دوستان خیلی واقع بینانه به ایران نگاه کنیم.تعصب زندگیتون رو بهتر نمیکنه.ببینید اونجا چی میگذره ایران چی میگذره.هیچ پیشرفتی نیست
دوستان خیلی واقع بینانه به ایران نگاه کنیم.تعصب زندگیتون رو بهتر نمیکنه.ببینید اونجا چی میگذره ایران چی میگذره.هیچ پیشرفتی نیست
از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
خیلی از جوونا الان قشنگ دارن عمر میگذرونن و هیچ کار مفیدی نمیکنن!
دقیقا همون تهاجم فرهنگی و جریان جنگ نرمه مث اینکه اثر کرده...
ما مشکلایی داریم ک ریشه تو طرز فکرمون داره.
وگرنه اکثر کشورا تو سایه ی همت و پشتکار شدن پیشرفته!
هیچ کشوری نیومده بگه من نخبه هامو میفرستم جای دیگ تا پیشرفت کنم![]()
البته اینا فقط ی تصمیم هست که تا عملی بشه حداقل ۵سال طول میکشه.تا اون موقع هزاربار تصمیمات عوض میشه![]()
از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
فک میکنم شما یکم توجه نمیکنی به موضوع.اونا امکانات و پول و زندگی در اختیار نخبه ها قرار میدن تا کشور پیشرفت کنه.اینجا حاضر نیستن از جیب خودشون بزنن تا یکم پیشرفته تر شیم.چون اگه ایران مردماش اگاه تر و با سوادتر شن دیگه عملا ملیاردر شدن اونا سخت میشه و مث کشور های دیگه مقابله جدی میشه.یکم بیشتر فکر کنین
نکنه شما با اونا در ارتباطین؟
فک کنم چن روز پیش بود داشتم تو آپارات ی ویدیو نگا میکردم
.موضوعش راجع ب مهاجرت ب کانادا بود
از دختره پرسیدن چرا میخوای مهاجرت کنی
گف چون آزادی نداریم
خو خواهر من آزادی ینی چی دقیقا؟؟
والا یکی تو خیابونای ایران را بره با این وضعیت ظاهری دوستان شک میکنه ایران هست یا نه؟
آزادی بیانم همینطوره!
کسی رو ب خاطر نظرات متفاوتش ننداختن تو گونیک
الانم ماها زمانی میتونیم بگیم اینجا امکانات نداریم ک
از تموم تموم امکانات همینجا استفاده کرده باشیم...
میشه مث جریان بعضی از ما کنکوریا ک تا یه کتابو تموم نکرده میریم
3 4 تا دیگ میخریم ک خوب ترن در ظاهر!
ممنون قبل ترا فک کردم!
ویرایش توسط Miss.Dr : 15 آبان 1395 در ساعت 23:35
نچ نشد دیگه.شما داری همه رو باهم مقایسه میکنی.اون دختر واسه کارای خودش می خواسه بره اونور ما واسه کار دیگه.من نخبه نیستم که بخوام از همه امکانات استفاده کنم.من مث همه شما ی کنکوری ام و عقیده های خودم رو دارم.پسر خاله و خیلی از اقواممون کانادا و امریکا زندگی میکنن.اونجا ارامش خاطر دارن.سالی حدود ۱۰۰ ملیون که پس انداز کردن رو میفرستن ایران تا واسشون بزاریم بانک سود بگیرن.شما تا اخر عمرتم کار کنی نمیتونی اینقد پول جمع کنی.البته یه کارمند ساده منظورمه.اونام خیلی هاشون دانشجو هستند یا اینکه توی شرکت معمولی کارمندن
جنگ نرم همون قدری که برای ما ضرر داره برای اونا هم ضرر داره و بعضیا توهم توطئه زدن و فکر میکنن اینا رو برای ما میسازن
بعدشم این چیزایی که ما به عنوان جنگ نرم میدونیم غربیا یه چیزه عادی میدونن و تو جامعه اشون خیلی زیاده (منظورم مواد و روابط نامشروع و الکل و... است)
اما چرا اونا پیشرفت کردن با وجود این همه فساد و بی بند باری؟؟؟!!!
تو سایه همت و پشتکار موفق شدن اما دولت اون کشورها میدونسته کجا سرمایه گذاری کنه که در آینده سودش رو ببینه و جوونا رو تنها نذاشتن
یه فرد به تنهایی تاثیری نمیتونه ایجاد کنه و باید سازمان دهی بشن
نمیدونم این قسمت آخر حرفتون رو از کجای حرفای من برداشت کردید (!) اما من همچین عقیده ای ندارم اصلا و مخالف ام![]()
اقا ما اومدیم بحث رو ببندیم ولی انگار مقدمه ای بر آبدیت تاپیک بود .
منم تجربه ی شخصی خودم رو میگم .
من تقریبا یه دوهفته سیدنی (استرالیا )، یه 10 روز هم قبرس بودم ؛ (البته خب 2هفته هم برای حج ، عربستان بودم - اون دوره ای که با اعراب خوب بودیم و..... ) .
از نظر امکانات باید بگم که ما بدترین وضع اجتماعی رو داریم در ایران تجربه میکنیم . در مورد زندگی و... اصلا بحثی نیست که اگه عراق و سوریه و افغانستان و بسیاری ازکشور های آفریقایی رو بزاریم کنار ، ایران جزو بدترین کشور ها برای زندگی هست .
اما در مورد سطح درسی دوران دبیرستان ؛ بی شک و با قطعیت کامل میگم که ایران جزو 5 کشور اول دنیاست !!
همواره در المپیاد های جهانی و مسابقات علمی ، ایران جزو بهترین های دنیاست .
حالا باید خودتون انتخاب کنید . تحصیلات عالی و یه زندگی معمولی _ بیخیال درس و یه زندگی نسبتا خوب در قربت .
پینوشت : پسر دایی من الان در دانشگاه کالیفرنیا ، مدرس و دانشجو دکترا عمران هست . وضع زندگیش تقریبا خوبه چون هزینه تحصیل رو از تدریس در همون دانشگاه بدست میاره .
به نقل از اون میگم که شاید 2-3 تا اساتید بنام این رشته در دانشگاه کالیفرنیا تدریس دارند که یکی از اون ها یه ایرانی هست و دوران تحصیلی خودش رو در دانشگاه شریف گزرونده بود. خب این خودش یه افتخار بزرگ برای ما ایرانیاست .
گل سرسبد رشته های پزشکی هم که پروفسور مجید سمیعی هست که رئیس دپارتمان مغز و اعصاب دنیاست .
پس درسته زندگی در ایران سخته ( بخاطر تامین هزینه های سنگین زندگی و......) اما مطمئن باشید ایران جزو بهترین کشور ها از نظر علمی هست .
ویرایش توسط Behnam10 : 16 آبان 1395 در ساعت 00:24
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)