سلام دوستان از اونجایی که در این سایت هر کس حق داره بیاد نظرش رو درباره تمام موسسات کتاب ها اساتید و مشاوران کنکور بده حتی در موارد افراطی شاهد این بودیم که اساتید بنام و کتاب های معروف و موسساتی که در زمینه کنکور مورد انتقاد و تمسخر و توهین اعضای سایت قرار گرفتن نمونش هم گند زدن به مشاوری مثل آقای سرور پور سر ماجرای یونیسف یا مسخره کردن کتاب دکتر فردین جوادی یا فحاشی به یکی از اعضای سایت به نام حامد دلیجه و یا کلاه بردار و دزد خواندن موسساتی مثل کنکور آسان است ( که صد البته من هم با نظر شما موافق بودم اما با لحنی بهتر) اما این مسئله برای من جای سواله که چرا وقتی از مشاور این سایت یعنی دکتر افشار درخواست احراز هویت میشه بلافاصله پست های انتقادی ایشون بسته و حذف میشه و پستی با عنوان اسپم برای شما فرستاده میشه تا به امروز تمام پست های من درباره دکتر افشار !!! حذف شده در صورتیکه حتی خود ایشون هم دائما در حال انتقاد از موسسات و مشاوران و کتاب های آموزشی دیگران هستن این هم نمونش که مشتی از خروار هست
و جالب اینجاست که ایشون هر بار که داخل سایت میان زیر اکثر تاپیک ها تبلیغات و فایل های خودشون رو میذارن که یک دفعه میبینید تمام تاپیک ها برای آخرین نظر ارسالی به رنگ نارنجی افشار در میاد حالا من برای اتمام حجت با مدیریت سایت اینجام و این آخرین پست من هست . یک تاپیک جداگانه هم گذاشتم که بعنوان اسپم حذف و قفل نشه .
آقایون اگر جناب دکتر افشار طبق ادعاهای خودشون دکترای روانشناسی از دانشگاه فرانکفورت دارن و اگر ایشون عضو هیئت علمی دانشگاه بهشتی هستن و اگر مشاور رتبه های برتر بودن قاعدتا مدارک مکتوب و مستندی هم دارن وحداقل آدرسی هم از محل کارمشخصی دارن درست مثل مراکز مشاوره دکتر نکویی پوردستمالچی دیبازر و غیره که شما میتونید آدرس محل کار اونهارو تو سایت هاشون ببینید نه اینکه تنها راه ارتباطی با ایشون یک شماره ایرانسل و یک سایت اینترنتی باشه . اگر ایشون کاملا رایگان در این سایت فعالیت میکردن مثل خیلی از دوستان که در این سایت مشاوره میدادن حتی اگر یک فرد عامی و بیسواد هم بودن گوش دادن به تجربیات ایشون عیبی نداشت و پذیرفتن یا نپذیرفتن حرف های ایشون رو میسپردیم به عقل شنونده اما وقتی ایشون با این تبلیغات از این سایت جذب شاگرد پولی میکنن پس اگر مدارکی دال بر حقانیت ادعا هاشون ارائه ندن پس مدیریت سایت هم در این تقلب سهیم است . در نتیجه در هیمن تاپیک منتظره پاسخ جناب دکتر افشار و مدیران محترم سایت هستیم اگر هم جوابی داده نشد یا تاپیک طبق معمول بسته شد که قضاوت با اعضای محترم سایت . با تشکر
از خوانندگان محترم این تاپیک هم درخواست میکنم لطفا هیچ گونه بی احترامی به جناب دکتر افشار نشه که شاهد بسته شدن تاپیک به بهانه های واهی نباشیم