبط می کنه و دراختیار تمام علاقه مندان قرار می ده
موفق باشید و کمی بیشتر تفکر کنید ...
بروزرسانی : اینایی هم که دکتر رو تخریب می کنند سایر طلافروشی ها هستند که قاعدتاً ناراضی اند که دکتر داره طلای مجانی میده و این باعث شده که دیگه طلافروشی آنها بدرد لاجرز در نخوره (مثالت مثال خوبی بود ، ازت راضیم )
ویرایش توسط Huot : 30 بهمن 1394 در ساعت 22:32
خخخخ برگشته تو فایل صوتی میگه معدل تاثیر نداره...بقول دوستمون اگه 4تا مثل هامون سبطی دریافت بود الان معدل پریده بود...افشار توهمه...جوگیره...
سلام دوست عزیز ، شما مثل افرادی هستید که یه تیکه از قرآن رو برمیدارن میگن ایناها ببین قرآن چی گفته عقب و جلوشو کار ندارن ...
استاد چندین بار کارنامه گذاشتند و منظور خودشون رو کاملا مشخص کردند و حتی توی گزینه 2 هم آدرس دادند ، کسانی که معدل پایینی داشتند و رتبه ی بالایی رو گرفتند و مثال واقعی آوردند (دوصد گفته چون نیم کردار نیست)
درسته که معدل تاثیر زیادی داره ، ولی تلاش فرد مهم تر از اون هست ، مخصوصا الان که فقط + شد ، خود تلویزیون آقای کدخدایی گفت هرکی زیر 20 بود اثر منفی می گرفت (تاثیر فقط تو این بود چقدر منفی بخوری) ولی الان دیگه برای همون عده ی کمی که 20 می شن اثر داره و حرف دکتر خیلی بیشتر بروز پیدا کرده
به هر حال تلاش ایشون همواره این بوده که نشون بدن انسان اگر بخواد و با خدا باشه می تونه برسه و برای حرفاشون مثال هم می آورند که واقعا تلاش های رایگان ایشون برای اینکه فقط به ما بقبولونند که می تونیم و اینکه برای این موضوع راه هم نشون می دن (نحوه برنامه ریزی و چیزای دیگه که واقعا جامع و رایگان تو سایتشون هست)
به هرحال با یک گل بهار نمیشه(یه چیز از دکتر گیر آوردی که من نشون دادم درسته بخوای کل مشاوره رو زیر سوال ببری)
مثال های آقای افشار هم مطابق با ضرب المثل ژاپنیه میگه اگه یکی تونسته پس منم می تونم و اگه کسی تاحالا نتونسته من اولیش می شم ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)