خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

سهمیه جانبازی و چند سوال

سلام دوستان.میدونم تاپیک زیاد زدن راجب این موضوع ولی نتیجه کامل نگرفتم.لطف کنین اگه جواب سوالامو میدونین بهم بگین.ممنون
      1- توی ثبت نام کنکور وقتی زدم سهمیه جانبازان چیزی ازم نخواست.ارسال مدارکش کی انجام میشه؟؟؟
      2- به نظرتون کسی رتبه 8 هزار بیاره، جانبازی رتبشو تا چه حد پایین میاره؟؟؟
      3- سوال آخر هم ربطی به موضوع نداره ولی کسی میدونه نتایج تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد کی میاد؟؟؟
      تو ی لکه نور نشونم بده ، تا من دنیا بسازم از انفجار و تابشش...

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      در مورد سوال 1 : هیچی مدارک نمیخواد منم سهمیه دارم از بنیاد پرسیدم گفتن از روی کد ملی تشخیص میدن
      در مورد سوال 2 : اگ رتبه کشوری منظورته که 8000 بشه این خیلی عالی هستش و تو منطقه ایثار میشه حوالی 200
      در مورد سوال 3 : نمییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییدونم

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      از روی کد ملی هستش
      سوال دوم کاری به رتبه نداره رتبه شاهد مهمه باید برای رشته های تاپ از هر درسی سی درصد بزنی

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouyasadeghi نمایش پست ها
      از روی کد ملی هستش
      سوال دوم کاری به رتبه نداره رتبه شاهد مهمه باید برای رشته های تاپ از هر درسی سی درصد بزنی

ممنون
      تو ی لکه نور نشونم بده ، تا من دنیا بسازم از انفجار و تابشش...

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام من سال 89 کنکور دادم بارتبه 9000 .اون موقع سهمیه زیر 50 درصد بعدازاینکه نتیجه کنکور می امد اعمال سهمیه انجام میشد.من با45 درصد سهمیه دانشگاه ایران فناوری اطلاعات سلامت قبول شدم یعنی هیچ تاثیری نداشت. الان هم اصلا راضی نیستم دوباره میخوام کنکور بدم خیلی ناراحتم.احساس میکنم اصلا من ازسهمیه استفاده نکردم
      ویرایش توسط zahranaj : 16 فروردین 1395 در ساعت 12:02

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahranaj نمایش پست ها
      سلام من سال 89 کنکور دادم بارتبه 9000 .اون موقع سهمیه زیر 50 درصد بعدازاینکه نتیجه کنکور می امد اعمال سهمیه انجام میشد.من با45 درصد سهمیه دانشگاه ایران فناوری اطلاعات سلامت قبول شدم یعنی هیچ تاثیری نداشت. الان هم اصلا راضی نیستم دوباره میخوام کنکور بدم خیلی ناراحتم.احساس میکنم اصلا من ازسهمیه استفاده نکردم
      سال 89 هم سهمیه بوده
      ولی تاثیرش برای زیر 50 درصد کم بوده....
      شما یکبار استفاده کردی

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      از زمان جنگ که تمام شد فکر کنم سهمیه بوده.برای سراسری استفاده کردم.ولی اون موقع کد میخواست من فکر میکنم اون آقایی که ثبت نام کرد یعنی کد قرار بود وارد کنه نکرد وتوجهی نداشت بدون اینکه من بگم تایید زد

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن