سلام تو درسای ریاضی فیزیک شیمی ادبیات جمع بندی چی خوبه؟؟؟ لطفا کمک کنید
سلام تو درسای ریاضی فیزیک شیمی ادبیات جمع بندی چی خوبه؟؟؟ لطفا کمک کنید
من در جامعه ای زندگی میکنم که درآن مشکلات بیداد میکند و خدایی دارم که مرا در همه مشکلات یاری میکند آری این است زندگانی من
تو درس ریاضی و فیزیک بهترین نوع جمع بندی خلاصه نویسی هایی هست که خودت از هر فصل انجام دادی فرمول ها و....برای ادبیات و شیمی هم بهترین نوع جمع بندی تست زدن از قسمت هایی که توش مشکل داری
شیمی بهترین منبع فیل مبتکران. در مورد بقیه دروسی ک گفتی، میتونی از سیب مهر و ماه یا خط ویژه گاج استفاده کنی. هر دو در یه سطحن
البته خط ویژه بیتشر برای جمع بندی مناسب مثل یه مطلبی رو 4 5 ماه پیش خوب خوندی و میخوای یه مرور خب و کامل و سریع داشته باشی خیلی بدرد میخوره...
نه این که صفر کیلومتر باشی بخوای استفاده کنی..
برای شیمیو ریاضی خیلی حجمش زیاده فکرشو کن برا احتمالات بیشتر از 90 تا تست آوردهمیدونم 90 تا تست برا احتمالات زیاد نیست اما برا جمع بندی زیاده حالا فکرشو کن برا مباحثی مثل مشتقو ... ک خیلی مهم ان چقد داده حالا اینا رو جمع کن برای ریاضی همون طور ک دوستمون گفت تستهای نشاندار خوب ان اما اگه اینکارو نکردی بگرد و ی کتاب بهتری از خط ویژه پیدا کن برا شیمی هم فیل کتاب کاملیه میتونی باهاش شیمیتو خیلی کامل تو 2 روز جمع کنی البته اگه آمادگی لازمو داشته باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)