خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 22 از 22
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lord raiden نمایش پست ها
      یعنی شما میفرمایید احتمال قبول شدن واسه کار روی کشتی خیلی کمه؟
      .
      .
      .دو نفر از اقوام دوستام که رو کشتی کار میکنن درآمد اونا هم خیلی بالاست..ولی طبق گفته دوستام این دو نفر هم تو امتحان عملی خیلی خوب کار کردن.....الان خیلی نگران این امتحان عملی شدم...
      اطلاعاتم فقط در همون حد که آشنامون تعریف میکرد چون این رشته اصلا مناسب دخترا نیست و پذیرش نداشتن فکر میکنم !
      در مورد مهندسی کشتیم بگم که احتمالا دایم الخمر بشی ! چون تنها همدمت همون موتور دیزله کشتیه شنیدم اکثرا معتاد میشن و تا به کشور مقصد میرسن کل درامدشونو تو بارا و کاباره ها هدر میدن ! زنو بچم ندارن یا اینکه بعد چند سال طلاق میگیرن ! آدم پر حرفیم میشی به هر کس برسی احتمالا سفره دلتو یاز میکنی مثه این طرف مغز منو داداشمو خورد

2. Top | #17
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تصمیم نهایی با خودته. مهم هدف نهاییته که واقعا روش به نتیجه رسیده باشی.
      وگرنه همه میخوان برن ایرباس یا ناسا و ... ولی تعداد کمی هستن که به گفتشون میرسن.

اطلاعات زیادی درمورد هوافضا ندارم چون علاقه خیلی زیادی بهش ندارم ( فقط چند بار گلایدر و عمود پرواز برای عکسبرداری ساختم )

بعد کنکور باید بگردی فقط دنبال فارغ التحصیل از رشته های مورد علاقتو پیدا کنی و باهاشون حرف بزنی ببینی براشون پشنهاد کاری شده یا نه.
      !The Big Bang Theory S9

3. Top | #18
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط maryam.23 نمایش پست ها
      اطلاعاتم فقط در همون حد که آشنامون تعریف میکرد چون این رشته اصلا مناسب دخترا نیست و پذیرش نداشتن فکر میکنم !
      در مورد مهندسی کشتیم بگم که احتمالا دایم الخمر بشی ! چون تنها همدمت همون موتور دیزله کشتیه شنیدم اکثرا معتاد میشن و تا به کشور مقصد میرسن کل درامدشونو تو بارا و کاباره ها هدر میدن ! زنو بچم ندارن یا اینکه بعد چند سال طلاق میگیرن ! آدم پر حرفیم میشی به هر کس برسی احتمالا سفره دلتو یاز میکنی مثه این طرف مغز منو داداشمو خورد
      مشتاق تر شدم!"بد جور"
      !
      !
      !
      .
      .
      ولی این دو نفری که خدمتتون عرض کردم 3ماه دریا بودن3ماه استراحت

4. Top | #19
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      خیلی ممنون که وقت گذاشتید و جواب دادید
      .
      .موفق باشید.

5. Top | #20
      در انتظار تایید ایمیل

Daghon
      نمایش مشخصات
      توضیحش خیلی زیاده ولی کار خیلی سختیه به طوری که خیلیا پیگیرش نیستا...خیلی سخت
      به دلیل کم بودن نیرو دولت شدیدا حقوق میده....یعنی میانگین درامد ماهانات شاید حدود -30 تومن باشه....و با پون های دیگه مثل دادن حق واردات تا 60 تومن هم میره بالا

یکی تعریف میکرد میگفت یه بار 6000 تا کراوات رو که جایه زیادی هم نمیگیره با 5 تومن ایران اوردم اینجا هر کدوم رو 250 فروختم

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lord raiden نمایش پست ها
      سهیل دمت گرم...ولی اینارو خودم حفط شدم
      .
      .
      .در مورد حقوقش نمیدونی؟
      .
      .شنیدم از 10تومن شروع میشه تا 27..البته با دلار حقوق رو میدن....ماهی 9000دلار
      .
      .
      .بنظرتون راسته؟
      .
      .ولی میگن کارش خیلی سخته.این چطور؟
      خواهش می کنم داداش.نه در رابطه با حقوقش دقیق نمی دونم و اطلاع ندارم ولی فکر کنم اگه کارت تو کشتی باشه و اگه مثلا زیاد رو آب باشی باید مطمئنن حقوقش بالا باشه.

7. Top | #22
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      از یه مهندس کشتی در مورد این رشته سوال کردم
      ..
      .درآمد مهندس 3کشتی حداکثر 2000دلاره
      .
      مهندس2حداکثر 4000دلار
      .
      سر مهندس کشتی 4500دلار
      .
      .
      .
      در ضمن تو کشتی هم اینترنت نیست
      .
      وقتی کشتی به مقصد میرسه بین یک روز تا یک هفته میمونه "نفتکش ها"......بین یک روز تا یک ماه "کشتیرانی
      ..
      .
      .در کل ارزشش رو نداره....بیشتر واسه کسایی خوبه که محل زندگیشون کنار دریا هست یعنی با دریا حال میکنن..نه بقیه
      .
      .
      .در مورد مهندس 4و5هم چیزی نگفت...ولی فک کنم حدود 1000دلار
      .
      .صرفا جهت اطلاع دوستانی که قصد دارن برن سمت این رشته و کار ...گفتم.
      .

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن