خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا دکتر افشار در کار مشاوره ای خود صادقانه و شفاف عمل م

رأی دهندگان
    36. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • آری

16 44.44%
    • خیر

20 55.56%
    صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 41 از 41
    1. Top | #31
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بحث هیزم تر و .. نیست
      فلان کس که اختلاص میکنه چه هیزم تری به شما فروخته پس چرا همه بدشون میاد از چنین فردی
      این هم مثل همونه
      منکر کارای خوب کسی نیستیم اما پنهان کردن واقعیت یا عوض کردن واقعیت چیز کمی نیست که باهاش جذب تبلیغات کنه
      مشاور

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      مشاوره هاي ايشون منو و خيلي از دوستام مثل elninio@ رو نابود كرد
      و باعث شد بمونيم پشت كنكور وگرنه من اون سال به پرستاري ازاد هم راضي بودم!بحث كم كاري خودم نيست تا حالا بارها گفتم ميتونيد تاپيكامو پيدا كنيد بخونيد

از ما كه گذشت خصومتي هم نداريم با ايشون
      فقط جهت اينكه بدونين نتايج شاگرداشونو يكيش من بودم رتبه ٤٣هزار منطقه (وقتي ايشون مشاورم بود)
      يكيش همين رفيق ال نينيو كه تگ كردم با رتبه همين حدود كه دقيقشو يادم نيست
      و دوستاي ديگه خودم مثلا عاطفه.ا
      كه رتبه ١٤٠ هزار منطقه شدن!

نقل نگيريد،نوتيفيكيشن نمياد نميتونم بخونم
      "موفق باشيد در انتخاب هاتون"

Sent from my apple iphone using tapatalk2

3. Top | #33
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط titi_1226 نمایش پست ها
      کاش من میفهمیدم چه هیزم تری استاد افشار به شماها فروخته که چنان دشمن شدید باهاشو کاش باورم میشد دلیل قیل و قالاتون دلسوزیه نه مشکل شخصی
      چرا مغلطه میکنید دوست عزیز؟ حرف بچه ها اینجا مشخص و واضحه ، اگه پاسخی راجع به مدرک دکترای روانشناسی ایشون از آلمان و ادعاشون مبنی بر اینکه عضو هیئت علمی دانشگاه هستن دارین ارائه بدین. مرسی.

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من خودم بعضي از فايل هاشونو گوش كردم خداوكيلي خوب هم بوده(البته به غير از ايشون فايل مشاوره ي مشاور ديگه اي رو قبلا گوش نكردم كه مقايسه كنم كدوم بهتر بوده اما فايل هاي ايشون خوب بوده)
      ولي من يه چيز ميگم؛ايا ايشون گفته عضو هيئت علمي دانشگاه شهيد بهشتي
      هست؟!
      اگر اينو گفته من ديگه از يه كيلومتري تايپيك هايي كه ايشون پست گذاشته هم رد نميشم....اآخه دروغ چه اندازه!!حالا نيومده بگه دانشگاه ازادي جايي درس ميدم(يعني فقط بگه درس ميدم نه اينكه عضو هيئت علمي ازاد هم باشه اخه هيئت علمي ازاد هم اينقدر مسخره نيست)
      اخه تو چه به هيئت علمي اونم شهيد بهشتي!!!!!!!!!!!
      هيئت علمي ميدوني چه ارزشي داره؟ارزشش مثل خلباني يا تخصص پزشكي هست!
      الان كسايي كه دكترا از دانشگاه تهران دارن حتي توي دانشگاهاي شهرهاي كوچيك شايد. يك دهمشون با پارتي بازي بتونن هيئت علمي بشن بعد بيان يكي كه معلوم نيست مدركش چيه و از كجا اورددش و به بچه كنكوريها مشاوره(به اصطلاح مشاوره!)ميده بكنن هيئت علمي دانشگاه شهيد بهشتي تهران
      من مطينم ايشون از جلوي در شهيد بهشتي هم رد نشده تا حالا!

