خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دانشجویان کاردانی رشته های فنی . و رتبه بندی رشته های مهندسی . هرکی اطلاعاتی داره بگه

سلام دوستان .
      آقا من دو هفته پیش منتظر کنکور سراسری بری کاردانی به کارشناسی بودیم . که یکی به من گفت فنی خوندیم 18-28 بهمن ثبت نامش شروع میشه .
      خلاصه ثبت نام کردم ولی توی دانشگاه به من گفتن این کنکور برای رشته های هست که پیش دانشگاهی دارن نه رشته های فنی ..
      خلاصه امروز حسابی مثل خر موندم تو گل . یکی میگه درست ثبت نام کردی یکی میگه نه .
      از این ور هم که چپ و راست نظام آموزشی رو دست کاری میکنند آدم رو حسابی گیج میکنند .

من دیپلمم رو سال 87 گرفتم . همون سال هم رفتم دانشگاه . تا سال 88 بنا به دلایلی از تحصیل انصراف دادم . سال 90-92 سرباز بودم . و بعد همین 93 بود رفتم دانشگاه این ترم ترمه آخرمه . خلاصه دستم به دامنتون به قدر کافی دور خودم دویدم .
      بالاخره من درست ثبت نام کردم یا نه ؟ یکی منو روشن کنه .
      راستی دوستان برای رتبه های رشته های مختلف کنکور من یک لینکی میخوام که بهم بگه مثلا" برای کسی که میخواد مکانیک جامدات بخونه باید رتبش حداقل چند باشه .
      ممنون از توجهتون .

******یک سوال دیگه . منباع کنکوری برای ما هایی که دانشجوی کاردانی هستیم همون منباع رشته خودمون هست یا این که باید چیزایه دیگه ای بخونیم ؟ *****
      ویرایش توسط mahyar70 : 24 بهمن 1394 در ساعت 23:21

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن