خواب دیدم قیامت شده است. هرقومی را داخل چالهای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چالهی ایرانیان.خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگماردهاند؟»گفت:....
میدانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یاد هندوستان کند خود بهتر از هر نگهبانی پایش کشیم و به تهِ چاله باز گردانیم!
ازعبیدزاکانی
پستتوخوندم این یادم اومد
تاپیک کاملا از بحث اصلیش فاصله گرفته لطفا دعوا نکنید حالا اون خانم هم یه چیزی گفت درست نیست اینو به همه دخترا یا همه ی بچه زرنگا تعمیم بدیم...
بریم سر اصل مطلب
من با قلمچی پیش میرم
ولی یه آزمونایی که حجمشون کمه مباحثی ک مشکل دارمو تست میزنم
مثلن این آزمون ریاضیش کمه ، میخام حد هم تست بزنم
این جور برنامه ها تو همه ی مدرسه ها هست ..... من خودم دو بار تا حالا شب امتحان ترم کتابمو برداشتن !!!! ولی خوب از قدیم گفتن زکات علم نشرشه..... مطمعن (مسخره نکنین بلد نیسیتم همزه بذارم با کامپیوتر) باشین اگه کسی بخواد به آدم ضربه بزنه اول از همه خودش ضربه میخوره !!!!!!
به نظرم شما هم به جای این که خودتون و درگیر برنامه ریزه کنین تلاش کنین از وقتتون بیشترین استفاده رو کنین . فکر کنم این بهتر نتیجه بده !!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)