طرفین یک معادله رو وقتی میتونی به توان زوج برسونی که دو طرف هم علامت باشن..در اینجا sinx-cosx عبارتی هست که در برخی نواحی مثبت و در نواحی منفی میشه...پس نمیتونی به توان برسونی و با اینکار به جواب غلط میرسی(البته میشه با این روش جواب کلی رو به دست آورد و جواب های نادرست رو ازش حذف کرد که روش جالب نیست)
شما می تونید از رابطه زیر که اثبات در خود کتاب درسی یا مسائل هست استفاده کنید:
![]()
ایول خوبه که به این موضوع رسیدی خوودت
اکثر معادله های مثلثاتی و خیلی معادلات ساده دیگه ؛ وقتی بتوان میرسونیم ریشه های اضافه وارد معادله میشن
دقیقن مثل وقتی که از طرفین معادله عبارتی رو حذف میکنیم که باعث میشه بعضی ریشه ها رو از دست بدیم
شما واس حل این سوال و سوالات مشابه اصلن بتوان نرسون و فقط از اتحاد ها استفاده کن
این سوال هم با اتحادی که مهندس گفتن حل میشه .
بعد یه چیز دیگه حالا این معادله ای که من حل کردم حداقل یه دونه از جواباش باید درست در می اومد رفتم جواب اصلی رو نگاه کردم اصلا یه چیزای دیگن اونا
خلاف قوانین
ویرایش شده.
الا بذکر الله تطمئن القلوب
ویرایش توسط amin278 : 24 بهمن 1394 در ساعت 03:04
همه روابطی ک مینویسی باید بازگشتی باشن وگرنه احتمالا به جواب های نا صحیح دیگه ای هم منجر میشن. بازگشتی بودن روابط چیه؟، اینکه رابطه n از رابطه n-1 بدست بیاد و برعکس رابطه n-1 از رابطه n. وقتی همه روابط بازگشتی باشن، با طی کردن راه حل در جهت عکس میبینی که جوابها واقعا در مسله صدق میکنن.
مثلا چون 2Sinx.Cosx متحده با Sin2x. تو همیشه هر کدوم رو میتونی با دیگری جانشین کنی و روابط بازگشتی بدست بیاری.
میدونیم اگه a با b برابر باشه در این صورت مربع a هم با مربع b برابره. ولی عکس صحیح نیست. ینی وقتی مربع a با مربع b برابره، الظاما a و b برابر نیستن. این به این معنیه که مجزور کردن یه رابطه بازگشتی نیست. فرما میگه ریاضی علم علامت گزاری هاست و واقعا هم همینطوره. نماد غلط نتیجه میده، همون نمادی که بالاش نوشتی "به توان 2" ی علمگر غلطه. توی ی ی عملگر دو طرفه در اونجا نیاز داری.
رابطه اول و دومی ک نوشتی بازگشتی نیستن. و این دلیل اون اشتباه.جوابت رو از اخر به اول چک کن.
There is No Need for God as a Hypothesis
Pierre-Simon, marquis de Laplace
همه روابطی ک مینویسی باید بازگشتی باشن وگرنه احتمالا به جواب های نا صحیح دیگه ای هم منجر میشن. بازگشتی بودن روابط چیه؟، اینکه رابطه n از رابطه n-1 بدست بیاد و برعکس رابطه n-1 از رابطه n. وقتی همه روابط بازگشتی باشن، با طی کردن راه حل در جهت عکس میبینی که جوابها واقعا در مسله صدق میکنن.
مثلا چون 2Sinx.Cosx متحده با Sin2x. تو همیشه هر کدوم رو میتونی با دیگری جانشین کنی و روابط بازگشتی بدست بیاری.
میدونیم اگه a با b برابر باشه در این صورت مربع a هم با مربع b برابره. ولی عکس صحیح نیست. ینی وقتی مربع a با مربع b برابره، الظاما a و b برابر نیستن. این به این معنیه که مجزور کردن یه رابطه بازگشتی نیست. فرما میگه ریاضی علم علامت گزاری هاست و واقعا هم همینطوره. نماد غلط نتیجه میده، همون نمادی که بالاش نوشتی "به توان 2" ی علمگر غلطه. توی ی ی عملگر دو طرفه در اونجا نیاز داری.
رابطه اول و دومی ک نوشتی بازگشتی نیستن. و این دلیل اون اشتباه.جوابت رو از اخر به اول چک کن.
There is No Need for God as a Hypothesis
Pierre-Simon, marquis de Laplace
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)