خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 36
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات

این برنامه منه برنامه شما چیه؟(مهم)لطفا بیاین داخل

سلام دوستان توی این تاپیک از برنامه هاتون بگیدو اینکه توی این چند ماه باقیمونده تا کنکور چکار میکنید ...برنامه ی کلی من هم اینه:یک روز درمیان یک روز دروس پایه و یک روز پیش دانشگاهی رو میخونم که انشاا... تا 31فروردین همه چی تموم میشه (البته بعدش رو برنامه ریزی نکردم یعنی نمیدونم چکار کنم)به طور متوسط هفته ای 45 تا 50 ساعت درس میخونم نظرتون چیه؟امید واسه سه رقمی هست ؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بهترین برنامه رو داشته باشی و بهش عمل نکنی یا کم کاری کنی هیچ ارزشی نداره
      اما بهتره فقط بخونی ...
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shima1372 نمایش پست ها
      من برناممو نمیگم ، مثل این که شما فراموش کردین کنکور یه مسابقست، دست بالای دست بسیاره، حریفاتونرو کمک میکنید؟
      یعنی اگه الان شما برنامتون رو بزارید اینجا همه میان ازش استفاده میکنن و رتبه برتر میشن و شما غیر مجاز میشی ؟
      وای چقدر خندیدم
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببینید اخرین بار که دوستمو کمک کردم سر امتحان بود، اون از من که شب تا صبح نخوابیده بودم نمرش بیشتر شد، با این که خودش شب تا دیر وقت تو مهمونی بودش، از همون موقع احساس خفقان بهم دست داد، هر چند خودم کردم ولی حقم ضایع شد به همین دلیل به هیچ کس کمک نمیکنم، به علاوه شما حرفتون خیلی زشت بود با این رفتارا فرهنگ خونوادگیتونو جلوه ندید،
      هرکس روش درسیه خودشو داره و کسی هم نمیتونه مثل کس دیگه ای کار کنه پس مشکلی در به اشتراک گذاشتن عقاید درسی وجود نداره.در ضمن همه هم میدونیم عمل کردن به برنامه خودی سخته پس انتظار نداشته باشین کسی روش درسی کس دیگه ای رو بره.کمک کردن هم مشکلی پیش نمیاره .
      .

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ببینید اخرین بار که دوستمو کمک کردم سر امتحان بود، اون از من که شب تا صبح نخوابیده بودم نمرش بیشتر شد، با این که خودش شب تا دیر وقت تو مهمونی بودش، از همون موقع احساس خفقان بهم دست داد، هر چند خودم کردم ولی حقم ضایع شد به همین دلیل به هیچ کس کمک نمیکنم، به علاوه شما حرفتون خیلی زشت بود با این رفتارا فرهنگ خونوادگیتونو جلوه ندید،
      من با شما موافق نیستم چون هیچ کس ازبرنامه ی دیگری استفاده نمیکنه حتی اگه کسی از برنامه ی من استفاده کنه خوشحال میشم که تونستم به کسی کمک کنم ...

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AMIRREZA_RAHMANI نمایش پست ها
      بهترین برنامه رو داشته باشی و بهش عمل نکنی یا کم کاری کنی هیچ ارزشی نداره
      اما بهتره فقط بخونی ...
      موافقم منم این روزا تقریبا تونستم برنامه ی خودم رو اجرا کنم

7. Top | #7
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فعلا تصمیم دارم تا اخر اسفند پیش و سوم رو تموم کنم.برای بعدش باید بشینم خیلی دقیق فکر کنم
      و تو آهسته آهسته بلند میشوی
      و راه می افتی و می روی
      و در این راه رفتن دست و بالت بارها زخمی می شود
      اما آبدیده می شوی
      و می آموزی که از جاده های ناشناس نهراسی
      از مقصد بی انتها...از نرسیدن نهراسی
      و تنها بروی و بروی و بروی...

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مهم فهمیدن مطالبه تموم کردن مهم نیست اصلا

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سعی کنید کیفیت رو ببرید بالا نه کمیت گارو
      اینقدر تو حاشیه نرید که کی چطور برنامه میریزه من چطور بخونم
      تنها یک دعا کافیست ...

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من برناممو نمیگم ، مثل این که شما فراموش کردین کنکور یه مسابقست، دست بالای دست بسیاره، حریفاتونرو کمک میکنید؟
      بعضی وقتا حس ميکنم ما ایرونیا به جای اینکه دست به دست هم بدیم و همگی باهم پیشرفت کنیم دوست داریم بقیه رو پایین بکشیم تا خودمون بالا بريم به جای اینکه خوش حال باشی به یه نفر کمک کردی حسادت میکنی؟

11. Top | #11
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      والا معلم دین و زندگی ما میگفت دخترا تو فرزانگان کتاب همدیگه رو میدزدن تا طرفشون عقب بمونه الان این پست رو دیدم یاد اون قضیه افتادم

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hosein.23 نمایش پست ها
      والا معلم دین و زندگی ما میگفت دخترا تو فرزانگان کتاب همدیگه رو میدزدن تا طرفشون عقب بمونه الان این پست رو دیدم یاد اون قضیه افتادم
      دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
      انیشتین

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات

Thumbs up

وا چقدر طرف خود کش...
      .
      .
      .
      نترس همه مجاز نمیشن تو بمونی پشت کنکور

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      واقعا اینطور هست.مافرزانگان نیستیم نمونه ولی کتاباشونو جلد میگیرن که نفهمی منبعش چیه.همه ام کلا عقبن هیچی واسه ازمون نخوندن فقط نمی دونم چرا ترازا اکثرا بالا6500 وزیست چطور 100میزنن؟؟!!!شما فهمیدید به منم بگید یکی که به گفته ی خودش یا نت یا تی وی یا خواب چطور زیست100میزته؟؟شما فهمیدید به من بگید

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hosein.23 نمایش پست ها
      من هم یه دوره همچین رفتارهایی رو دیدم
      واقعا وضع بدیه !

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن