مدرسه ما گفته تا اواسط اردیبهشت باید بياينو اینا .... ولی خودم ترجیح میدم دیگه نهایتا تا اواخر فروردین برم که بتونم عقب موندگيامو جبران کنم چون روزايي که مد هستم نميرسم خيلي بخونم ... مدرسه شما چه برنامه ای برای سال بعد داره و نظر خودتون چیه ????
مدرسه ما گفته تا اواسط اردیبهشت باید بياينو اینا .... ولی خودم ترجیح میدم دیگه نهایتا تا اواخر فروردین برم که بتونم عقب موندگيامو جبران کنم چون روزايي که مد هستم نميرسم خيلي بخونم ... مدرسه شما چه برنامه ای برای سال بعد داره و نظر خودتون چیه ????
همین الانشم دیگه لق شده مدرسه بزور جلومونو گرفتن تا تعطیل نکنیم وگرنه به من بود چند هفته قبل تعطیل میکردم چون هنوز تازه میخوام برای کنکور شروع کنم به خوندن یجوریایی به مرگ گرفتن که به تب راضی بشیم دیگه نهایتش فک کنم تا هفت اسفند بریم مگر اینکه اتفاق عجیبی بیوفته یا اداره یه اولتیماتومی بده مگه نه فک کنم با چند تادیگه از مدرسه های شهرمون هماهنگ کردن که تا هفت اسفند تمومش کنن والا مدرسه رفتن ما از اولشم اشتباه بود فقط میرفتیم تا ساعت دو اونجا قصه میگفتیم بعدشم خسته دیگه نمیخوندیم کسیم مثل من میخواست سر کلاس گوش کنه دوستاش نمیذاشتنش کلا مدیرمون عوض کردن همچیز خراب شد حاضر بودم برم مدرسه عادی فقط اینجا نباشم به هر حال مدرسه با هم خوبی و بدی تموم شد رفت باید به فکر نهایی باشم حداقل فیزیک نیوفتم یاد فیزیک سوم بخیر چقد خوب بود شاید چون میخوندمش برای نهایی واسم خوب بود بعدشم فکر کنکور ببخشید سوال چی پرسیدی چه جوابی دادم وقتتم گرفتم شرمنده
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
ویرایش توسط BacheMosbat : 27 بهمن 1394 در ساعت 20:20
تا یکشنبه 23 اسفند : / بعد اخرین ازمون قلم چی سال 94 ،، الان مدرسه ما درخرتوخرترین حالت ممکنه و هیشکی با هیشکی کار نداره مدیر مدرستونم بیخود گفته هیچ کنکوری ای بعد عید مدرسه نمیره علافیه خودتم فروردین نرو مسخره بازیه ،من خودم امتحان کردم روزایی که خونم بازدهی مخم خیلی بالاتره
مدیر مدرسه تهدید کرده نیاید پدر یک یکتون رو در میارم ^ــــ^
این بزرگوار میخواد ما رو تا اردیبهشت بکشونه مدرسه
ما که از خدامونه نریم مدرسه .....فقط فقط هدر دادن وقته(برای اکثر مدرسه های منطقه 3 که اینجوریه ، نه فضای درسی و کلاسی مناسب نه سطح علمی خوب ....)
احتمالا دهه دوم اسفند آخرین روزایی هستش که به مدرسه میریم ...
هر چی هم میخواد بشه ، بشه ...فوقش دو سه امتحان محروم میشیم .
فردی به دنبال تایلر داردن درون خود ...
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
ما کلا معلمامون دارن تمام سعیشون رو میکنن که تا 23 اسفند تموم کنن البته با چن جلسه کلاس اضافی
در کل احتمالا تا عید
چون مدرسه ما خیلی عالیه و دارن میترکونن(من با تراز 6300 بهترین دانش اموزشون ام!!!!!!! ) من از امتحانای ترم اول دیگه مدرسه نرفتم
هر چی خدا بخواد
ما که چند مدته فقط یکشنبه و چهارشنبه میریم ...
اللهم عجل لولیک الفرج...
آینده مهم نیست اینکه آینده رو چطور بسازی مهمه !
ما که تعطیل شدیم ولی توی تعطیلات برامون امتحان گذاشتن که این امتحانا برنامه 60 روزه منو میریزه بهم....
مدرسه ی ما یک درصد برام مفید نبوده و حتی مضر هم بوده
بعد نمیذارن تعطیل کنیم
حتی امسال غیبت هم نتونستم بکنم فقط دو سه روز
نمیدونم دیگه چیکار کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)