خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 56
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط k1ronaldo نمایش پست ها
      دوستان فایل ها صوتی اقای افشار رو کجا میتونم دانلود کنم ؟؟؟خیلی از دوستان تعریف میکنن منم دلم خواست گوش بدم مرسی
      alirezael.ir

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      .حمایت از دکتر افشار؟ایشون حتی اندازه نشر دریافت هم سعی نکردن ماجرای ابطال رو پیگیری کنن...ایشون میگفتن معدل تاثیر نداره کزاییه؟خب چرا ما بهش زنگ زدیم گفت معدل19به بالا..افبا بده امیر مسعودی بده همه بدن ایشون خوبه؟انقد بی سوادن که بارها تو فایل صوتی گفتن با زدن چند دردصد نسبت به معدل بالا ها تاثیر معدل خنثی میشه...مقاله اقای صادقی ثابت کرد که مشاورایی چون افشار هنوز فرق تراز رو نمیدونن که میگن میشه جبران کرد...یکی نیس بگه کسی که 4سال تو یه مدرسه به درد نخور درس خونده الان چطوری از رو کتاب خیلی سبز ریاضی یاد بگیره؟اگه کلاس بده چرا 12 سال نشستیم سرکلاس خب تعطیل کنن بگن از افشار مشاوره بگیرید وبیاید ترم اخر امتحان بدید...خیلی دل سوزه بره کنار هامون سبطی از ابطال حمایت کنه...فقط بلده بگه حاشیه س ...چی حاشیه س؟اینکه تاثیر رتبه یک رو به 500 تبدیل میکنه؟بهترین مشاور ادم خود ادمه ...

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حامدیگانه نمایش پست ها
      .حمایت از دکتر افشار؟ایشون حتی اندازه نشر دریافت هم سعی نکردن ماجرای ابطال رو پیگیری کنن...ایشون میگفتن معدل تاثیر نداره کزاییه؟خب چرا ما بهش زنگ زدیم گفت معدل19به بالا..افبا بده امیر مسعودی بده همه بدن ایشون خوبه؟انقد بی سوادن که بارها تو فایل صوتی گفتن با زدن چند دردصد نسبت به معدل بالا ها تاثیر معدل خنثی میشه...مقاله اقای صادقی ثابت کرد که مشاورایی چون افشار هنوز فرق تراز رو نمیدونن که میگن میشه جبران کرد...یکی نیس بگه کسی که 4سال تو یه مدرسه به درد نخور درس خونده الان چطوری از رو کتاب خیلی سبز ریاضی یاد بگیره؟اگه کلاس بده چرا 12 سال نشستیم سرکلاس خب تعطیل کنن بگن از افشار مشاوره بگیرید وبیاید ترم اخر امتحان بدید...خیلی دل سوزه بره کنار هامون سبطی از ابطال حمایت کنه...فقط بلده بگه حاشیه س ...چی حاشیه س؟اینکه تاثیر رتبه یک رو به 500 تبدیل میکنه؟بهترین مشاور ادم خود ادمه ...
      حامد جان مقاله آقای صادقی رو میبشه لینکش رو بدی ببینم چطوره ؟

رتبه یک واقعا میتونه با 500 تبدیل شه با معدل ؟

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      موسسه کنکور اسان است بده قبول اما همه همجا کار مسعودی رو دیدن درسنامه های dvdحتی کامل تر از کتابه...اینم به کنار چرا باید بیاد افباییی رو نقد کنه که بهترین مدرسا هستن...یکی نیس بگه همون خیلی سبزی که شما به شاگردات میدی مولفش همین مدرس ریاضی افباس..درسته شاید یه عده نداشته باشن بخرن اما نباید موسسه تخریب بشه...

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      بدم از هرچی مشاوره میاد...

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من اینجا نیومدم تبلیغ کنم اما بقول اقای مسعودی همه شاگرد خوب رو دوسدارن هنر اینه که با اونی که ضعیفه جلو بیای...همه حرفاش تضاده همش..

8. Top | #23
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      موسسه کنکور اسان است بده قبول اما همه همجا کار مسعودی رو دیدن درسنامه های dvdحتی کامل تر از کتابه...اینم به کنار چرا باید بیاد افباییی رو نقد کنه که بهترین مدرسا هستن...یکی نیس بگه همون خیلی سبزی که شما به شاگردات میدی مولفش همین مدرس ریاضی افباس..درسته شاید یه عده نداشته باشن بخرن اما نباید موسسه تخریب بشه...
      دوست عزیز اگه حرف های ایشون رو گوش کرده باشید ایشون نگفتن که م÷لا همه ی محصولات یه مجموعه ای م÷ه افبا بده ...
      تو همین افبا یکی از رفیقای خودم عربی و فیزیک رو گرفته بودی بعد از اینکه دیده بود میگف فیزیکش واقعا افتضاح بود و عربیشم میشد با همین فیلم های اقای ناصح زاده دید
      اما من خودم ریاضیشو دارم و واقعا خوبه