5. Top | #35
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      جناب استاد افشار یک کلام ختم کلام!اگر واقعا ادعا دارید که دکترا دارید از فرانکفورت المان! و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستید!و رتبه ی یک کنکور و رتبه های برتر دیگه قبلا ازتون مشاوره میگرفتن و.....!!!!بیاید و حرفاتون رو با سند و مدرک اثبات کنید!!اگر هم نمیتونید اثبات کنید که دیگه همه چی مشخص میشه و شما رو به خدا میسپاریم!!!!

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 500 نمایش پست ها

اتفاقا شما تو خط اول صحبتتون جواب سوالتون رو دادید چرا باید عمر این تاپیک کوتاه باشه ؟ مگه الان کسی میاد نظر شما رو که از دکتر افشار راضی هستید حذف کنه ؟
      من متوجه حرف شما نشدم
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

7. Top | #37
      در انتظار تایید ایمیل

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط doctor reza نمایش پست ها
      دوستان بعنوان یک دوست ایناروازمن پذیراباشید وبعدش هم التماس دعا:

1.کدوم یکی ازنفرات برترکنکوراصن زیرهزار یاهرکسی که یک رشته خوب قبول شده،حتی ازهمین انجمن،

دنبال این جوربحثابوده؟

همش دنبال حاشیه ایدتادرس نخونید....

الان بااین بهانه ها درس رو نمیخونید،دوروزدیگه رتبه ی ان رقمی میارید،بعدش میایدتاپیک میزنید لعنت برسازمان سنجش ،لعنت بر تاثیرمعدل، لعنت برسهمیه ی شاهد و.... ومطمئن باشیداین بحث تمومی نخواهدداشت
      اینافقط برای اینن که ازدرس فرارکنید
      من خودم کاملن بامشاوره تلفنی این اقامخالفم . . . امادلیلی نیشه درسموولش کنم بیام دنبال سندومدرک باشم

بزارتراز7500هم بیادبااین اقامشاوره بگیره،چرانمیگیره؟چون عقل داره...این اقا پیامبرنیست که اعجاز

داشته باشه .

یک عده توانایی اینوندارن که بخونن و بایدزوری بالاسرشون باشه میرن با اختیارخودشون اینومیکنن مشاور

خودشون.

بیشترتون فارغ التحصیلید..بشینیدفکرکنیدچر اموندیدپشت کنکور؟ایادلیلش جز حاشیه رفتن بوده؟

دیریازودبه حرف من خواهید رسید عزیزان.

انجمن بی دروپیکرشده.یکی میادشروع طوفانی میکنه اخراج میشه هزارنفر میان تاثیرمعدلونقمیکنن و...
      ============================================
      @Arazانجمنت به فنارفته رفیق.

ماکه رفتیم........
      دستت طلا رفیق

8. Top | #38
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببین دوست عزیز اقای افشار اونقر بیکار نیس که بیاد واستون دلیل و برهان بیاره که ایشون مدرکشون چیه و اینا...آخه درگیر کردن خود ادم به اینکه کی قاتل کی مقتول چه نون و ابی واسه ادم میشه؟
      باع÷میشه شما تو کنکور قبول شین؟...
      نقل قول نوشته اصلی توسط tamannaaaa نمایش پست ها

دوست عزیز سلام.جناب افشار بااستفاده از همین انجمن و سایت خودشون و حرف های خوش آب و رنگ و همچنین تحریک احساسات کنکوریا با گفتن حرف هایی مثل بیماری خودشون و یا سختی هایی که کشیدن و یا عضو هیئت علمی شهید بهشتی بودن؛ کنکوریای ناامید ازهمه جارو جذب میکنن و ازاین راه کسب درآمد میکنن و اگر حرف هاشون دروغ باشه کارشون رسما کلاهبرداریه البته به شیوه ای نوین و امروزی.این وسط انسانیت چی میگه؟آیا شما میپسندی که دانش آموزی که از پدر کارگر و کم بضاعت خودش,با هزار امید وآرزو و به امید حرف های این آقا پول میگیره تا بتونه به موفقیت نزدیک بشه سرش کلاه بره؟؟

