سلام پش کنکوری تجربی ام.....واسه کد دیپلم باس مقطع رو سوم متوسطه انتخاب کنیم و واسه پیش مقطع رو پیش؟؟؟؟؟؟من امسال سال اولمه ک پشت کنکوریم.....اره همینجوریه؟؟؟؟؟
سلام پش کنکوری تجربی ام.....واسه کد دیپلم باس مقطع رو سوم متوسطه انتخاب کنیم و واسه پیش مقطع رو پیش؟؟؟؟؟؟من امسال سال اولمه ک پشت کنکوریم.....اره همینجوریه؟؟؟؟؟
سلام دوستان خواهشا کمک کنید
من تابستون دیپلم مجدد تجربی گرفتم و فقط ادبیات رو تطبیق زدم با همون دیپلم قبلم که ریاضی بود و مابقی درساها رو امتحان کشوری تو مدرسه بزرگسال دادم
الان که کد دانش آموزی رو وارد میکنم تو لیست درساهم اسم ادبیات رو نمیبینم و فقط درسهایی میاد که امتحان دادم
الان کسی میدون جریان چیه خب همه میدونی ادبیات هم باید جز نمزه کتبی نهایی باشه ولی من نمیبینمش؟؟؟؟؟؟
مشاور
یکی به من کمک کنه
من همه کد های دیپلم و پیش رو دارم اما نمیتونم ثبتنام کنم میگه داوطلبی با این مشخصات نیست یا اطلاعاتت هنوز به سنجش ارسال نشده
بس که رفتم اموزش پرورش این عموهه رو کچل کردم
میگه دست من نیست من فرستادم الان سنجش باید تایید کنه زنگ میزنم سنجش میگه باید بری اموزش پرورش بخدا استرس دارم
مثه توپ فوتبال به این طرف اونطرف پاسم میدن
خدایا کمکمون کن
مشاور
هزار بار چک کردم حتی رفتم کافی نت محاله دیگه کدها رو اشتباه تایپ کنم رفتم اموزش پرورش اونا میگن منتظر باش سنجش تایید کنه اخه تا کی منتظر باشم فردا شنبس اینقدر رفتم اموزش پرور مسئولش میگه بهم دیگه نیا چرا هر روز میای ....من جوابی ندارم بهت بدم چیزی که در توانم بوده رو انجام دادم
خدایا کمکمون کن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)