کلا دوس داشتم اسمم آریوبرزن می بود !
ظاهرا مادر بزرگم اصرار داشته و علتشم این بوده پسر برادر زادش هم چنین اسمی داشته
و من هم قربانی این مسائل شدم !
کلا دوس داشتم اسمم آریوبرزن می بود !
ظاهرا مادر بزرگم اصرار داشته و علتشم این بوده پسر برادر زادش هم چنین اسمی داشته
و من هم قربانی این مسائل شدم !
حکایت ما جاودانه شود
من اسمم تو شناسنامه تارا هست ب انتخاب مامانم ولی بابام نسترن دوس داشت دیگه همیشه نسترن صدام کردم.دلیل انتخابشم نمیدونم لابد دوس داشتن دیگه![]()
چقدر خوبه همه اسمشون رو دوست دارند...ولی من که اصلاً دوسش ندارم!متاسفانه والدین هیچ ایده لعنتی نداشتن!! فقط از روی مناسبت یه چیزی گذاشتن
![]()
اسممو دوس دارم هم ایرانیه هم اصیله وراحت وآشنا ودل نشین(اعتمادبه نفس خودتون بالاس)شیرین خواهرمم شهرزاد مال اونو بیشتر دوس دارم ولی اسم من نماد انسان بهتریه
![]()
مامانم .چون میخواست هم قافیه با اسم داداشم شه!!پارسا و درسا.... خیییییلی نازه!!![]()
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
سلام منم اسممو دوست دارم خیلی هم دوستش دارم.اسم مهسا رو مامانم وبابام با هم انتخاب کردن . یه داداش هم دارم که کوچکتره اسمش مهدی هست اسمهامونم بهم نزدیکه .
ممنون مامان وبابای عزیزم
[QUOTE=Mohammad.h;736139]نخیرمیشه بیخیال من شید....ن اسمم حدیثه نه محمد میشناسم![/QUO
الان من ذهنم خیلی درگیره !!!!شما اگه نه حدیث هستین نه محمد چه جور موجودی هستین ؟؟
![]()
اهل بیتمون ، خواب دیدن که بزارن " حسین "
بر همین مبنا گذاشتن سجاد !
تو خونه هم ی چیز دیگه صدا میکنن
یه جور حرکت رونالدینیویی : )))
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
بعضیا یه اسم هایی میزارن اگه 60 مرتبه از روش بنویسی ، 10 بار هم تکرارش کنی ، بازم از یادت میره.بعضیاش صرفا به خاطر ایرانی بودن اسمه.آخه مگه هر چی ایرانی باشه دیگه خوبه؟
ویرایش توسط broslee : 24 بهمن 1394 در ساعت 22:56
اولش قرار بود اسمم مینا بشه،مامانم میخواست مینا باشه اسمم،وقتی بابام رفته شناسنامه بگیره واسم،از بابا بزرگم"یعنی پدر خودش"پرسیده که تو دوست داری اسمش چی باشه؟بابا بزرگم هم فرمودن:دوس دارم اسمش زینب باشه،چون اسم مامان پدر بزرگم زینب بود،میخواست یاد مادرش با اسم من زنده باشه
و این چنین شد اسم من زینب شد و اسم خواهر کوچیکترم مینا،منم چند سال پیش میخواستم اسمم رو عوض کنم و بذارم میترا،بعدش منصرف شدم
اما هی نق میزنم کاش اسمم مینا بود،حتی به پدر بزرگمم گلایه میکنم،چون هر کس منو میبینه انتظار اسم زینب ازم نداره،یعنی به نوعی بهم نمیاد اسمم
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
ویرایش توسط zn.d : 24 بهمن 1394 در ساعت 23:03
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)