اگر حرف ها و گفته های آقای افشاردرست باشه کافیه صداقت خودشونو با مدارکی نشون بدن و تایید صلاحیت بشن.آنکه حساب پاک است ازمحاسبه چه باک است؟
      چرا ایشون از محاسبه و دلیل و مدرک آوردن میترسن و فراری هستن؟فکر نمیکنی دلیلش اینه که مدرکی ندارن؟//
      اگر صادق هستند و مدارکشونو نشون دادند باز هم یه سری انتقاد در مئورد بی توجهی به شاگردان خصوصیشون میمونه که بهتره برای بالا بردن کیفیت کارشون ،بهش اهمیت بدن.

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 10ian نمایش پست ها
      ببین دوست عزیز اقای افشار اونقر بیکار نیس که بیاد واستون دلیل و برهان بیاره که ایشون مدرکشون چیه و اینا...آخه درگیر کردن خود ادم به اینکه کی قاتل کی مقتول چه نون و ابی واسه ادم میشه؟
      بله بله
      ایشون عضو هیئت علمی هستن وقت نمیکنن سی ثانیه دوتا مدرک آپلود کنن اینجا
      دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
      انیشتین

10. Top | #40
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 10ian نمایش پست ها

کسی که ادعایی میکنه وظیفه داره ادعاشو ثابت کنه.ایشون درمقابل تمامی کسانیکه ازشون مشاوره گرفتن یا دارن میگیرن یا قراره بگیرن مسئول هستن.
      البته حق باشماست ایشون بیکار نیستن.پروژه هایی مثل تحریک احساسات بچه ها و تبلیغات ازاین طریق رو در دست دارندو از همه مهمتر هیئت علمی شهیدبهشتی هستن.

11. Top | #41
      مدیر کل

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      آقای افشار این متن را برای بنده ارسال کردند که برایتان بگذارم .

حالا رسيدم به اين مصراع كه : هر كه او پر دردتر ، پر رنج تر

مثل اينكه، بعد از كلي خدمت به اين بچه ها و پاسخ به سوالات شون حالا ديگه مشاوره صادقانه جواب نميده ، چون جريان مقابل دوست ندارن برخي شقاف سازي ها انجام بشه
      يا بايد با هجمه بيزينس كنكور كه در ان بعضي ها برنامه كلي مي فروشند ، دي وي دي فروش هاي كم كيفيت ، دانشجوياني كه يك روزه به خودشان دكتر و مهندس ميگن ، كساني كه جزوه هاي اينترنت را فروشي مي كنند و سياست هاي غلط قلمچي و ... به تعاااامل رسيد و سكوت كرد و يا بايد تن به تخريب ها و توهين هاي انها داد

افشار عدالت اموزشي را از فرصت برابر سال ٨٧ ، ٨٨ وقتي هيچ تبليغي در ان نبود شروع كرد و راهش ادامه داد تا امروز
      تنها مشاوري بود كه فايل كلاس هاش رايگان براي همه قرار ميداد و حتي در جلسات يك خط از خودش تبليغ نمي كرد ، كسي را گول نزد و شاگرد ناراضي رها نكرد ، اما اعتراف مي كنم كه حريف جريان معارض نميشم

اقاي رهبر اينا شما رو لاي منگنه قرار دادند ، پس از من حمايت نكنيد كه اعتبار خودتان هم زير سوال بره ، من با اين جماعت حرفي ندارم ، و همه چيز به خدا مي سپارم ،و معذرت ميخوام كه ديگه اول صبح ها در انجمن شما فعاليت نمي كنم

اگر خودتان جوابي خواستين بهشون بدين ، يا اگر صلاح ديدين همين متن كپي كنيد
      چون دوست ندارم قيد عقايد محكم خودم بزنم جوابي نميدم

تاپیک بسته شد.

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن