اقا من امروز رفتم کافی نت محل تولدم رو اشتباه شده . بدبخت شدم چیکار کنم ؟؟؟ نگا می کنن؟؟ مهلت ویرایش هست
اقا من امروز رفتم کافی نت محل تولدم رو اشتباه شده . بدبخت شدم چیکار کنم ؟؟؟ نگا می کنن؟؟ مهلت ویرایش هست
اقا ویرایش کردم اس ام اس اومد که ویرایش شد ولی وقتی اون برگه واسه چاپ میاد تو صفحه همون طلاعات اشتباه قبلی هست !!!!
حکایت ما جاودانه شود
اگه میشه کسی بره قسمت ویرایش بعد اونجا ببینه جلوی پرسش اتباع کدوم گزینه زده شده اخه مال من هیچکدوم نزده شده بود الان نمی تونم وارد ویرایش بشم برید ببنید تو رو خدا
دوست عزیز ، من قسمت اتباع هیچ گزینه ای رو نزدم ، یعنی همون هیچ کدام هم نزدم ، و تو پرینت جلوش سفیده ، اقلیت مذهبی رو گزینه هیچ کدوم زدم باز هم تو صفحه پرینت جلو عنوانش سفیده واقعا مسخره است ، من هنوز نمیدونم ملیت و اقلیت رو درست زدم یا نه ، به سازمان سنجش گفتم من که مسلمانم و ایرانی باید هیچ کدام بزنم یا اصلا رهاش کنم ، گفت شما جزء اقلیت ها هستید!!!
اقا ببخشید الان دین رو هیچ جای این برگه پرینت ننوشتن منم امروز 5 بار ویرایش کردم نمی دونم چیشده ... یه سوال میشه برید اونجا ببینید اقلیت مذهبی چیه ؟؟ اخه من یادم نمیاد چی زدم
سلام
حاجی خداوکیلی این بچه سوالا چیه که به خاطرش یه تاپیک باز میکنی
خب کاری نداره که:
بروتو سایت سازمان سنجش و در حاشیه سایت زده ویرایش اطلاعات
برو اونجا و اطلاعاتت رو ویرایش کن
موفق باشی
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)