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من خودم دبیر فیزیکم یکی دیگه س...اما معتقدم هنوز به حدی نرسیدم که کار دبیرارو نقد کنم...اقای سادات هم سن دوست شماست که داره تدریس میکنه بعد دوستتون میگه افتضاحه...؟

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یک سری احمق با نام .... که مدیر هم گفتم مال موسسه ... امدن وپست علیه ایشون رو شروع کردن ایشون عالی در حد لالیگا

11. Top | #26
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من مقاله آقای صادقی در نشر دریافت را خوندم و عالی بررسی کرده بود ولی اگه در سایت گزینه 2 کارنامه های کنکور 94 را ببینید رتبه دو رقمی داشتیم که معدل 12 داشته باشه.دکتر افشار هیچ جا نگفتن همه موسسه ها بدن فقط گفتن گول تبلیغات را نخورید و اگه خواستید دی وی دی بخرید از یک موسسه نگیرید مثلا همین آفبا که محصولاتش خوبه و دوستم مهش را گرفته بود با دیدن تدریس دیفرانسیل مهندس مهربان نظرش عوض شد.اگه سوالات فیزیک 94 تجربی را ببینید خودتان میبینید که تکنیک هایی که در دی وی دی ها و کتاب ها هستن رفته رفته از بین میرن.اینو آقای شهریاری در فیزیک های مبتکران هم اشاره کردن.

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من خودم دبیر فیزیکم یکی دیگه س...اما معتقدم هنوز به حدی نرسیدم که کار دبیرارو نقد کنم...اقای سادات هم سن دوست شماست که داره تدریس میکنه بعد دوستتون میگه افتضاحه...؟
      سلام دوست عزیز ، ایشون چندین سال سابقه داشتن و دیدن کسایی که dvd خریدن موفق نشدن به ما راهنمایی می کنند ، شما راه رو نرفتی فکر می کنی که اشتباه می گن ولی ایشون که راهو رفتن و چند صد نفر هم دیدن که راه رو رفتن و نشده مارو راهنمایی می کنن واقعا مایه افتخار هر ایرانی هستند...
      ایشون همواره تاکید داشتند که محصولات کورکورانه از روی تبلیغات و اینا خریداری نشه و حتما قبلا تحقیقات بشه اونم تازه خودشون همواره می گن کتاب بهتره که 100% بهتره چون ایشون از من و شما خیلی بیشتر می دونند ...
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
      چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
      وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵

ویرایش توسط Huot : 30 بهمن 1394 در ساعت 21:22

13. Top | #28
      500
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      20.jpg

خوب دوستان چقدر برام جالبه که انقدر راحت میاید برای خودتون توهم دشمن و پاپوش و کودتا و ... میزنید بعد خیلی راحت خودتون رو هم محق میدونید شما این همه تهمت و افترا به من زدید از دی وی دی فروش و موسسه دار و ... فقط به خاطر اینکه اومدم گفتم بابا کسی که ادعا میکنه مدرک دکترای مشاوره و عضو هیئت علمی دانشگاه و مشاوره رتبه برتره چرا مثل روح داره کار میکنه نه آدرسی نه عکسی نه کتابی نه مصاحبه ای ولی جالب اینجاست که مثل اینکه هر چقدر دروغگوی بزرگتری باشید طرفداران بیشتری پیدا میکنید . ایشون با نامه پر از ناله و ترحم برانگیزشون دوباره ثابت کردن که هیچ مدرکی برای اثبات حقانیت حرفاشون ندارن و تنها هدف من هم این بود که یه روشنگری باشه برای اونایی که پولشونو از تو جوب نیاوردن که بدن به دست افرادی که با جلب ترحم و دروغ و تزویر آیندشون رو تباه کنن بعد با وقاحت بقیه رو به خدا میسپرن باشه آقای افشار خدا بین من و شما قاضی حتما شما هم مطمئنی که با تظاهر کردن به چیزی که نیستی اونم برای کسب درآمد باعث نابودی آینده خیلیا نشدی بستن دوباره تاپیک و عدم ارائه مدرک که واقعا چیزی نبود که انقدر ازش در میرید .شما که تو تمام فایل هاتون تمام مشاور ها و موسسات و هر کی به غیر از خودتون رو به نحوی زیر سوال بردید و خودتون رو مریم مقدس نشون دادید که به دتبال عدالت اجتماعی و فرصت برابر هستید که نتیجه این فرصت برابر برای شما مشاوره های 20 دقیقه ای 200 هزار تومانی بوده که البته به گفته خودتون رایگان !!!کاملا همه چیز رو روشن کرد حالا که همه چیز روشن شده حداقل من دیگه خیالم راحته که اگه کسی با شما مشاوره بر میداره کاملا با دید باز بر میداره اگر این موضوع برای من نفع مادی داشت مطمئن باش از راه قانونی وارد میشدم و اونوقت میدیدید که ادعای به غیر چه مجازاتی در قانون داره اما عادل ترین قاضی همونیه که شما در نامت اونرو وسیله ای برای ادامه مظلوم نمایی هات قرار دادی حالا دیگه دربست این فروم در اختیارت .یه روزی باید به اندازه مثقالی خوبی و بدی جواب بدیم امیدوارم در اون روز هم موفق بشی چون دیگه اونجا کسی از ویس نذاشتنه مثلا رایگانت نمیترسه

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      هه استاد افشار نشون دادن که باز هم نمیتونن حرفای خودشون رو اثبات کنن...باز هم از اوردن سند و مدرک درباره ی اینکه دکترای فرانکفورت المانو عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی هستن و رتبه ی یک کنکور از ایشون مشاوره میگرفتن و....تفره رفتنخوب همچین کسی که حتی با خودش هم صادق نیست چه برسه به بقیه حمایت کردن ازش به نظرم جزو گناهان کبیره هست...
      موافقم
      تازه خیلی هم مغرورن و شیفته انگار از یجای فیل افتادن
      مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
      هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 500 نمایش پست ها
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 20.JPG
مشاهده: 87
حجم: 51.7 کیلو بایت

خوب دوستان چقدر برام جالبه که انقدر راحت میاید برای خودتون توهم دشمن و پاپوش و کودتا و ... میزنید بعد خیلی راحت خودتون رو هم محق میدونید شما این همه تهمت و افترا به من زدید از دی وی دی فروش و موسسه دار و ... فقط به خاطر اینکه اومدم گفتم بابا کسی که ادعا میکنه مدرک دکترای مشاوره و عضو هیئت علمی دانشگاه و مشاوره رتبه برتره چرا مثل روح داره کار میکنه نه آدرسی نه عکسی نه کتابی نه مصاحبه ای ولی جالب اینجاست که مثل اینکه هر چقدر دروغگوی بزرگتری باشید طرفداران بیشتری پیدا میکنید . ایشون با نامه پر از ناله و ترحم برانگیزشون دوباره ثابت کردن که هیچ مدرکی برای اثبات حقانیت حرفاشون ندارن و تنها هدف من هم این بود که یه روشنگری باشه برای اونایی که پولشونو از تو جوب نیاوردن که بدن به دست افرادی که با جلب ترحم و دروغ و تزویر آیندشون رو تباه کنن بعد با وقاحت بقیه رو به خدا میسپرن باشه آقای افشار خدا بین من و شما قاضی حتما شما هم مطمئنی که با تظاهر کردن به چیزی که نیستی اونم برای کسب درآمد باعث نابودی آینده خیلیا نشدی بستن دوباره تاپیک و عدم ارائه مدرک که واقعا چیزی نبود که انقدر ازش در میرید .شما که تو تمام فایل هاتون تمام مشاور ها و موسسات و هر کی به غیر از خودتون رو به نحوی زیر سوال بردید و خودتون رو مریم مقدس نشون دادید که به دتبال عدالت اجتماعی و فرصت برابر هستید که نتیجه این فرصت برابر برای شما مشاوره های 20 دقیقه ای 200 هزار تومانی بوده که البته به گفته خودتون رایگان !!!کاملا همه چیز رو روشن کرد حالا که همه چیز روشن شده حداقل من دیگه خیالم راحته که اگه کسی با شما مشاوره بر میداره کاملا با دید باز بر میداره اگر این موضوع برای من نفع مادی داشت مطمئن باش از راه قانونی وارد میشدم و اونوقت میدیدید که ادعای به غیر چه مجازاتی در قانون داره اما عادل ترین قاضی همونیه که شما در نامت اونرو وسیله ای برای ادامه مظلوم نمایی هات قرار دادی حالا دیگه دربست این فروم در اختیارت .یه روزی باید به اندازه مثقالی خوبی و بدی جواب بدیم امیدوارم در اون روز هم موفق بشی چون دیگه اونجا کسی از ویس نذاشتنه مثلا رایگانت نمیترسه

یه جا دیگه هم گفتم بازم میگم ... یکی مثل من توجهی به مدرک طرف نداره و نخواهد داشت ... من از همایش هاشون استفاده کردم و تا جایی که میدونم باید از هر چیز مفیدی استفاده برد حتی از طرف همکلاسی .................. هر چی که باشه از یه دانش آموز و دانشجو که بیشتر میدونه چی به چیه ...نه ؟

به هر حال کسایی که همایش هاشون رو صرفا به خاطر مدرک ایشون میخوان بهتره گوش ندن ( اینکه دارن یا ندارن هیچ کاری ندارم) ... من که استفاده میبردم ، میبرم و خواهم برد و به حرفای بسیاری از افراد جهت تخریب ایشون توجهی نمیکنم ...

یا علی

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن