آقا یکی بیاد درست و حسابی و بدون حاشیه رفتن به ما بگه با چه رتبه ای میشه پزشکی شهید بهشتی با سهمیه ایثارگری قبول شد //// مرسی
آقا یکی بیاد درست و حسابی و بدون حاشیه رفتن به ما بگه با چه رتبه ای میشه پزشکی شهید بهشتی با سهمیه ایثارگری قبول شد //// مرسی
وااااای . جدی میگی ؟؟؟؟ بعد اون بالای 25 درصد یعنی چی ؟؟؟؟ بالای 25 درصد چی رو باید داشته باشم ؟؟؟
سهمیه ایثارگری که برا خوده شخص حساب میشه نه فرزند..فک کنم ایشون فرزند جانبازن...
من پدرم کارت ایثارگر داره با ۲۶ ماه جبهه ولی سهمیه برا من حساب نمیشه
درصد ۲۵ به بالا دیگه فرقی نداره.منظورم این بود که ۲۴ درصد باشه قبول نمیکنن..حتما از ۲۵ درصد باید بیشتر باشه
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
سلام زیر پنجاه سهمیه شاهد که تقریبا میشه 1000 منطقه یک البته من فرض میکنم پدرتون 25 باشه ببین تو میتونی هوش بری و اتاق عمل فوریت امثله اینا با رتبه 40000 هزار منطقه یک بیاری اما شرمنده گلم پزشکی ودندون و دارو دولتی زیر هزار شاهد میخواد که برای منطقه یک باید زیر 5000 برای دو تا 10000 هزار و برای سه 20000 زیاد فکر نکن بهشتی الکی اگه به فرض زیر پنجاه شاهد شدی اما درصد عمومیات زیر 60 و اختصاصی زیر 40 بود نمیاریش در ضمن نظر یک شاهد 24 منطقه دو بود ببین با چه خرخونیا رقابت داری
ما اینجا داریم جون میکنیم با 4 هزاز 5هزار می مونیم پشت کنکووووووووووووور بعد اونا .....هیییییییییییییی![]()
منطقه ات بگو تا بهت بگم چند میخوای قبول شی عزیزم من خودم فرزند جانبازم از این دوستان بهتر میدونم و اینکه این دوستانی که میگم یکی میشناسم لطفا کارنامه بزارن الکی شایعه پراکنی نکن مثلا غیر ممکن یه نفر با 40000 کشوری دارو ودندون و غیره قبول شه شاید اگه منطقه سه باشه شما فکر میکنید بچه جانبازها تنبلن نه عزیزم تو مدارس شاهد درس خوندن یعنی جای که بهترین معلم ها توش درس میدن
خوب ببینید دوستان بحث اینجاس که این همه تفاوت تو نظرات دیده میشه . یکی میگه nهزار یکی هم میگه زیر 100. من فرزند جانباز 25 درصد _ منطه 2 _معدل کتبی 19/30 _ تراز قلم چی 6900_تورو خدا یکی بگه به پزشکی چه دانشگاهی امید داشته باشم _____ترتزمم میتونم بالاتر ببرم
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)